Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Nyílván, persze. Triviális.
Elnézést mégegyszer. A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2017
Szia
Ha van még a folyasztószerből, engem érdekelne egy adag!
Két flakon folyasztószer maradt (eredetileg fifadani-é és bored-é voltak), ezeket 2000Ft/db plusz postaköltség áron annak adom oda aki leghamarabb jelentkezik e-mailben.
Szerintem fifadani jelentkezett volna érte utólag Bővebben: Link( "csak bamba" volt a vizsgaidőszak miatt !
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2017
Megírtam (Bővebben: Link) hogy ha szerdáig (múlt hét szerdáig) nem utalja át a folyasztószere árát vagy legalább nem ad valamiféle életjelet magáról akkor odaadom a folyasztószerét másnak. Ez történt.
Ha most lekéstem róla, igy jártam. Legközelebb jobban figyelek. No problem.
Elvileg már meg is van a két jelentkező úgyhogy elfogyott a folyasztószer.
A posta jóvoltából egy kicsit elkeveredett a csomag, de tegnap meglett és át tudtam venni! Köszönöm Attila a fáradozásodat!
Sziasztok!
A következő 1-2 hónapon belül rendelni fogok Nyákokat Kínából. Valakit esetleg érdekel a dolog? Ha másnak is vannak ilyen tervei összebeszélhetünk. Szép napot!
Szia. De mégis, miféle nyákokat?
Szia! Lehet akkor kicsit félreérthetően fogalmaztam. Gyártatok saját tervezésű nyákokat Kínában, és arra gondoltam hogy ha valaki szeretne ott gyártatni, akkor szívesen elküldöm az én megrendelésemmel együtt, így a postaköltségen osztozhatunk.
Nagyon félreérthető. Ez lehetett volna akár nyák nyersanyag is.
Szerintem meg Medve kérdése sokkal lámább volt
Medve kérdése teljesen helyénvaló. Nem volt egyértelmű a felvetés. Első olvasatra nekem azt sugallta, hogy nyersanyag beszerzésről van szó. Mint ahogy szerintem Medve kollégának is.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2017
Ha megadnád a cég linkjét, akit érdekel, tájékozódhatna az árakról, feltételekről.
Tudna dönteni, hogy kell vagy sem.
"rendelek Taxi-t" értelmezd
Félreérthető mindenképp. Ezt nem lehet kimagyarázni sehogy. (Hívok Taxi-t az én kifejezésemben)
Sziasztok!
A mouser-ről feltétlenül kellene pár dolog. Eddig ~3000 HUF-nál tartok, március 12-ei héten fog összeállni a teljes listám (talán előbb is). Szerintem 8-10 ezer HUF-ot nem fogja meghaladni, akárhogyan erőlködöm. 15 ezer HUF alatt 6 ezer HUF a szállítás, felette ingyenes. Ha valakit érdekelne egy közös rendelés a költségek felezésével, legyen szíves jelezze.
Nem aktuális még véletlenül a rendelés?
Ha csak nincs valami különleges indok rá (pl. az adott alkatrész kizárólag ott kapható), akkor nem nagyon értem hogy miért jó olyan helyről rendelni ahol több ezer Ft a szállítási költség, és 1 hét a szállítási idő. Nem akarom fényezni a farnellt mert sok minden ott is elég drága, de a megrendelt dolgok másnapra ki vannak szállítva az Angliai raktárból ide Magyarországra, 1400Ft-os díj ellenében. Ilyet az itthoni székhelyű nagykerek sem nagyon tudnak produkálni. Nekem azért kellett onnét rendelnem mert olyan dolgot vettem ami az itthoni boltok egyikében sem volt.
Elolvastad a linket? Most rendeltem a Mauson keresztül, 1143Ft volt a szállítás.
Most néztem meg hogy legutóbb majdnem két éve, 2016 augusztusában hozattam be nyáklapokat. Jó rég volt már! Lenne esetleg igény nyákokra? Ilyeneket hoznék be mert ezek a slágertermékek:
FR4 1,5mm 35u egyoldalas 272x207mm -> 800Ft/db, FR4 1,5mm 35u kétoldalas 272x207mm -> 900Ft/db, CEM1 (fehér színű) 1,5mm egyoldalas 257x205mm -> 800Ft/db. A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2018
Szia!
Engem érdekelne az FR4-es mind a kettő típusból 5-5 db. |
Bejelentkezés
Hirdetés |