Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2992 / 3599
(#) Bakman válasza granpa hozzászólására (») Jan 7, 2019 / 2

Tíz percre átugorhat hozzánk a fiad? Ha igen, kérdezd meg tőle, mit iszik és mennyit.
(#) granpa válasza Bakman hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Peched van, nem iszik, csak vizet, és eléggé elfoglalt, nem vállal maszekot (új munkahely, új nő).
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2019
(#) nagym6 válasza Bakman hozzászólására (») Jan 7, 2019 / 2

Idézet:
„mit iszik és mennyit”
Hátha annak több a kalóriája, mint a felvágott fáé?
(#) kowi válasza tbarath hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Félreértesz. Értem a jó szándékot. De ezt már csak egy sör mellett lehetne megbeszélni
(#) tbarath válasza kowi hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Majd egyszer kerítünk rá sort. Vagymi sört
(#) kameleon2 válasza granpa hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Csak egy gyors kérdés.. Még mindig XP-t használsz?
(#) granpa válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Fogalmam sincs, a fiam rendezi a gépet időnként, mikor valami nem kóser.
(#) kameleon2 válasza granpa hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Ez lehet a gond, hogy nem sajátkezűleg csinálod
(#) jani1987 válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Egyszer távvezérelt karbantartást akartam csinálni rajta de hardveresen gyenge gépekkel nincs mit tenni.
(#) TAttila77 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Nem biztos, hogy a Kálmán gépe elavúlt. Honnan tudod? Látnok vagy? Biztosan megoldják rövidesen.Legrosszabb esetben kitakarítják a gépet. Lehet összeszedett egy alattomes vírust. Ki fog derűlni.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Az biztos nem ez a gép volt.
(#) granpa válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Annyira nem érdekel, inkább összevágok 1/2 m3 fát (vagy a PC-t). Ennyi még megy 1'-en belül, és megnyugtat.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Akkor jöhetsz hozzám fát vágni. Van még egy olyan 20-25 percnyi vágatlan.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 7, 2019 /

Csak ha ideges vagyok akkor megy így, és 1' alatt lenyugszom. Amúgy a 2×>300 km utazás fárasztóbb. Arra már nem vállalkozom.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Jan 7, 2019 / 2

Majd bosszantalak közben, le ne nyugodj.
(#) granpa hozzászólása Jan 8, 2019 /

Azért nem a "Vásárlás, hol kapható" témába írom, mert nem villany/elektronika. Hol lehetne szert tenni 3 db. <= 21×90×60 cm méretű (fa/műanyag) fiókra/dobozra? Tető nem lényeges.
(#) tbarath válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Ez a <=90-en bukik meg: Bővebben: Link
Nem dugtál el valahol 3 centit?

De ha már ikea:
Bővebben: Link
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2019
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Hátha valamelyik "asztalos" fórumtárs csinál neked. Mennyire kritikusak a méretek? Ha nem titok mihez kéne?
(#) bbb hozzászólása Jan 8, 2019 /

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata az Aldiban kapható Workzone CSP41 láncfűrésszel? Ez valami Oregon klón lehet, de az biztos, hogy kínai gyártás.
A mostani Redwood RCS45 fűrészemmel már meggyűlt a bajom, most félre van téve, mert költöttem már rá eleget - kezdésként elvittem egy öreghez, hogy állítsa be a karburátort, mert nem tetszett a gép futása és nekem sehogy nem jött össze a beállítás, mindezt a vásárlás másnapján... A szervízháttért felejtsük el, az közölte, hogy juttassam le Debrecenbe a garanciális fűrészt, akkor foglalkoznak vele, ezért mentem a szakihoz, aki ért is hozzá. Majd jött egy olajszivattyú csere, miután a láncot sikerült kenés hiányában elszakítani (ez kezelő hiba is volt, bár jött belőle az olaj, csak nem a láncra, én meg nem vettem észre, hanem dolgoztam vele), ekkor kapott eredeti Oregon láncot is (persze a fél világot felkutattam érte, mire Angyalföldön találtam egy boltot, ahol emberi áron adták a rávalót). Majd jött egy karburátor tisztítás, amikor megint jó volt egy darabig. Ezután meg a szilikon cső, ami szívja az üzemanyagot, úgy kikeményedett, hogy sikeresen meg is repedezett, na ezt is cseréltem. Persze a kézi pumpájáról rendre lelökte a gyári csövet, azt is javítanom kellett. Most meg megint van a karburátorral valami (ha beindul, gázfröccsre lefullad, vagy csak úgy magában is lefullad), fel kellene újítanom, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy hozzányúljak megint...

Ezért kérdezem, hogy van-e valakinek bármilyen tapasztalata ezzel a másik kínai cuccal?
(#) granpa válasza tbarath hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Ezek egyike sem alkalmas. A 3 cm nem számítana, 180 cm-be menne a 3 fiók. A mélység max. 90 cm, mert kilógna. 21×60×90, ez a max. méret -1,-2,-3 cm nem számítana. IKEA nálam tilalmi listás.
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2019
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

"Ágyneműtartó", ágy alá lenne tároló. Lehet, magunknak kell megcsinálni, ahogy az árakat nézem.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Az az egyszerűbb ha magad csinálod. Szívesen megtenném, de holnap kezdek pont egy új helyen dolgozni, így sajnos időm nincs rá.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Tavasszal lehet róla szó. Most -4,5° van a műhelyben.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Fából, vagy lamináltból?
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

1x jártam az IKEÁban. Mikor megnyílt a Sugár mögött. Akkor sem vettem semmit.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 8, 2019 / 1

Nem vagy ezzel egyedül.
(#) mek-elek válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Bocs, hogy belemekegek, de jó egy éve csináltam az ágyamat. A matracot a Jyskbe vettem, de az ágykeretet kénytelen voltam magam elkészíteni egy lapszabászat közreműködésével, a kaphatóak hitványsága miatt.
Innen az információ, hogy nem szerencsés az ágy szellőzést alulról lezárni, penészesedés miatt.
De legalább is valami hézagot hagyni kéne.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Jan 8, 2019 / 2

Én elintézem/megcsinálom neked.
Ágy alá tehető tárolóban nagyon jó vagyok.

Cserébe csak azt kérem, hogy a csőtörés ne szivárogjon (csempét visszateszem én is)...
(#) jani1987 hozzászólása Jan 8, 2019 /

(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 8, 2019 /

Nehogy bekajáld ezt a marhaságot!
Következő: »»   2992 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem