Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
BOLDOG SZÜLINAPOT.
![]() ![]() ![]() Remélem az unokáink is látni fogják......... Fery
Reménykedjünk benne
![]() Boldog szülinapot HE ![]() ![]() Idézet: „Remélem az unokáink is látni fogják” Nameg-ga fij-jjatalíttttó-krém-mem ![]()
Ja több mint fél hónap után észre vette!
Ügyes gyerek mi? ![]() Üdv!
[off]+4 hét vagyis "7 hetet"
![]()
Lehet hogy kicsit hamar de ha tavaly is én mondtam ki először akkor most is én fogom
![]() ![]() ![]()
Akkor én meg leszek a második, és csatlakozom! Én is hasonló jókat kívánok a magam, a moderátor-társak, és végül, de nem utolsó sorban, az oldal üzemeltetői nevében valamennyi fórumtársnak!
Kellemes karácsonyi ünnepeket Kívánok
![]() ![]()
Békés Boldog Karácsonyt és sok sok szétszedhető
elektronikai ajándékot Kívánok Mindenkinek !!
Bocsánat, ha bárki jókedvét beárnyékolom, de december 1. van... Nem korai még ez egy kicsit?
De jó, hogy írtad! Már azt hittem időcsapdába kerültem, vagy elraboltak az ufók... :alien:
Hááát mihhez képest korai??? A hipermarketekben már nov 1 től karácsonyi zene szól meg fenyőfák meg hagy ne soroljam
![]() ![]()
Már ha azt mondta a Tisztelt Fórumtárs hogy korai
![]()
Fel is megy az agyvizem, amikor azt látom, hogy hajlongó karácsonyfák között bőszen rohangál a Mikulás, november végén... Tudom, hogy üzletpolitika, mert egy hónap alatt azt is vásárlásra lehet csábítani (== manipulálni), aki nem vagy nem annyira tenné azt, ettől függetlenül elég nevetségesnek tartom.
Háááát én kimaradok a karácsonyi vásárlásból 1 most lessz fizu 2 majd 22-23án elszaladok bevásárolni
![]()
November? Ugyammá. Október végén már díszelegnek a karácsonyfák a kirakatokban. (Be se kéne szedni, el lenne az ott egész évben, a csokinyuszik mellett is...)
Most találkoztam egy jótündérrel, azt mondta kívánhatok egyet... Benéztem a Jókívánságok rovatba, hátha találok valami jó kívánságot...de semmi.
Kellemes Mikulást!
Kapjátok el és vegyétek el az összes ajándékot tőle, és utánna osszuk el a hobbin!! :nevetes2: De az is valami ha valaki lefényképezi, eladjuk a neten! :photo:
Bolgod karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt és csöves hangzásban gazdag új évet kivánok!
Müszi
Sziasztok! Köbzolival úgy gondoltuk, hogy egy kis aprósággal kedveskedünk nektek!
![]()
Boldok Karácsonyt mindenkinek, a fenyőfára vigyázni mert: könnyen kigyulladhat (még nem probléma) de amikor felborul a fa pont rád és kezdetét veszi egy igazi akupunktúrás kezelés
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |