Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nekem csak akkor kell ha szetbontodik. Viheted azt is.
Találós kérdés.. " Na, kit sorsoltam ki?"
Ha megkapom, szétbontódik, tekintve, hogy nincs benne konfig (ház+táp+ezaz) és én a nagyfloppyra hajtok.
De nem iszom előre a medve bőrére, minenesetre, ha megkapom egyben, tőlem (nem Budapesten lakom, de szívesen beviszem a III. ker. északi felébe) megkaphatod.
Sorsold ki azt is, hogy honnan, mert az adatlapodon nincs település
De ott van az irànyítószàm. Az alapjàn Büdöskút.
Először is honnét? Mi a típusa esetleg?
Ha kell a nagyfloppy, azt én is tudok adni! Kecskeméten hétköznap. Ha nem kell valamiért, akkor bedobom közösbe ha már eszembe jutott
A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2018
Szevasz!
Helyileg hol található? Köszönöm a segítséget. Üdv. M.
OK, tied. A tápot boltoljátok el egymással.
A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2018
Szia!
Az összes táp érdekel?
Köszönöm szépen!
Privátban majd megbeszéljük a részleteket.
Az A3-mas érdekelne. Tudnom kellene honnan lehet elhozni és hogy elfér-e egy személyautóban.
Üdvözlettel: Gobe54
Paks nem emlékszem a típusra évek óta ott van és most ki lesz téve. Talán Sharp de nem biztos.
Köszönöm szépen a felajánlást, de Szikravadásztól már folyamatban van az elhozatala.
Azt nem hiszem, mert Büdöskút, Balatongyörök felett, külterületen van az erdőben. Őzek, vaddisznók által lakott hely.
Bővebben: Büdöskút (7035)
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2018
A következő kincsektől válnék meg Gödöllőn személyes átadással:
AC voltmérő 25-500V Hőskori tápkábel Videoton TS5326 TXT-F (tökéletes működés, távval) RFT Combo 823 lemezjátszó Polaroid fényképezőgép Jonoszty tv - működik! Rádiós magnó - nem teszteltem 2.1 aktív "hangrendszer" - hibátlan Halogén fényvetők 9db. jó állapot Beirette filmes fényképezőgép PC ház 2 db. (a kékes színűben Chieftec táp - másik üres)
Kincsesbánya! És milyen igényesen készített bejegyzés...
Szia,
a voltmérő, Junosty, fényvetők érdekelnének. Köszönöm.
Szia!
Engem a lemezjátszó érdekelne. Posta nem megy? Persze fizetem a költségeket. Megyünk Gödöllőre dolgozni, de nem tudom pontosan mikor.
Megtartom neked, és amikor erre jársz átveszed.
Köszönöm, de mint írtam nem tudom pontosan hogy mikor kell mennünk.
Ezt ismerem, de hazai viszonylatban gondolkodtam.
Szia ! A videoton tv-t elvinném, ha jó hétfőn, persze már időpontot is tudunk egyeztetni, ami megfelel.
Szia!
A 2.1 aktív "hangrendszer" - hibátlan-ra igényt tartanék. Tudomásul veszem a Gödöllői átvételt, mégis megkérdezném, hogy Budapest felé közlekedve magaddal tudnád e hozni, megbeszélt időben, megbeszélt találkozási ponton találkozva? Esetleg egy fotó?
Bocsánat. Béna voltam. Köszönöm. A fotó kérdésem érvénytelen, a többi továbbra is érvényes.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |