Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   12 / 443
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 14, 2006 1 /

Idézet:
„szövegszerkesztőben sem látom sokkal több értelmét..”

Hát dehogynem.
PL a 3. sorban levő mondatot kivágom,s lejjeb teszem 5 sorral,vagypedig másolom--törlöm és máshova illesztem.
Vagy ne legyek ennyire lusta??
Amugy örülök hogy végre hallok felőled.:wave:
(#) elektrocad válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Frankye, úgy látom két malomban őrölünk. Egy szövegszerkesztő és egy CAD program két különböző dolog. Ezért nem lehet az általad említett közös szabványokról beszélni. A Bill féle funkciók az irodai (titkárnői) programokhoz lettek kitalálva. Természetesen ezekből több fut a világban, mint az összes CAD program együtt (és nem csak elektronikai). Egy CAD program, legyen bármilyen szakmához készült, más alapokon és más igényekre készült. Apropó, ha ilyen apróságokon hajlandó vagy vitatkozni, próbáld ki a CADDS nevű programot. Reklámot nem akarok neki csinálni, de amikor hozzáültettek, a hajam az égnek állt. Ott aztán semmi sem úgy van, mint a többi programoknál megszokott. (Honlapjuk www.ptc.com ha valakit érdekel).
Végszó: Ha ez a funkció így működik, így kell használni. Vagy megerőszakolod a számítógépet?
(#) peter007 válasza elektrocad hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Hali!

Tudnátok segíteni nekem? MEgcsináltam egy hangszűrő nyák rajzát kapcsolásból. Mivel még nem sokszor csináltam ilyen kellene egy kis segíség az ellenőrzésbe. Tudna vki segíteni ebbe? Csak át kellene futni mi rossz rajta Köszi. Ja és eagléba terveztem (wines)
(#) Frankye válasza elektrocad hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Persze, hogy nem erőszakolom meg...
Sőt: Tudomásul veszem, hogy így van. Ettől viszont még nem lett éppenséggel felhasználóbarátabb a progi...
(Asszem senki nem úgy ül le egy bármilyen program elé, hogy mindent tud róla, de azért némi szám.tech. alappal rendelkezik. És a CUT funkció a legtöbb proginál nem azt jelenti, mint a kis piros sasnál. De mondom: Tudomásul veszem, hogy a sas alkotói másként gondolkodnak!
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Aki számítógéppel dolgozik, z alapból lustább az "átlagnál"...
Én is örülök, hogy hallasz felőlem!

Kipróbáltam a képrögzítő progit, de több percnyi koromsötét képen kívül az égadta világon semmit nem rögzített... Lehet, hogy valamit rosszul csináltam?
(#) Frankye válasza peter007 hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Elsőre jónak tűnik.
Egy valamit nem láttam: Ahol a felső (top) és alsó (bottom) fólia-réteg átvezetései vannak, nem látom az átvezetőket. (Még furatgalván eljárás esetén is szükség van a furatokra, legalább...)
Vagy csk én voltam vaksi?
(#) IMi válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

HI!
Azok a bizonyos átvezetések maguk az alkatrészlábak (gondolom).
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Nálam így megy
(#) MaSTeRFoXX válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Eagle 4.+ -hoz le lehet tölteni 3D-s kiegészítőt
Az alábbi link elvezet hozzá
[link=http://avr.tavir.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=52]http://avr.tavir.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=52[/link]
(#) zaik válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

[OFF]küldjek működő hypercam et?[OFF]
(#) nyulbul válasza zaik hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Szerintem az elég cicós.
Van még az ACA Capture is de a CamStudio a tuti
(#) Csuszka válasza elektrocad hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Hi mindenkinek!

Probléma:
A schematik rajzban leraktam a 74LS90N tip. IC-t.
A rajz amiről készítem azt kéri, hogy kössem össze az 5-ös lábat az 5V-tal.
Csakhogy az IC 5-ös lábát nem mutatja a IC rajz.
Tud v-ki segíteni?

Köszi előre
(#) nyulbul válasza Csuszka hozzászólására (») Ápr 14, 2006 /

Lehet nogy eltart egy ideig de itt a közepe felé megvan a válasz
(#) Viktor válasza Csuszka hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

Szia !
Használd az INVOKE parancsot (gombot), utána kattints a tokra, válaszd a PWRN-t és megjelennek a táp-lábak .
Sok sikert.
(#) Viktor válasza peter007 hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

Szia, a .brd-t meg se tudtam nyitni, jobb lenne, ha a .sch-t és nem a .gif-et mutatnad.
(#) elektrocad válasza Csuszka hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

Elvileg a Schematicban, ha csak egyetlen tápfeszi van, az egyes IC-k tápjait nem kell külön berajzolni, a program azt automatikusan végzi. A Boardon már automatikusan megjelenik. Természetesen, ha egy rajzon több feszültség van, akkor ki kell választani, melyikhez kösd, lásd Viktor válaszát. A program magától nem tudja, hány voltra akarod kapcsolni.
(#) elektrocad válasza IMi hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

Az átvezetésekhez Via-t kell használni. A program magától nem tudja, hogy a furatok galvánozva lesznek vagy sem. Ezért a DRC hibát jelezhet, ha Via nélkül váltunk réteget. Nem tudok arról a lehetőségről, hogy egy alkatrészlábbal lehetne Viát meghatározni.
(#) IMi válasza elektrocad hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

Szerinten itthon házilag nem sokan tudunk furatot galvánizálni, ezért marad az , hogy az alk. lábát mindkét oldalon megforrasztva jön létre az átvezetés. Jó, tudom nem minden tokozásnál lehet alkalmazni, de a többségénél igen.
(#) elektrocad válasza IMi hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

Jó, tudom, hogy otthon házilag nehéz olyan nyák lapot elkészíteni, mint a profi gyártóknál. Jobb híján én is szoktam ehhez a megoldáshoz folyamodni. A hozzászólásomat azonban az Eagle szempontjából írtam. A program nem hiszem, hogy az ilyen otthoni megoldásokra épülne. Ha a kész terv után lefuttatod a DRC-t, biztos, hogy talál ilyen megkerülésből adódó hibát. Az előző szövegemben ez volt a lényeg, nem a legyárthatóság.
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 15, 2006 /

OK, én is erre tippeltem! Kösz! Próba indul újra!
(#) Gab2 válasza csonthulye hozzászólására (») Ápr 18, 2006 /

hello.valaki ezt a programot nem tudná elküldeni.
NAGYON KÉNE!!!!

HELP.(
(#) zaik válasza Gab2 hozzászólására (») Ápr 18, 2006 /

szia

kukkants be Frankye bácsi honlapjára. link itt
nagyon hasznos. az elektronika alatt van, csak klikkelgetni kell néhányat, hogy tovább.

amúgy köszi a pontot
(#) Frankye válasza zaik hozzászólására (») Ápr 18, 2006 /

Ha mégeszer lebácsizol, én nem is tudom, mit teszek! Asszem lenénizleg, vagy valami hasonló!

És term. köszönöm az ajánlást!
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 18, 2006 /

JÉÉÉÉ!!!
Az öregek mindig megsértődnek????
(#) zaik válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 18, 2006 /

utólagos bocsánatot (a bocsánat milyen lehet még?) és engedelmet a link használatára, ajánlatára. megvettem a korbácsot meg a kukoricát, húztam sorszámot is..
minden jót, mély tisztelettel :worship:
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 19, 2006 /

Apád füle!
(#) Ant válasza rapforever hozzászólására (») Ápr 23, 2006 /

Hi!

Az Eagle-ben hogyan lehet atvinni nyákrajzba a képet, hogy ne legyenek rajta az alkatrészek csak a körök, meg vonalak
(#) Ant válasza Ant hozzászólására (») Ápr 23, 2006 /

légyszi fontos
(#) elektrocad válasza Ant hozzászólására (») Ápr 23, 2006 /

Nem tudom, pontosan mit akarsz, de valószínűleg az Eagle Power Tools egyik funkciója segít. Nézd meg az infót a www.elektrocad.tvn.hu oldalon és a www.cadsoft.de -n találsz egy linket a demohoz.
(#) nyulbul válasza Ant hozzászólására (») Ápr 23, 2006 /

Erre gondolsz?

EAGLE.RAR

Következő: »»   12 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem