Fórum témák
» Több friss téma |
Van pár arasznyi ilyen kábelem. A gond az, hogy egy DVD lejátszóba van beszerelve, együtt kellene elvinned az egészet.
Amit ő keres kb. tízszer vastagabb, mint egy winyó szalagkábele, szerintem
Sziasztok!
Számítógép BIOS chip -et keresnék. (8 lábú DIL) Magyarországon. De nem találok egyetlen boltban sem. (link) Üres bőven elegendő, hiszen akinek van PC-je 4 lábú bios ic foglalattal az fel tudja programozni. 8GB a biosok mérete amit bele kell tenni. (magyar boltokban csak 32MB a legnagyobb) A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Biztos vagy abban a 8 GB-ban? Az, finoman fogalmazva, rengeteg.
Bocsi 8MB. Ekkora egy 6 éves gépben az UEFI. De lehet az újabbakban még nagyobb.
A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Én nem tudom hogy mit keres, nem írta le hogy mire kellene, milyen paramétereket vár, és az "Ilyen, vagy hasonló szalagkábel" kategóriába szerintem belefér. Amennyiben mégse, akkor ez van, én csak segíteni próbáltam.
Akkor mutatom képen is hogy milyen chipek beszerzési forrását keresem.
Az EEProm -ok kapacitását megabit -ben, gigabit -ben adják meg, annak a mérete, amit bele szeretnél tölteni, pedig megabyte ill. gigabyte -ban van.
SST49 sorozat kapható a ChipCad -nál, W39W040 az IT Media -nál,
Pár adatlapot megnéztem, 16 - 32 Mbit (2 - 4 Mbyte) -es IC-k.
Egy ilyen nem könnyítené meg a dolgodat?
A chipcad-nál jó lenne ha lenne, de ez a legnagyobb náluk: kép
Jól látom hogy ez még mindig túl kicsi..? Nekem 8192k kellene ? nedudgi: a tokozás most másodlagos, de jelenleg olyan van mint a képen, de lehet egy másik gépben már smd van.. A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Chipcad: Bővebben: Link
SOS: Bővebben: Link Mondjuk ezek flash chip-ek, nem epromok. A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Üdv.
Az alábbi power logic pld05010s12l ventilátort hol lehet magyarban megvenni? Kicsit hangos a venti a videokártyában.
Csapágyat előbb szerzel bele, mint újat.
Tudtommal siklócsapágy van benne. És ha az kikopik vége.
Meg kell nézni, jobbakban golyós van. Azok jobban is zörgősödnek, siklósak kevésbé zörögnek ha kikopnak.
Egy kis vazelin (patika) sokat segít.
Sajnos félek hogy csak roncsolással tudnám szétszedni. És akkor ott vagyok ahol a part szakad. Kb öt éve pörög benne szinte megállás nélkül. Tehát már megérett a cserére. Majd ha meglesz az új megnézem hogy lehet szétszedni.
Nagyot!
Vettem pár Hirschmann mikro mérőcsipeszt. Szép és jó, egy dolgot kivéve, a mérővezeték csatlakozója. Tud valaki ajánlani valamit? A képen is látható, alapvetően próbapanelekhez való jumper tökéletesen illik bele egyszer-kétszer de aztán maga a jumper csatlakozó egyszerűen kilazul, bizonytalanná válik... Előre is köszönöm!
Sziasztok,
A képeken látható VOLTCRAFT LS 50/LA 50 digitális forrasztóállomáshoz való pákahegyet keresek már régóta. Kaptam már itt ötleteket helyettesítésre de egyik se az igazi. Vagy a gallér kicsi vagy a fűtött rész rövid vagy az átmérő eltérő. Ezen az oldalon találtam de már hosszú ideje "A termék jelenleg nem rendelhető!...Várhatóan rendelhető: Nincs információ " van kiírva.
Szerintem a hiba az alkalmazott jumper csatlakozóban van, (mint ahogy írod is), és sajnos nehéz belőlük jó minőséget beszerezni.
Esetleg méretben jó, krimpelhető vagy forrasztható másik csatlakozó sarut érdemes keresni és azzal kiváltani a jumperest. Nem tudom milyen környezetben, körülmények közt alkalmazod, én lehet, hogy fixen ráforrasztanék egy vezetéket.
A Conrad-ban van hozzá tartalék páka: Bővebben: Link.
Érdemes lenne rákérdezni, hogy hegyet tudnak-e hozzá rendelni.
Ezt abból gondolod, hogy oda van írva, hogy "nem rendelhető"?
Jogos, _volt_ hozzá tartalék páka. De ez nem jelenti azt, hogy tartalék hegy se lenne hozzá rendelhető. Persze nem mondom hogy van, a honlapon nem találtam ilyet, de nem kizárt. Ha nekem kellene ilyen én rákérdeznék náluk.
Fix forrasztást kerülném, ahhoz drága. Időközben találtam forrasztgató csúszósarut, rendelek belőle párat, aztán meglátom.
A kép alapján nagyon egyszerűnek tűnik, tized annyira sem összetett, mint az a típus amit mutattam. Zsugorcsővel stabil is lesz remélhetőleg.
Rákérdeztem, egyik helyen sincs. Szomorú vagyok, itt a fórumon olvastam, hogy lehet csinálni házilag de sajnos se esztergám se vegyszerezési lehetőségem nincs itthon. A régivel próbálok szenvedni amíg lehet, aztán...
Igen, hasonlót mint a harmadik képen. Kösz a találatot, ha a fűtött rész hossza is stimmel (holnap rákérdezek náluk) akkor nézek Neked valami szép képet sok sörrel és megkapod.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |