Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tíz percre átugorhat hozzánk a fiad? Ha igen, kérdezd meg tőle, mit iszik és mennyit.
Peched van, nem iszik, csak vizet, és eléggé elfoglalt, nem vállal maszekot (új munkahely, új nő).
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2019
Idézet: Hátha annak több a kalóriája, mint a felvágott fáé? „mit iszik és mennyit”
Félreértesz. Értem a jó szándékot. De ezt már csak egy sör mellett lehetne megbeszélni
Majd egyszer kerítünk rá sort. Vagymi sört
Csak egy gyors kérdés.. Még mindig XP-t használsz?
Fogalmam sincs, a fiam rendezi a gépet időnként, mikor valami nem kóser.
Ez lehet a gond, hogy nem sajátkezűleg csinálod
Egyszer távvezérelt karbantartást akartam csinálni rajta de hardveresen gyenge gépekkel nincs mit tenni.
Nem biztos, hogy a Kálmán gépe elavúlt. Honnan tudod? Látnok vagy? Biztosan megoldják rövidesen.Legrosszabb esetben kitakarítják a gépet. Lehet összeszedett egy alattomes vírust. Ki fog derűlni.
Annyira nem érdekel, inkább összevágok 1/2 m3 fát (vagy a PC-t). Ennyi még megy 1'-en belül, és megnyugtat.
Akkor jöhetsz hozzám fát vágni. Van még egy olyan 20-25 percnyi vágatlan.
Csak ha ideges vagyok akkor megy így, és 1' alatt lenyugszom. Amúgy a 2×>300 km utazás fárasztóbb. Arra már nem vállalkozom.
Majd bosszantalak közben, le ne nyugodj.
Azért nem a "Vásárlás, hol kapható" témába írom, mert nem villany/elektronika. Hol lehetne szert tenni 3 db. <= 21×90×60 cm méretű (fa/műanyag) fiókra/dobozra? Tető nem lényeges.
Ez a <=90-en bukik meg: Bővebben: Link
Nem dugtál el valahol 3 centit? De ha már ikea: Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2019
Hátha valamelyik "asztalos" fórumtárs csinál neked. Mennyire kritikusak a méretek? Ha nem titok mihez kéne?
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az Aldiban kapható Workzone CSP41 láncfűrésszel? Ez valami Oregon klón lehet, de az biztos, hogy kínai gyártás. A mostani Redwood RCS45 fűrészemmel már meggyűlt a bajom, most félre van téve, mert költöttem már rá eleget - kezdésként elvittem egy öreghez, hogy állítsa be a karburátort, mert nem tetszett a gép futása és nekem sehogy nem jött össze a beállítás, mindezt a vásárlás másnapján... A szervízháttért felejtsük el, az közölte, hogy juttassam le Debrecenbe a garanciális fűrészt, akkor foglalkoznak vele, ezért mentem a szakihoz, aki ért is hozzá. Majd jött egy olajszivattyú csere, miután a láncot sikerült kenés hiányában elszakítani (ez kezelő hiba is volt, bár jött belőle az olaj, csak nem a láncra, én meg nem vettem észre, hanem dolgoztam vele), ekkor kapott eredeti Oregon láncot is (persze a fél világot felkutattam érte, mire Angyalföldön találtam egy boltot, ahol emberi áron adták a rávalót). Majd jött egy karburátor tisztítás, amikor megint jó volt egy darabig. Ezután meg a szilikon cső, ami szívja az üzemanyagot, úgy kikeményedett, hogy sikeresen meg is repedezett, na ezt is cseréltem. Persze a kézi pumpájáról rendre lelökte a gyári csövet, azt is javítanom kellett. Most meg megint van a karburátorral valami (ha beindul, gázfröccsre lefullad, vagy csak úgy magában is lefullad), fel kellene újítanom, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy hozzányúljak megint... Ezért kérdezem, hogy van-e valakinek bármilyen tapasztalata ezzel a másik kínai cuccal?
Ezek egyike sem alkalmas. A 3 cm nem számítana, 180 cm-be menne a 3 fiók. A mélység max. 90 cm, mert kilógna. 21×60×90, ez a max. méret -1,-2,-3 cm nem számítana. IKEA nálam tilalmi listás.
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2019
"Ágyneműtartó", ágy alá lenne tároló. Lehet, magunknak kell megcsinálni, ahogy az árakat nézem.
Az az egyszerűbb ha magad csinálod. Szívesen megtenném, de holnap kezdek pont egy új helyen dolgozni, így sajnos időm nincs rá.
Tavasszal lehet róla szó. Most -4,5° van a műhelyben.
1x jártam az IKEÁban. Mikor megnyílt a Sugár mögött. Akkor sem vettem semmit.
Bocs, hogy belemekegek, de jó egy éve csináltam az ágyamat. A matracot a Jyskbe vettem, de az ágykeretet kénytelen voltam magam elkészíteni egy lapszabászat közreműködésével, a kaphatóak hitványsága miatt.
Innen az információ, hogy nem szerencsés az ágy szellőzést alulról lezárni, penészesedés miatt. De legalább is valami hézagot hagyni kéne.
Én elintézem/megcsinálom neked.
Ágy alá tehető tárolóban nagyon jó vagyok. Cserébe csak azt kérem, hogy a csőtörés ne szivárogjon (csempét visszateszem én is)... |
Bejelentkezés
Hirdetés |