Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Rádiós távirányító
Témaindító: (Felhasználó 717), idő: Nov 15, 2005
Témakörök:
hali. Egy ojan kérésem lenne, hogy valaki küldjön nekem egy egyszerü kapcsoklást rádio távirányitohoz. (ado+vevö) csak egy relét kell bekapcsolva tartania amig nyomom a gombot. Elöre is kösz. cimem: slaho01@msn.com
A társalgó/lámpa távvezérlés alatt találsz linkeket a hozzászólásommal.
Egyébként Jakab Péter a szerző, és segítőkész ha nem megy valami. Link itt
nemigazán számit sokat a hejesirás. nemkell fennakadni iJen apro hibákon. a cél hogy +értessem magam. hiddel tudok irni csak lusta vagyok. bocs ha va valakit zavar.
Köszi, megnéztem a linket, de kicsit egyszerübbre gondoltam. Én ehhez túl hüje vagyok. Egy füstgépbe kéne, hogy ne kelljem 6mes kábelt huzkodni. Kicsit gáz. Már bennvan a relé meg a tranzisztor, ami kapcsolja, de ott megakadtam.
![]()
Egyszerűbbet sajna nemtudok. 27Mhz témára vannak távirányító kapcsolási rajzaim. A privátba dobj meg egy email címmel, ahová küldhetem.
Küldtem neked még egy 27Mhz-es adó kapcsolást, de a szerver vissza dobta. Nincs még egy másik email címed?
Milyen e-mail cim az hogy /de:slahoo@gporta.hu/?
![]()
Vezeték nélküli csengő + egy kis buhera a hangszórónál, hogy kapcsoljon egy tranzisztor...
Üdv Inhouse
Szia Inhouse.Ez a megodás engem érdekene.Segítenél egy picit p.:mijen buhera kell odsa??
A topic címét módosítottam.
(ja, és nekem is bántja a szemem a helyesírási hiba)
szeretnék egy távirányitót csinálni a kis helikopteremhez de nem találtam semijen oldalt ami alapján meg tudtam volna csinálni.
segitene valaki
Szerintem itt az oldalon van 1 csomó olyan topic ami a távírányítással foglalkozik. Számodra csak a csatornák száma lehet érdekes. Mennyit akarsz használni a helikoptereden.
Használd az oldal keresőjét Beírva 1 2 kereső kifejezést .. pl.: rádió , távírányító szervó stb ..stb ..stb .. SOk sikert !
helo. Tudna valaki segíteni, egy rádió távirányítású modellt szeretnék építeni.
előre is kössz
Lehet, hogy nem a legjobb topicban teszem fel a kérdésemet, de az alábbi problémára keresem a választ:
Rádiós távirányító/adatküldő jeleit szeretném számítógéppel venni. Részletesebben : Adott egy számítógép, amin egy egyedi szoftver egy relés kártya segítségével meghatározott sorrendben kezel kültéri elektromos eszközöket. Bizonyos esetben ettől a sorrendtől el kell térni, amit a terepen (max 40-50m távolságra) kint lévő ember egy távvezérlővel egyedileg befolyásolhat. Vagyis a kezében tartott, minimum 8 lehetőséget biztosító eszköz megfelelő gombjának lenyomását a számítógéppel valahogyan csatlakoztatott vevővel (usb?, mivel lassan elkopik az lpt és com port, de elvileg az is jó lenne) értelmezhető jelként kellene tudni fogadni, amire a program a kapott, előre definiált kódnak megfelelő lépéseket tenné. Sajnos, műszaki antitalentum vagyok, ezért valami kész termék javaslatát vagy szakember számára érthető módon kérném a választ, előre is köszönöm!
Sziasztok.Van egy távirányitom HS2260a tipusu ic-vel.Namármost megtaláltam az adatlapját de az adatlapban szereplő kapcsolás nem egyezik meg a távirányiton levővel.A távirányiton van kvarc ami az adatlapban nincs meg az adatlapban van forgókondi ami a távirányitoban nincs.A kérdésem az lenne hogy a távirányitóra lehetne e tenni külső anennát valami módon és hogy hova kellene kötni?Aki tudna megoldást a problémára az irjon.Köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |