Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Pont erről írok már egy órája,Westinghaus volt Tesla finanszírozója,és Edison kutyákat,lovakat ölt meg váltakozó árammal,csak hogy lejárassa Teslát
Bizony. Pedig egyenárammal könnyebb lett volna.
Erről a szakit kéne megintrjúvolni
Az általánosan használt antennaárboc 6 m -es elemekből készült, Ha 4 m lóg ki, akkor 2 m van bent a padláson rögzítve. Ezért nem kell kikötni.
Térjetek vissza a topik eredeti céljához. Köszönjük!
Nem illik repülővel bukfencezni, ha kutya van a fedélzeten. Mondhatnám bunkóság!
Egy PLC-s vezérlés fordítása.
(Nem az abortusz klinikán fotóztam.)
Nem bukfencezett, negatív nehézségi gyorsulással járó manővert hajtott végre a pilóta - előrenyomta a gép orrát és pár másodpercig 0G-s gyorsulás lépett föl.
Ez egy fokkal jobb: Pilóta ájulása.
Vagy: Részeg pilóta
Ezek ilyen amatőr színészekkel megrendezett jelenetek egyébként? Már az gyanús, hogy ennyi kameraállás van, és néha a fix kamerák is mozognak? (2:08-2:10 ?) És a reakciók sem tűnnek természetesnek.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2018
Nem rossz!
![]() jocko: amit mozogni látsz, az a szemüvegébe épített kamerán keresztül látszik, 0:40-től mutatják, ahogy próbálgatja.
Volt ennek egy olyan változata, hogy ugyanígy maszkírozva beült egy vizsgabiztos mellé. Az még jobb volt, csak sajnos nem találtam. Mikor megállt, a pasas kiugrott mellőle. (az intróban villanásnyi szerepelt belőle) Hogy színész, vagy nem, azt nem tudom, de a poén jó.
Feltéve, hogy nem jobbkormányos az autó...
Szerintem is magyar piacra szánt jobbkormányos autó
![]()
Muternál megy a villanytűzhely, az istennek nem tudom meggyőzni, hogy ez így nem faxa.
Hogy nem jó, az biztos, de nem a hőmérő által mutatott értékek miatt. Ilyen mérésekre nem túl alkalmas a masina, lévén kúp alakú területet vizslat. A fal általában hidegebb, mint az abból kiálló, főleg műanyag tárgy.
Kapcsolt ki a tűzhelyt, húzd ki az elosztót és fogd meg a villákat. Ha nem meleg egyik sem, akkor a terhelés/átmeneti ellenállás rendben van.
A kábel is langyos.
Persze! Logikus!
Elvégre a mobil kihangosító mikrofonja az anyósülésen ülő utas előtt kell lógjon! A sofőr ne akarjon dumálni.
Gyári hibás lehet a tűzhely, a fűtőszálat valószinűleg a dugóba tették.
![]()
Nem is tragikus. Pláne, ha a konyhában 26-28°C van alapból.
A vezetékek, készülékek 50°C-ig nem mondhatók túlmelegedettnek. Például a fázisjavítókban (típustól függetlenül) 80°C körül van a vezetékek hőmérséklete. A kisütő ellenállás is bőven 100°C fölött van és köszönik szépen, működnek.
Mit csináljak az anyósommal? Amióta hallotta az M1 híradóban, hogy a migránsokat befogadó országokban megerőszakolják a szegény, egyedülálló, nyugdíjas öregasszonyokat, állandóan DK tüntetésre akar járni.
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2018
Ne menjünk el politikai irányokba, ha kérhetem!
Szeretné, ha őt is megerőszakolnák?
![]() Engedd. Legalább levegőn van és mozog, míg odamegy. Jobbat alszik. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2018
Bocsánatot kérek, nem akartam vele megsérteni az oldal szabályait.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |