Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez a kép az Anthrax zenekar Belly of the beast című számából lett mentve.
Azért nem kellett volna fáradni a képarány átméretezésével 4/3-ra. A job alsó sarokbóla a 18-as karika, a bal felsőből pedig valami orosz felnőtt filmes csatorna logója (lógója) lehet kivágva.
![]()
Amúgy, minden hátsó gondolat nélkül, mert most nem jönnek a szovjet tankok.
![]()
Videózás közbe kiraktam teljes képernyőre mobilon.
Csak várd ki a végét...
![]()
Kicsit túl lett töltve a 9V-os elem.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2018
Dehogyis...Csak jelzi, hogy ez a 22-es csapdája, az elem feszültsége egyébként 9,3 V, ezt mindenki tudja
![]()
A DC-re szuperponáladó AC-t mutatja, minden rendben.
Nincs az túltöltve, a műszer jól mér, ez az érték amit mutat, a 9V-os elem váltakozóáramú komponense, hiszen AC-ban mér vele a kolléga.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2018
Mivel a drótok két vége látszik csak, közötte bármi lehet...
Ott a sötét erő van. Azért kell a fekete multiméter, fekete számokkal üzemelő kijelzővel. Csak az képes megmérni. A számok jelentése: idén ennyiszer adták le a S.W. különböző részeit különböző csatornákon...
Például szikraköz. Mutatja is a kijelző bal oldalt a kis villámcsapás ikont. Vagy egyszerűn csak egy mini szinuszos ups van közte, csak mivel az nincs benne az árban, kitakarták. Rájöttek, hogy ez az egyszerűbb, nem a magyarázkodás hogy az nem tartozék. Nyár elején felbukkan néhány olcsó termék a neten. Egy bikinis lány 5000 forintért számomra is előnyös vásárlás lenne, de csak a bikini eladó. Bár mondjuk a lánynak ki volt takarva a feje, az nincs az árban. Azt gondolom külön árulták.
Itt van az eredeti vágatlan kép.
Kollégának kellett néhány hete 1 db 3-as tengelyre való Seeger gyűrű.
Mondtam hogy van, de eltart egy darabig amíg megtalálom. ![]() Tegnap végre megtaláltam, tényleg volt pontosan 1 db. Azt viszont nem gondoltam, hogy a megfelelő keresési algoritmus a hasra esés a két nagy "vegyes apró csavaros" dobozommal. ![]()
Apukám erre azt mondaná:
"Egyért nem érdemes lehajolni..." ![]()
No én egy varisztort kerestem, vagyis tudtam hogy hol van, csak ki akartam venni a dobozából. Szemüveg nem kell napközben, monitorhoz is csak 1 dioptriás, de használok 3,5-öst közelharchoz. Bevittem a lomosból a dobozt amiben termisztorok, varisztorok, ntc, és multifuse izék pihennek. Egy asztali lámpa átkerült a kis pc-s asztalkáról a dohányzó (csak a neve az) asztalkára, mert az nagyobb, és oda kiszórtam a dobozos tartalmát. Szódásüveg fel, varisztor megtalál, szalad vissza a lomosba hogy beforrassza a panelba, de.....
.....A 3,5-ös szemüveg rajtam maradt, és persze mivel nem látok benne 30 cm-től messzebbre, a keresztbe előttem lógó lámpavezetékbe beakadt a lábam. Repült a lámpa, szétszóródott a szobában a maréknyi ritkán használt tárcsaalkatrész. A lámpa törhetetlen, én is megúsztam sérülés nélkül, csak a papucsom pántja szakadt el, viszont szedegethettem egy óráig a szétrepült alkatrészeket.
A vízórát nem felejtették el téliesíteni ?
- Nem. - Az is vissza lett tekerve egy fordulatot.
Tudom hogy van egy sorkapcsom valahol de nem tudom hol. David Copperfield gyenge amatőr hozzám képest ha valaminek az eltűntetése a lényeg.
Nem tudtam eldönteni, hogy hol mutassam meg, végül ide tettem.
Az a mondat jut róla eszembe, hogy "Orosz mérnök tervezni hülye amerikainak erős szokol rádió." ![]() What Is the Soyuz Spacecraft? Komolyan mondom olvasás közben fellapoztam az oldal tetejére, hogy tényleg a NASA oldalán vagyok-e. Az még hagyján, hogy a mondatok olyanok mint amiket a középiskolás füzetemben találunk, legalább én is értem, de a Idézet: „Russia is a big country. Russia helps the United States run the International Space Station.” mondat kiverte nálam a biztosítékot, elkezdtem nevetni. ![]() ![]() Valami korrekt leírást, ábrát kerestem a Szojuz felépítéséről erre ezt találtam. Tudom-tudom, három részből áll úgymint fej, tor, potroh őő izé vagy valami hasonló. ![]()
Betettem alábbi képet facebúkomra, érdekes ezt senki sem lájkolja. Miért.
Itt a HE-n senkire nem vonatkozik a kép jelentése! A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2018
Ne már! Az egészet?
No mindegy visszateszem. Még jó, hogy van róla mentésem. ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2018
Bocs, de ezt nem hiszem vagy nem voltál elég alapos!
Az asszony ma reggel még fel tudott rá menni.
Persze hogy sikerült neki, pjg nek volt róla mentése, mondta hogy visszateszi.
![]()
A multkoriban jártam a Széna téren, és direkt lementem ellenőrizni. Tényleg egy pultos csaj van összesen.
Annó Orosházán az állomás előtti talponállót "hatcsecsű"-nek hívtuk, mert ott három volt... A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2018
Szerintem egyedül is kimeríti az elvárást, hogy névadója lehessen a kocsmának.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |