Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Képeket tudsz küldeni esetleg?
Privibe a többit! Üdv, Laci
A + 1 fő az már régen rajta van a listán.
Nem rád gondoltam, te láttam hogy rajta vagy.
Van nálam két tábla de sajnos nincs 5mm és az egyik oldala 2x cm. Amióta a telefon kaput azóta semmilyen képet nem tudok készíteni.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2019
Már a következő rendezvény is alakul: Július 28, vasárnap.
Sertéspörkölt, belefőtt velős csonttal. A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2019
Nálunk is. Születésnap és nyugdíjba vonulás. A menü Áldos bográcsban.
Szia!
Köszi! Rendes vagy hogy megnézted nekem. Ha erölteted hajlítással akkor mennyire akar hajólni? Nem nagy titok... A 3D nyomtatóm asztalához kellene. Üdv, Laci
Most mértem le. 2mm-es.
Köszi, de az tényleg vékony.
Ha "hajolásra" hegyezzük ki a dolgot, akkor ~276 mm-es szélességgel van 3 mm-es koracél csíkom. Nos az nem hajlik . Abból vághatsz egy darabot ingyen Csabán. Kis szerencsével (lapos lévén) még (talán) befér az autóba. Én csak a lemezt viszem, esetleg egy fémfűrész lapot.
Alumíniumból is csak 3 mm-es van, de a legnagyobb is csak 270...280 mm között van, ami szerintem is gyenge. Más: Útvonalkeresők mindenképpen a 4-es úton vinnének. Zsigerből, én meg Kecskemét felé mennék. Kinek higgyek?
Attól függ mit használsz. Én a sygicet használtam megelégedéssel.
Valakinek nincs véletlen b260d vagy TDA1060-as kapcsolóüzeműtáp ic-je?
Program és beállítás kèrdése (úthossz / útidő, fizetős / nem fizetős). A zsiger jó tanàcsadó, Kecskemét felé jobb menni. Lehet, hogy picit hosszabb, de haladósabb, kevésbè eszi meg az embert. Ha van, érdemes indulás elött egy "online" tervezővel terveztetni, ha valahol baleset, dugó van, ki lehet kerülni.
Hali. Ha nem késik, holnap megnézem neked bent a műhelyemben, hogy van e.
Majd az okostojás teló megmondja az aktuális tutit.
A négyes út már igen régen szerepel a tiltott utak listáján. A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2019
Szia!
Idézet: „Ha "hajolásra" hegyezzük ki a dolgot” Igen arra. Mert erre a lemezlapra megy majd a HOTPLATE és egy üveglap. Jelenleg farostlemez lap van fémlap helyett. És az igencsak meghajlik, illetve be rezonál a hírtelen irányváltásoknál. Tudom-tudom... ne hasonlítsam össze egy fém lemezlappal. Csak biztosra akarok menni. Nos a köracél az tuti nem hajlik meg az fix! Lehet elcipelem a flexemet (ha tényleg elhozod nekem a csíkodat) időspórolás gyanánt. Üdv, Laci A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2019
Szia!
Bontott is jó lehet?? Ha van itthon, akkor szívesen ki műtöm neked. Üdv, Laci
Ki van kapcsolva az autópályán haladás lehetősége?
Ha haladni akarsz akkor az M5-ön menj Csongrádig. Onnan 80-90 km Szentes - Orosháza - Békéscsaba.
Ez kevesebb, mint a Kecskemét - Békéscsaba távolság. Az útminőség hasonló.
Tökéletes a bontott is. Köszönöm
@madzagos:
Idézet: „Na mi lesz ez?” Ha te reszelted ezt a rusnya és csámpás lyukat, akkor farbarúgás tőlem. @Mrscottt21: Betettem a korlemezt a csomagtartóba. Meg egy rozsdás fémfűrészlapot is, jót fogunk rajtad röhögni, ahogyan nyiszatolod. @Pucuka: Gergőéket a gyorsforgalmi előtt vesszük fel, szerintem marad a "halálút". Jártam már arra, annyira nem gond (csak az építkezésekkel hogy állnak?).
Mondom... Viszek flexet!!!!
Fúróval követtem el azt a lyukat. Rohamtempóba kellett csinálnom.
Akkor kevésbé fogunk körberöhögni. Ünneprontó...
Lehet akad az helyben is...
Idézet: „Ha haladni akarsz akkor az M5-ön menj Csongrádig.” Mire azt megépítik, vége a találkozónak.
Idézet: „Akkor kevésbé fogunk körberöhögni.” Most én nevettem jót! No! De nem akarok közröhej trágya lenni! |
Bejelentkezés
Hirdetés |