Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
101 %, hogy nem lesz; Topi már kiírta volna. Tehát a tavalyi okok még fennállnak.
20 felett már ott se számít! Unokahúgom mondta, mikor elmúlt 20.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2019
Nem a Te hibád volt; 10-kor tudtad meg, hogy Te vagy a szakács.
Ami a pesti éves találkozót illeti, szerintem 2019-ben sem lészen.
Én, amire még gyúrok, az a következő vasárnap (Ráheb'19), illetve a CNC találkozó (amiről nagyon nagy csend van). Illetve az szezonnyitó (08.11) nagy börze. Szösszenet a találkozó szervezésről: - Ahhoz hogy legyen találkozó, a szervezőnek nagyon oda kell tennie magát. Úgy emberileg, meg pénzügyileg is. Azt ugye például nem kérdeztük meg mohinger-től, hogy honnan volt tombola? Mert hogy én például most semmit nem vittem, az biztos... Bográcsolásnál is kell azért pár cucc, kezdve a papírtörlőtől, kisbaltáig minden. Amikor Jani szervezte Zsákán a találkozót, akkor is "fullra" volt pakolva a csomagtartóm az apróságokkal/csetreszekkel... - Egyébként lehetne Pesten is találkozó, nagyjából csak a pultos fizetését kellene kifizetni, ami 1.500 óránként, valamint a gulyás ára ~750 Ft. Plusz aki amit iszik.... - Vagy lehet bográcsolni is, ahol a közösségi ház (régen) 50.000 Ft, plusz alapanyag, cserébe lehet segíteni Kálmánnak nyiszabolni a husit és takarítani és hasonlók... - Valakinek persze tartani a kell a hátát is, ha kitör a hányós/fosós cucc, akár egyetlen résztvevőnél pár napon belül.
Amikor nálunk volt találkozó meg se fordult a fejembe pénzt kérni mert a helynek nem volt bérleti díja. A többit meg össze dobtuk.
A Kalici vírusra gondoltál Gabi?
Mert az nem feltétlen a "tömeg"étkeztetéssel terjed. Jön az magától. más: Ha szervezel egy Családias talit,szerintem mi biztosan elmennénk madzagossal, vinnénk minden végfokom, bizgentyűm, és előhívjuk a bokrokból az ibériai hiúzodat./Csak érjünk rá/
Tombola az kérem szépen úgy lett, hogy elmentem az O*I-ba és megvettem. A CD-ket pedig a művelődési ház ajánlotta fel.
Mrscottt21 robotos ötletét támogatnám. Jövő évi találkozóra dobok össze én is egy arduino robotot. Persze olyat ami még kávét is főz.
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Sziasztok!
Köszönöm a szervezést, örülök, hogy "házhoz jött" az első ilyen találkozó melyen részt veszek érdeklődéssel. Bízom benne, hogy lesz még ilyen alkalom a közeljövőben ebben az országrészben. Sajnos tombolára, csoportképre nem tudtam maradni már. Külön öröm volt számomra, hogy az aktuális érdeklődési köröm volt a főszerepben, mégpedig az elektroncsövek és egyéb "klasszikus" rádiós alkatrészek. Egy Videoton 4330 rádió, 4 db cső, egy uA mérő és egy tucat csőfoglalat az aznapi termés. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Szia, A rádióban a kimenőről a hangszóró le van kötve ezt nem tudom elmondtam-e külön.
Amúgy hálózati minden okés. Jó munkát hozzá.
Szia! Nem beszéltük, de nem gond, annak tudatában vettem meg, hogy közepesen hiányos. Ferrit antenna van lebontva még róla, meg néhány szakadást láttam még. Antennát kap másik, bontott rádióból, a szakadásokat kijavítom és hátha működni fog. Ha meg nem, akkor van miből építeni mást
Ráheb'19 regisztráció lezárult.
Még talán a privátban meghívott "VIP" vendégek visszajelezhetnének (úgymint: igen/nem)... Kényszermunka, "ingyen" ebéd... A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Olyasmi mint egy éve:
- Ingyen ebéd (sertés pörkölt belefőtt velőscsonttal) és: - Kényszermunka, olyanok mint például: -- antenna szerelés, -- detektoros rádió javítás, -- kutyaház alapozás, -- fregoli újrahúzás, -- járda alapozás, -- favágás, -- mikrosütő javítás, -- hegesztő trafó szétbarmolás, -- elektronikai bemutató tesztelés. Ilyenek. Szóval ennyit az ingyen ebédről. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
ÉN vigyáznék azokkal a hegesztő trafókkal.
Nehéz mint a sár.
A macskák almozását, és a kert felásását akkor még nem is említettem.
Rákoshegyi Buli. Gafly kertjében. Családias idill, jó kaja, jó hangulat, valami munka (esetleg); lmf.
Ja, és Vaurél, -alias Zsömle-, szereti a hasvakargatást. Barátságos, csak akkor harap (a kajába), ha eszik. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Hozzám is lehetne jönni kertet gazolni mert amióta anyám térde bekrepált azóta én csinálok mindent.
Pontosítás:
- Sok(!) munka, - Nem a hasát kell vakarni, hanem kicsit lentebb.
Hozzám is jöhettek Kecskemétre. Igaz kertem csak köszös tulajdonú van. Én osztozok rajta kb. 100-150 gyerekkel! Ők persze nem egyszerre vannak jelen, és kiszámíthatatlan az érkezési idejük! A műholdas kép készítése óta kerítés is lett a "park" köré húzva, mert sokan hoztak ide kutyákat, a kutyagumit meg rendre maguk után hagyták. A kerítés óta ez megszűnt. Így lehet már egy zártkörű bulit is csapni! (Ahol van az a kis kék házikó, na ott lakok) Vagy ha ez sem elég akkor itt van tőlünk nem messze a szabadidő park. Lehet sétálni, horgászni (aki szeret) (mármint nem engem, hanem horgászni ), bográcsozni, biciklizni, van wakeboardozási lehetőség, meg a fene se tudja mi minden. Felöllem gazolni is lehet, csak nagyon sok van!
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2019
Az a kerek, az a magas domb a lakótelep mellett? Az víztároló?
Azt nem tudom hogy vizet tárol e (valószínű, igaz belülről még nem láttam ), de fel lehet rá menni. A tetején van egy átjátszó állomás. Kis koromban sokat jártam fel csodálni az átjátszót, és a kilátást is!
Köszi Moha a szervezést és a helyet, nem lehetett túl nagy a bevétel.
Talán jövőre többen lehetnénk, ha nem a frekventált nyári szabadságolások/nyaralások alatt lenne. Még sokan elfértek volna. A jövő évi tombolára már nem kérek 40cm-es simítót, mostanában végzek a kőműves feladatokkal, remélem végleg. Legközelebb, ha az asszony azt mondja, hogy "...arra gondoltam, hogy..." egy befalazás erejéig esetleg még bepiszkolom magam, de ennyi. Idézet: „... egy befalazás erejéig esetleg még bepiszkolom magam...” Már Kőműves Kelemen is megmondta: Asszony kel a házba!
Köszi, hogy jöttetek Pityuval.
Alakul ez még biztosan, jövőre a programot is lehet, hogy bővítjük.
Lehet hogy részben a kültéri programok egy része törlésre kerül.
De ebben csak vasárnap este lehetünk biztosak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |