Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » AUX bemenet utólagos építése
Szia!
Úgy látom gyárilag is van rajta, PU aljzatot használd.
sziasztok vanekem egy resonance WMS836 autos rádio es ezen van jack csat lakozo de szeretnek rá plusz meg egyet már tetem rá ugy hogy a jacsk csatlakozorol kivezetem 3 vezeteket es egy másik csati val ösze kötötem csak igy eleg csunya egy kicsit esztétikusaban valahogy nem lehet nemeg oldan?
Az esztétika csak rajtad múlik, az írás alapján szerintem: nem.
Koszi ,az a helyzet,hogy meg most szereztem be es hozza a futar szoval nem lattam meg kezben.
Megprobalom amit irtal.
Magnó felvételi átkapcsolóját told át felvétel állásba így élni fog a PU bemenet.
Rendben,megprobalom ugy.
Elvileg csutortokon hozza a futar.
Mukodik.
Igazabol meg akkor is megszolal ha csak tekerem a kazettat. De majd a motort kiiktatom. Koszi a segitseget.
Sziasztok!
Van egy Millenium MN9755 5.1 Házimozim, régóta megvan, alig van használva, mivel DVD-n nem igazán nézek filmet, AUX bemenettel (konkrétan semmilyen bemenettel) pedig nem rendelkezik, hogy legalább az 5.1 ki legyen használva. Olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy sztereó HiFinél, autó rádiónál lehetséges utólag belerakni, viszonylag egyszerűen egy bemenetet, hogy legalább a hangszórók ki legyenek használva. Kérdésem az lenne, van e valami megoldás, hogy ezt a lejátszot is rá tudjam kötni a számítógépre, vagy a telefonra. Nem probléma ha csak 2.1 vagy 2.0 igazából, már letettem az egészről, csak most már hajt a kíváncsiság. Köszönöm.
Tiszteletem mindenkinek olyan kérdésem lenne hogy adott egy ATD cr778-as fejegység utólag hogyan lehetne aux csatlakozót beépíteni? ha valakinek van ötlete privátba jelezze. előre is köszönöm.
Ez így nem fog működni...
- Miért adna valaki ötletet privátban? Arra lenne a fórum, hogy feltegyél egy kérdést és csak neked megválaszolják? - Ennyi infó kevés, ez nem egy elterjedt típus, nem lesz hozzá sok minden. - Szétszeded és megírod, amit látsz, és raksz fel olyan képeket, amin minden látszik szépen. Aztán elképzelhető, hogy lesz megoldás, de így biztosan nem. Legegyszerűbb bontás nélküli módszer, FM transmitter.
Oke. Holnap meglesznek a képek. Illetve a rádió csatlakozóra egy 3,5jack nem oldaná meg?
Idézet: Hova kötöd a másik végét? „Illetve a rádió csatlakozóra egy 3,5jack nem oldaná meg?”
Ha jól emlékszek a rádió csatlakozojára 2 szál van ráforrasztva és azt forrasztanám a 3,5jackre de lehet hülyeség. Ha meglesznek a képek menyi esély van rá hogy sikerül rá auxot csinálni?
Mi az a két szál? Ha van rajta AUX, akkor miért kell rá csinálni? Ha nincs rajta, akkor nem lesz azon a vezetéken ilyesmi. Belül kell létrehozni és megoldani, hogy át tudj oda kapcsolni, és bejusson a hang, mint forrás.
Itt vannak a képek. Illetve még anyi hogy valakinek a csatlakozó kiosztás nincs meg? Mármint arra gondolok hogy a hangszoró kimenetek illetve a táp kimenetre gondolok
Bővebben: Link
ha jól olvastam az ic-ről akkor D7377-es. itt a pdf hogyan tovább?
Sehogy. Nem a végfok kell, ha ott csatolsz be, akkor nincs hangerő/hangszín, stb. állítás, nincs mivel átkapcsolni.
Ez a kütyü elég minimálkoncepciós...khmm..nincs külön tunerje sem, minden egy lapra integrálva a végfokon kívül. A főpanel IC-iről kellene kép, típus, főleg arról az oldalról, ahol az antenna kábele csatlakozik. Van-e középhullám, vagy hosszúhullám (MW-LW) sáv a rádión? Minek kell rá AUX? Mit akarsz rákötni? Van rajta USB... A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2017
A főpanel ic az elejébe van? Számitógépet. Usb hangkártya nem lenne jó? Azon van 3,5 jack.?
Itt vannak a további képek. A kijelző oldalán nincs semmi.
képek
Illetve ha usb-be dugnék egy usb-t a másik vége 3,5 jack lenne nem oldaná meg?
Ilyenre gondolok. A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2017
Az USB digitális jeleket fogad, nem analógot.
Oké. Akkor valahogy megoldható lenne egy aux bemenet?
Idézet: A kérdéseid alapján úgy néz ki, hogy nem. Illetve, mint már írtam FM transmitter, azt vegyél egyet, azzal szerelés nélkül menni fog. „A főpanel ic az elejébe van? Számitógépet. Usb hangkártya nem lenne jó? Azon van 3,5 jack.?” Hogy kerül a számítógép az autóba? Ha lakásban van, minek a fejegység?
Akkor az a képen látható dolog mire való? Tuti nem működik?
Dehogynem működik. Azt csinálja, amire való. Pl. Ipod töltés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |