Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Angol van nekem feltéve Win10 alá és működik, valamint lehet frissíteni.
Nekem linux alatt megy de idáig mindég frissített.
Nem tudom linux alatt a windowsos program hogyan megy
A Wine nevű alkalmazás futtatja a windows programokat.
Akkor inkább ott lesz valami bibi az emulátorral.
Nem hinném, mert most próbáltam egy gépen amin xp fut, ott sem frissül.
Eddig azon is ment.
Én is kipróbáltam. Mivel én már alig használom így nem a legújabb változat volt -gondolom-, de sikerült a 10.04-változatot felfrissíteni. Annyi változás volt a korábbiakhoz képest, hogy ki kellett lépnem közben (kiírta, hogy ezt kell tenni), és onnan mint egy új telepítés ment fel.
De egyébként nem volt vele semmilyen gond, vagy elakadás.
2019.08.05 - ről frissíteném 2019.12.24-re de semmi.
Szia!
Már csak a Vista és újabb rendszereket támogatják. itt egy link, ahol írják hogy még hozzá lehet jutni az XP-s felhasználóknak a frissítéshez, de nem automatikusan. Külön kell letölteni. Bővebben: Link
Én is kipróbáltam, de nekem 2019.08.05.-re frissített.
Bakker! Elindítottam a telepítőt utána látom,hogy feltelepült újra mert előtte töröltem, nem is néztem a verziót.
Ott vagyok ahonnan elindultam. Idézet: „2019.08.05 - ről frissíteném 2019.12.24-re de semmi.” 2019.12.24 dátum??? még csak 16.-a van!!!
Csak naivan kérdezem. És miféle plusz szolgáltatás várható a frissítés alkalmával egy sohasem frissítetthez képest?
Nekem még CD-s verzióm van, ami nem tud jól nyomtatni. Ezt a legelső frissítéssel már javították, és azóta számos egyéb módosítás is történt.
Ebben a listában megnézheted, hogy mikor mit javítottak vagy mi került bele újként.
Frissítési lista
Relative sok javítás, amiből 2-3 valóban kellett, de a többi sem árt.
Szia!
Ehhez az RTC modulhoz keresek layout makrót. Sajnos nincs ilyen modul a fiókokban, ezért nem tudom megrajzolni a makróját. RTC modul Köszönöm szépen!
2.54mm a lábtávolság
Ha ez megfelel akkor használd egészséggel.
Tessék, de szerintem 6 és 4 forrpontot létre tudsz hozni 2,54 mm-es távolsággal
Nem a lábtávolsággal van a gondom, nyílván... Hanem a modul befoglaló mérete, a tüskesor pontos pozíciója, a furatok pontos pozíciója, egymástól való pontos távolság. Nem vagyok egy elveszett ember, hogy 2,54mm-es raszterral ne tudnék letenni egy tüskesort.
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítséget. Ahogy korábban is írtam, nem a forrpont létrehozásával van a gondom, nyalván. A modul egyéb méret jellemzői nem állnak rendelkezésemre, modul híjján. Ezért kértem, hogy akinek van és tervezett vele áramkört, az legyen kedves küldje, ossza meg velem. Megosztotted, köszönöm még egyszer!
Több fajta RTC modul van más-más lábkiosztással-távolsággal, itt a 6 és 4 csatlakozók távolságáról beszélek.
A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2019
Egészen konkrétan a linken szereplő modulhoz keresem a makrot. Sajnos az adatlapon semmi dimension méret nincs megadva. Nekem meg ugye nincs idehaza, hogy leméricskéljem. A Hestore oldalán is egy termékhez különböző képek vannak feltéve. (Egyiken 4 furat, a másikon csak 3) A makrók, amit kaptam, azokban is van eltérés a linken szereplőhöz képest.
Igazából az lenne a legjobb számomra, ha valaki a hestorból vásárolt, pontosan a linken szereplő eszközről készült makrót küldeni el nekem. Ksözönöm, kellemes napot!
A legutolsó az alapján készült!
Tessék!
Köszönöm szépen!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |