Fórum témák
» Több friss téma |
CCFL inverterbe 33pf/6KV illetve 22pf/6KV keresek. Pár webshopba benézve triviálisan nem találok, illetve farnell-nél kb 500huf/db. Lehetőleg M.O-i érdekelne. Javaslatokat tudtok adni ?
Sziasztok. SLA6805M tip. motorvezérlőt keresek, belföldön. tud valaki segíteni?
Sziasztok. Keresek D679A-t (gondolom 2sd679a) Magyarországi bolt előnyben
Sziasztok! Bp-n hol kapok nyákba forrasztható egyenes koax csatlakozót? Tv-be kellene. Ha valakinek akad bp-n használt az is jó. Ugyanis anyósom monitorából félig kitört a csatlakozó(ne kérdezzétek hogy, én sem tudom, így lett hazahozva 2 éve, és most a tv funkció is kellene neki belőle)
Miért nem jó, ha TIP122-vel helyettesíted?
Köszi, a Farnell mint lehetséges beszerzési forrás nekem is megvolt, de sokalltam az árát egy köröm nagyságát el nem érő passzív alkatrésznek...
Ha valaki jó fejhallgatót szeretne vásárolni olcsón: ajánlom ezt. Én most rendeltem meg. Van fehérben is.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2018
Tegnap rendeltem meg, már a fejemen van egy órája. Nagyon tetszik. Ajánlom a hifiseknek.
Fejhallgatóból nekem a Skullcandy Crusher Wireless vált be, mivel főleg olyan zenéket hallgatok, aminél fontos a nagyon jó basszus. Hasonlót keresek hallójárati (agyba dugós) fülhallgató formájában, de nem tudom, melyik lenne a jó Vettem egy JBL T290 fülest, de nekem az hatalmas csalódás volt. Nem tudom, mennyire reális dolog egy fejhallgató hangzását elvárni egy fülhallgatótól, de ha valaki tud valami hasonló hangzásút, mint a Skullcady, az ne tartsa magában
Sziasztok!
Megadtak egy RN8P-4R-CRA06S tokozású 4 ellenállásos 10K-s SMD ellenálláshálót, de nem tudom ezt itthon mivel lehetne kiváltani és hogy hol kapható egyáltalán, mert amit itthon néztem azoknak más a kódja (más gyártó is), ennek az adatlapja meg nem mondott nekem sokat. Tudtok erre beszerzési helyet ajánlani, vagy helyettesítőt és annak is beszerzési helyet? Köszönöm!
Köszi, ezeket a kódokat hogyan kell értelmezni? Írták hogy convex, meg mit tudom én. Honnan tudom, hogy mit kell keresnem ilyenkor?
Sziasztok. A következő relét keresem: oa5612.60/2636l4/61 (24VDC) Esetleg tudtok beszerzési forrást?
Sziasztok!
SSC1S311A táp ic-re lenne szükségem.Lehetőleg magyar forrásból. Tudna Valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Üdv.
Tud valaki elektronikai alkatrész boltot délpest környékén? IR vevőt (TSOP 38238) szeretnék venni raspberry pi-hez.
A Konthában szerintem van. A bolt az Üllőin van, a Klinikák és a Corvin között, ez nem tudom mennyire Délpest számodra.
Jó lesz, majd felhívom őket. A webshopjukban nincs.
Szerintem ez az: Bővebben: Link
Üdv!
Áramgenerátoros LED-szalagot lehet kapni valahol? Amelyiken sorba vannak kötve a LED-ek. A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2018
A legtöbb LED szalag úgy van elkészítve, hogy egy névleges tápfeszültségre van méretezve (általában 12 V). Ehhez vannak az előtét-ellenállások belerakva, és általában 3 (esetleg 5) LED van egymás után, sorba kötve, majd ezek a csoportok egymással pűrhuzamosan. Ezért van az, hogy a LED szalagok n db LEDenként vághatóak.
Szeretnéd, ha a szalag eleje és a vége is ugyanakkora erősséggel világítson? Tápláld be két oldalról. Egyik oldalon csak a negatív tápod add, másikon a pozitívot. Így minden LED-del ugyanakkora LED-szalag vezetősáv kapcsolódik sorosan, szuperül működik! RGB-LED szalagnál sajnos ez nem a megfelelő megoldás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |