Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Van komplett sztereo kimenő-végfokpanel-cső szettem. Emiatt ne bonts szét egy rádiót. Ha kell, elboltolhatjuk a nixie csövekért cserébe. Küldök priviben képeket.
Üdv!
Ha tényleg akkora az akkora az érdekes lesz bár jó lenne tudni a méreteit. Még valami: nem bánnám ha az alkatrészek esetleges javítása nem a fél doboz szétszedésével járna.
Az én szkópomnál anno mikor eljutottam odáig hogy a kettős időalap panelje a kezembe volt a szkópot felismerni nem lehetett annyi darabban volt. Egyszer kell szétszedni, megjavítani és jól összerakni.
Na mindjárt felmegyek és megnézem a típusát.
Mi is a pontos hibája? Mert amúgy egy korábbi rádio technikába találtam egy rajzot amit a szerző alkotott meg és most én is ezt tervezem. Vagyis ha akad egy másik kolega aki szeretne egyet akkor övé az elsőbbség. De ha nem jelentkezik akkor elviszem.
Adott egy 5.0-ba szóló hangfal rendszer kb 32W összteljesítménnyel. Kéri valaki? Mert akkor egy jelképes összegért elviszem.
Valaki írta, hogy visz csabára szakkönyveket. Engem lehet erdekelne majd pár darab.
Aki sokat markol, az nem Simsonnal megy.
Mint tudjuk.
Ez egy szinte tökugyanolyan szkóp, amit két éve vettél tőlem, csak ez már nyákos, nem huzalozott.
Á! Már 3 éve ki sem toltam a garázsból. Gondolom a benzin is lekvár állagú benne.
Vagy netántán benzin eszencia?
Volt hajdanában egy régi vágású öreg bácsi szomszédunk. Azt mondta "Fííjam! a Simson béérzinnyel mégy. De gondolom beindúl még, ha nem nyúltál hozzá.
Ne piszkáld már.
A múltkor is tolta (is) hazafelé... Pedig (állítólag) csak a dúsítás "szívatta" meg. Bocsánat, nem lehetett kihagyni...
Szerintem én is összeszedek jópár dolgot és ilyen "jelképes összegért" áruba bocsájtom a találkozón.
Bár még sosem voltam így eladó, de most meglátjuk hogy sikerül. Velem lehet cserélni is abban is benne vagyok .
Ecc85-öt hozz. Azt elbizniceljük.
Jujjujjujj! Én ezt nem tudtam. Nem is vagy oly bőbeszédű, de még Kálmán se emlegette mi volt azon az ugyancsak jó "múltkor"
Az is lesz bőven.
Találtam még itthon egy hatalmas BLDC motort is. Ha valakinek érdekel leviszem (vezérlővel együtt!) 900W a motor 40V, a vezérlőre 36V 20A van írva. 41cm-t vágó akkus fűnyírógépbe volt szerelve.
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2019
Kedves Fórumtársak!
Az imént megvásároltam a tombolatárgyakat is. Így néhány szerencsés kolléga biztosan nem megy haza üres kézzel.
Ugye lesz benne új Qualiton csöves hifi is? Na jó van na, nem kell hangfal.
Szia!
Érdekel! Mennyi az annyi? Vagy választhatsz tőlem alkatrészeket is ha akad olyan ami kell.
Sziasztok!
Loktál(rimlock) csőfoglalata, lefogatóval, és oktál csőfoglalata ha valakinek van feleslegben, hozza el kérem! 6F6M-1 csövet is keresek (ussr) Köszi! Pityu
Szia, korábban jeleztem hogy velem is jön még + 1 fő. Csak hogy frissítve legyen a lista.
Mindenképpen lesz még lista frissítés a jövő héten. Hét elején és pénteken is.
Ki szeretne "hallgatózni", azaz erősítőt és hangfalat tesztelni? Nincs akadálya, de akkor hangfalat, erősítőt, forrást is hozzatok, ha szeretnétek tesztelni. Érdemes a tavalyihoz hasonlóan közösen megszervezni. Még valami: idén is viszek egy szerszámosládát forrasztópákával, csavarhúzókkal, műszerrel, stb, örömmel veszem, ha más is hoz, mert biztosan szükség lesz rá.
Viszek pár porvas trafót ismeretlen adat mérésre mert mondtátok hogy huzal kell hozzá. Kit keressek majd ez ügybe?
Sziasztok!
Ha esetleg lenne valakinél otthon fölösleges 30cmX30cmX5mm-es alu lapja, azt szívesen venném ha elhozná, és nekem adná! Vagy egyeztetett árért átvenném! A vastagság az 5mm-től vastagabb lehet, de vékonyabb nem! Köszönöm szépen! Üdv, Laci |
Bejelentkezés
Hirdetés |