Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is gondolkoztam eladom a dso mat, árába. Itthon a kétszerese. De majd beleokoskodnak, ritkán kell is, szóval marad. A fagor800mgi vezérlő volt a példa, van fix aron régebbi is 500 ért az ebayen, 2 éve. Nos hát igen. Durva különbség volt mind árban mind kinézetben. Plc nyitókód ha nem gyári akkor papírnehezék... Itthon gépsatut is 3-4x es áron adnak. Használtat. Az új ár 3/4 éért. Németből 32 volt szállítással, 12 a satu 20 a futár. Használt, azt mondta nagyon sérült, ha a főnököm megkapja egy napra a gépem így néz ki az új . Itthon durván elharapózott a használt dolgok árai.
Szerintem a legközelebbi bolt ahova mindketten járunk Peti bácsié Neki is mondd el hogy ne 10*-es áron adja Igaz az nem kínai
Jó igaz egy ideje én se csak ha sürgős, és hiába tudom megveszem 10*-es áron mert azonnal kell és más lehetőség nincs. Tehát példának megállja a helyét mert tudod melyik az a bolt "Sajnos" Topi-nak igaza van nem igen lehet határok közé beszorítani.
Ja, semmi közünk nincs ahhoz, hogy ki mennyiért tesz fel valamit, az igaz.
De ahhoz sincs, hogy mondjuk egy fórumtársunk megvesz valamit 2000-ért, amit amúgy házhozszállítva kapna Kínából 500-ért? Tényleg, mi közünk hozzá, végülis nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk a másiknak ha tudunk... Ha sürgős neki, az egy dolog, én is vásároltam már szombaton a Conrad-ban, hiába került volna ugyanaz a harmadába a Lomexben hétfőn. De általában nem ez a helyzet.
De már ha apró. Szerintem az a legdühítőbb úgy kell feladni hirdetést- Megvan a teteje. Mert valamiért mindenkinek kell a belsejéről fotó. Pedig ha szét van forrasztva azt úgyse látod... Ha meg felteszed úgy hogy le van szedve teteje oldala első kérdés-Teteje megvan? Többet nem ír mert nem is érdekli csak fogást talál. Ha drágán van fent az is baj, ha jó áron van fent de valaki aláír(pl én) hogy x összegért megveszem ha netán nem menne el az is baj. 2 emberre tartozik az egész-eladóra és vevőre. Ha nem érdekel nem veszed meg. Feltettem fúrószárat. Szerintem hozzátartozik vill.szereléshez meg sok mindenhez. Azonnal törölték (talán mert sds volt?) Más fúrószár fent maradhat sőt kalapács meg mérőszalag is. És? Idegesítsem magam irkáljak mindegyik alá? kb 5 témámat törölték pedig nem volt olyan. Nincs indoklás nincs semmi. Érdekes módon van amiből több is él amit nem értek meg nem is lehet megmagyarázni... Csak villanymotorral kapcsolatban számoljátok már meg... Minek? Mégse írok mindenkinek. Csak már kikívánkozott. Segítsünk mint sem trollkodjunk. És tessék lehet felhánytorgatni dolgokat
Segítsünk. De ha nem az a helyzet hogy sürgős,akkor segíteni sem lehet. Miért kell fogni a kezét? Nem bír keresőt használni? Nincs tisztában az értékével akkor valószínű nem használja/dolgozik vele nem tudja mi az mindegy mennyiért veszi meg. Megérteném ha nem egy "számítógép" lenne még a zsebünkbe is. Vagy 20 évvel ezelőtt lennénk. Szakmai fórum. Nem is sminkkészletet árulnak. Mi lehet racionális magyarázat?
Műszerész vagyok 10000Ft-ért fent van egy 10uf 16V kondi megveszem mert? (meg is érdemlem akkor) Nem értek semmihez hirdetés ugyanez megveszem mert? (szép a színe? Félrevezető a hirdetés? Úgyse lesz belőle semmi megérdemlem) Használom tudom milyen keretek közt mozog az ára mérlegelek és nem veszem meg (de nem is írok alá) Elektroncső 4 forint 50fillér volt X éve most meg viszik mint a cukrot 5000Ft-ért. Ezeket hogy kéne Topi-éknak megoldani?
Értem mi hajt, szeretnéd a másik embert megvédeni, ne verjék át. De mondok valamit: ha egy vevő (lehetek én, vagy egy nyugdíjas ember, bárki) meglát valamit, szeretné megvenni, kifizeti, megjön a csomag, örül neki. Mindenki boldog. Ha te beírod, hogy ennyivel olcsó itt meg itt, a vevő szomorú lesz, mert beledörgölték az arcába, hogy átverték. Ha még a vásárlás előtt szólsz, akkor pedig az eladó lesz rád mérges. Velem is előfordult, hogy rossz üzletet csináltam. Egy hét múlva már nem is emlékszem rá. Az ember magára nem haragszik. Magadnak is sok ideget spórolsz meg. A túlárazott termékekkel pedig mindig tele lesz az apró (a net...), és ez ellen egy ember úgyse tud mit kezdeni. És akik át lesznek verve, azoknak kell az ilyen eset is, hiszen hogyan tanulnák meg, hogy mit szabad megvenni? Ha megvédesz valakit, beleesik a második csapdába! A túlárazott cuccot meg egyébként se egyszerű eladni, az emberek nagy része látja, amit te is látsz.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2019
Nyilván én vagyok a f***, hogy ha azt látom hogy valakit át akarnak b***ni, akkor szólnék neki hogy tutira azt akarja-e. De látom itt ez nem fontos, mert sokkal fontosabb az, hogy ne rontsuk mások "üzletét". OK, vettem, igyekszem majd nem odanézni, és ha véletlen látnám akkor majd próbálok csendben hányni az egésztől.
A téma részemről lezárva.
Szólhatsz neki. Magán üzenetben. Tudod. PÜ.
Sziasztok,
hogy lehet rákeresni a forumon a hozzászólásaimra?
Így.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2019
Nálam működik. Ha a jobb felső sarokból indítod a keresést, akkor a "Keresés módja" mezőt állítsd át "Intelligens"-ről "Hozzászólás"-ra (mégsem olyan intelligens).
Nem működik se így, se úgy! Azért még 3-4× rápróbáltam, és sikerült, de mondjuk az öcsémét is kerestem; na, az nem jött elő!
Miután átállítottad Hozzászólásokban keresésre, rányomtál a keresés gombra ismét?
Ha a linkre kattintasz az előző hozzászólásomban, akkor sem jön be?
Érdekes, hogy mielőtt az első mérgeset írtam, kipróbáltam ~12 változatot, és semmi. Most, hogy írtál, már a 4-re! bejött az enyém, de az öcsémé most sem, ja, és egy másik tagé sem, aki most épp aktív.
Működik az, csak:
- user:granpa (szóköz nem lehet benne!) - Hozzászólás keresés (csak ezzel megy!) - Minden kategória (igény szerint, úgysem számít semmit )
Nem bizony. Épp írtam "rolie"-nek, hogy ő h.sz-ában levőre kattintva működött, de az enyémen vagy 4-re. Régebben is volt már, hogy nem ment a kereső nálam, aztán beírás után működött (egy darabig).
Én beírok egy "a" betűt is, így 100%-os a siker, mert az összes.hozzászőlást kilistázza, amiben szerepel az a betű (Az a hsz-om, ami csak ennyi: "Elemcsere", ki fog maradni )
Tehát ezt írom a keresőbe: a user:kovidivi Majd hozzászólásokban keres, és keresés gomb. Kisbetűre-nagybetűre figyelni kell. A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2019
Az "a" helyére "*"-ot írj, akkor az "Elemcsere" is kijön
Ha "nedudgi", vagy "rolie" általi jelölést átírom más névre, akkor is működik nálam, de ha sajátból indítom, semmit nem talál. Azóta se, hiába próbálom.
A keresendő kifejezés "* user:granpa" legyen, fontos a csillag! Ha az is megvan, illetve átállítod hozzászólás keresésre, akkor nem tudom hol a hiba.
Hidd el, variáltam, mint kutya a ..., de nem működik, csak a Ti linkjeitek alól. Valami el van (b..)szabva. Le van sz..!
Akkor a böngésződet próbáld meg frissíteni, mert ezek szerint a jó "parancsot" használod, mégsem azt csinálja a weboldal, mint amit kellene. Nem tudom, hogy a keresőnek mi kell? Java, flash? Fogalmam sincs. Azt is kellene frissíteni, de lehet a böngésző már elég. Másik böngészővel mit csinál?
Működik mindenkinek, mint írtam volt, csak itt nem. Majd a fiamat ráuszítom (ő 1 perc alatt összeaprít 1 m3 keményfát ) csinálja meg.
A jó ..., Firefox alól működik, pedig azért vagyok Google Crom.on, mert ez működik nálam jól (jobban). A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2019
Moderátor által szerkesztve
A ...! Nem engedte módosítani a h.sz-t kb. 20"-en belül!!
Google Chrome van, mert azon működött jól minden. A Firefox már nagyon gyenge volt (azzal kezdtem anno). Most meg ez a ... kereső az alól működik. A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2019
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |