Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Van egy csöves szkópom a 60-as évekből. Egyszerű jószág. A sugár világít, de nincs eltérítés. Szerintem csőcserével javítható. Ha gondolod elviszem a találkozóra, de a hazaszállítást te oldod meg. Tízen kiló a súlya.
Persze, ajándék. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2019
A legősibbek is "lapra-szerelhetőek", csak fel kell írni, meg kell jelölni mi-hol volt. Még mindig egyszerűbb, mint újat építeni.
Szívesen elfogadom de szerintem madzagos az egyetlen aki fuvarozni tudna mert rajta kívül senki nem jön ebből az irányból.
Granpa: szerelési rajz van, alkatrész 95 százalék.
Sajna kölcsön autóval megyek. Nem igen viszek oda cuccot. A saját autóm megy a bontóba.
Na akkor van felajánlás de nincs mivel elvinni. Most már szelektálnom kell a kívánság listát aszerint hogy csak a manuálisan vihető dolgok maradjanak.
A zsákai találkozót kellene megszavaztatni augusztusba hogy kikre számíthatok. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2019
Időpontot kéne megadni hogy tudjunk rá tervezni.(Szabadság stb.)
Nos,a nyaralás később lesz,így tudok menni én is a Viharsarki találkozóra.
Megfelelne a vasárnap? Arra könnyebb tervezni.
Augusztus 11 vasárnap. Fizetés utáni időszak bár a tanszerek vétele ilyenkor terheli a népet.
A hozzászólás módosítva: Jún 4, 2019
Kedves fórumtársak!
Még mindig lehet jelentkezni, akár előző nap (július 19. péntekig)! A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án: Gafly nagy hoho Mrscottt21 jani1987 devergo74 BarnaPili granpa pucuka Gery78 TAttila77 madzagos CHZ (ha itthon lesz) keszeg01 gery20 Inhouse EcoPityu varttina szikorapéter Karesz 50 mohinger
Van itthon vagy 30-40kg, régi, 60-80-as évek, szakkönyv.
Elcipeljem? Van rá igény? Jelképes áron. (mondjuk 1 doboz sör 250.- /db) mohinger! Van ott a MÁV kultúrban szelektív papír gyűjtő? A könyveket haza már nem fogom hozni. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
mnyugger
Gafly nagy hoho Mrscottt21 jani1987 devergo74 BarnaPili granpa pucuka Gery78 TAttila77 madzagos CHZ (ha itthon lesz) keszeg01 gery20 Inhouse EcoPityu varttina szikorapéter Karesz 50 mohinger A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
Akkor már nyugger leszek. Minden nap vasárnap.
Szia!
Köszi a jelentkezést! Kb 2-300m-re van egy OBI áruház, amögött van szelektív papírgyűjtő. Azért várd meg, hogy lesz-e rá igény, feleslegesen ne hozd el. Bár, szerintem lesz igény rá. Ezek könyvek, vagy Rádiótechnika újságok? Ha könyvek, akkor még akár ott is maradhat a Vasutasban. A könyvtár részére felajánlhatod. Üdv!
Ezek mind könyvek. Az újságok érdeklődés híján kazán kompatibilissé váltak. Már át is adtam a hóhérnak.
A könyvek maradhatnak a könyvtárban.
Azé, nehogy azt gondold, hogy minden nap vasárnap. Több dolgod lesz, mint amikor dolgoztál. Egyetlen egy könnyebbséged lesz, nem kell munkába járni.
Egy gyakorló nyugger.
A mai napom: Reggel beágyaztam a vendégházba, utána füvet nyírtam két telken, lezuhanyoztam,
Főztem nokedlit, 16,00-órára jönnek a fotós barátaim, gyorsan eszek valamit, és megyek velük egy 4 órás túrára csónakkal a Tisza-tóra. Majd 20,30 körül érek haza, éhesen, fáradtam. Ne akarj nyugdíjas lenni.
Ha akarom, ha nem (DE! AKAROM! ) leszek. Még 6 munkanapot dolgozom és vége a rabszolgaságnak. Jön az éhbéres nyugdíjasság.
És még két szusszantás közt HOME MADE labortápot is építesz (építettél). Ugye??
Remélem elhozod nekem (nekünk) mutiba, ha nem titok. "Lééccci?" A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2019
Na hogy időbe kész legyek kik jönnek Zsákára augusztusba? A jelentkezők száma alapján döntök.
Kedves fórumtársak!
Még mindig lehet jelentkezni, akár előző nap (július 19. péntekig)! A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án: Gafly nagy hoho Mrscottt21 jani1987 devergo74 BarnaPili granpa pucuka Gery78 TAttila77 madzagos CHZ (ha itthon lesz) keszeg01 gery20 Inhouse EcoPityu varttina szikorapéter Karesz 50 mnyugger Biro F. mohinger
Itt volt az oldalon a dátum. Vagy pedig rá egy hétre. Attól függően nektek melyik a jobb.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2019
Ha sikerül befűzni a zasszonyt akkor plusz egy.
Ha lehet kérni, ABC sorrendbe rendezd (nem szeretek a elsőként lenni a listán)
Catering-el kapcsolatban kaptam kérdést (miért én? ) hogy mi lészen az önkiszolgálóban a menü? Ha engem kérdezel. akkor LEGYEN PACAL/MARHA |
Bejelentkezés
Hirdetés |