Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Vannak csodák. Ismerősöm megkért, hogy menjek el a boltba a botjáért, mert ott felejtette. Érdekessége a dolognak, hogy Ő bot nélkül nem tud menni. De hazajött gyalog, és itthon vette észre, hogy ott maradt a botja. 200m az út.
Jut is eszembe... Aki egész nap jön-megy, az a nap végén jöttment?
![]()
Nem akarom lelőni Proli007 poénját, de valahogy úgy szólt, hogy: "Ti itt Pakson félig jöttmentek vagytok. Jöttetek, de nem mentetek...".
Vagy valami hasonló, majd kijavít... Kellene Dunakömlőre szervezni egy HE evő-ivó találkozót. Proli hiányom van ![]()
Szia Gafly! ha szerveződik ilyen találkozó értesít kérlek. Szívesen mennék én is.
Én meg ma kocsival elmentem a boltba, kb 1 km. Bementem vásárolni, majd mikor kijöttem a boltból, akkor vettem észre hogy a motorház tetőn ott a telefonom, amit még otthon tettem rá, cak elfelejtettem. Nem kellett senkinek
![]()
Én meg egyszer régen kocsival mentem a boltba, és hazajöttem gyalog. Elfelejtettem, hogy kocsival mentem. Otthon vettem észre, hogy üres a garázs, vissza gyalog a bolthoz a kocsiért. Pedig az eső is esett.
Én már pénztárca és így bankkártya nélkül is vásárolni akartam a boltban. A pénztárnál vettem észre, hogy pénztárca nincs nálam.
![]()
Ez nagyon jó volt. Téged valami Nobel-békedíjra jelölnélek.
![]()
Ettől csak az lett volna jobb, hogy kocsival mész a boltba és biciklivel mész haza
![]()
Még jobb, ha gyalog megyek a boltba, és kocsival jövök haza.
![]()
Háromtusa. Lefutsz a folyópartig, átúszol a túloldalra a szomszéd falu kocsmájáig, majd onnan haza biciklivel.
Ebből két dolog következhet:
- Land Cruiser-ed van - 15 km/h-nál gyorsabban autópályán sem mész
... és ez napról-napra rosszabb lesz.
![]() Szegény Apámnál tapasztaljuk minden nap. 88 éves. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
A második körnél ez volt, úgyhogy tapasztalatból állíthatod.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
Bár az lenne. De csak egy Ignis-re futotta
![]()
Ez gyakorta előforduló sportág, csak a folyó része többnyire kimarad. Félreértés ne essék, én nem sportolok.
![]()
Csak abból csondoltam, hogy pl. az Ignisnek meglehetősen meredek a motorházteteje, lecsúszna (föleg a régebbieknek) a L.C.-nek pedig közel vízszintes.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2018
ignisről eszembe jut:
Odafagyott csomagtartó ajtó + rendszámtábla burkolat.... Megfejtés a mellékletbe ![]()
Erről sem csúszik le. Gyanús ez a fickó nekem...
A tárgyak gonoszok.
![]() Próbáltam kidugítani a mosdót a fürdőszobában. Válaszul a túlfolyón kiköpött egy nagy adag vizet, amelytől hirtelen olyan nagyon "behu" érzésem lett. ![]()
Én melegragasztóból csináltam a túlfolyóba egy dugót. körülbelül 30 éve. Azóta működik.
Ilyen bonyolult művelet elött nem árt megnézni pár youtube videot.
![]() Akkor ezek szerint, ehhez sem értesz. ![]()
Voltam felmérni egy lakásbankecóban,._Aaki fogadott: egy B kategóriás horrorba beleillett. (Kkalap, szétgombolt favágó ing...) Ha ez nem lenne elég, bőrkikészítéssel foglalkoztak
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2018
Moderátor által szerkesztve
Azért nézd meg a nyakadat egy tükörben. Nincs az ütőér környékén két kicsi lyuk?
(Persze, csak ha látod magad a tükörben. ![]()
Legyünk naprakészek önvédelem terén is.
Néhány mesterfogás a videón. |
Bejelentkezés
Hirdetés |