Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Tudod... csak a segítő szándék! (Meghogy ne sokat szívjak a fűrészlappal )
Juteszembe... LM393 is kell az ADUM2402 mellé? SMD-be van az is.
Hosszabbítót ne cipelj. Viszek egy 20m-est.
Én már összecuccoltam. Korán reggel indulunk és visszük Nagy Hoho kollégát is.
Én is megyek aludni. Már csak az van hátra.
Oké, nem viszek!
Sziasztok!
Mivel eddig senki sem jelzett, hogy kellene valami is a listámból, így nem viszek semmit sem. Kivétel Gafly-nak. Neki megy 2db ADUM2402, és grátisztba 5db LM393. Üdv, Laci
Pontos cím mi is amire majd menni kell (GPS-el kereshető cím lenne jó).
5600 Békéscsaba, Andrássy út 79-81.
46.671778, 21.083603
46°40'18.4"N 21°05'01.0"E Ez a hátsó udvar.
Esetleg ha 2db 22kohmos 4db 100kohmos és 2db 50Kohmos potmétered lenne?
Valakinek lenne e potméter gombja erre a tápegységre? 2 db kéne.
Szia!
Csak SMD-ben van. Üdv, Laci
Sziasztok!
Ha, valamelyikőtöknek lenne elfekvőben egy pár fém kihajtható hangfal fogantyúja (hordfüle), hozza el nekem! Nagy szükségem lenne rá! Köszi!
Én meg sajna csak körbe nézni tudok. Ház fel újítás és csak be nézek.
Remélem valakinél lesz telefontolto, mert le fogok merülni és lehet, hogy hívásokat kell majd fogadnom. Épp az állomáson vagyok jegyvásárlásnál...
Az eleje nem jól indult mert a buszon derült ki hogy szűkön jövök ki a költség vetésből. Ám szerencsére a helyszínen megoldódott a probléma. Ismét egy jól sikerült napon vagyunk túl. Köszönet az ingyen dolgokért és köszönet Tamásnak a szervezésért. Jövőre ugyanott.
Köszönöm a lehetőséget. Nagyon jó volt egy kicsit most az órák uralták a bemutatásra szánt berendezéseket.
Én is jól éreztem magam.
Köszönöm a lehetőséget, és az ingyen elvihető cuccokat. Jövőre találkozunk.
Üdvözlet azoknak akik nem tudtak eljönni és azoknak akik ott voltak. Köszönet Tamásnak a találkozó létrejöttéért. Nagyon jó nap volt, találkoztam többőtökkel akikel más alkalmakkor nem. Köszi az élményt. Attila
Mi is köszönjük a lehetőséget Laci barátommal egyetemben. Tamás kitett magáért mint szervező (örülünk hogy személyesen is megismerhettük) ,nagyon családias és színvonalas kis találkozó volt!
Jövőre találkozunk és remélem többen jelentkeznek,és részt vesznek a találkozón! Továbbá keresném a csöves fejhallgató erősítős úriembert mert sajnos a nagy rohanásban elfelejtettem tőle elérhetőséget kérni, persze csak ha nem veszi zokon . Képek mikor és hol lesznek elérhetőek ? Zoleen A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2019
Sziasztok!
Én is köszönök mindent! Jó volt beszélgetni, és megismerni némejőtöket. Mnyugger, Gafly, Jani1987, szikorapéter, mohinger, Madzagos. Madzagos-nak pedig külön köszönöm a mikró trafót! Gafly és Mnyugger: Nektek pedig a lemezt, a flexet, és a hosszabbítót! Jövőre ismét megyek, úgyhogy máris jelentkeznék rá! U.i.: -Itthon ki tettem az asztalra a kitűzőt. Az asszony bekérdez: "A többiek tudják hogy nem 21 éves vagy hanem 30?" Milyen kis kedves! Üdv, Laci A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2019
21, vagy 30? Kit érdekel? Nem nő vagy, ahol számít.
Jó estét.
Itt vagyok miben tudok segíteni.
Kedves Fórumtársak!
Nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttetek és nagyon jól esnek a dicsérő szavak. Külön köszönet a művelődési ház munkatársainak is, akik segítettek, hogy létrejöhessen a rendezvény. Jó volt új embereket megismerni, az ismerősökkel újra beszélgetni. Ezúttal a nixie-vfd-LED-stb órák uralták a mezőnyt, de zenében sem volt hiány, a csöves füles erősítőknek köszönhetően. Színvonalas börze és sok-sok ingyen elvihető holmi is összegyűlt. Remélem sikerült örömet szerezni a tombolával is a szerencsés nyerteseknek. Én csak kevés képet készítettem, nagy hoho hamarosan feltölti az ő remek fotóit. Valamint a művelődési ház Facebook oldalán is megtekinthetőek már a kolléga fotói. Bővebben: Link Ízelítésül pár kép tőlem: A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2019
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem egy kiválóan megszervezett találkozón. Volt tombola, sok kiállított remek mű, nagyon sok eladó és ingyen vihető alkatrész. Egy kedélyes, családias hangulatú, rendezvény volt, köszönet Mohinger fórumtársunknak! A létszám 31 fő volt! És akkor a képek, sajnos fény hiányban szenvedtünk, ez látszik némelyik képen:
Több részletben tudom feltölteni:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |