Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3124 / 3614
(#) Boglarka83 válasza Topi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Miért nem lehet offtopikban beszélni arról, ami így vagy úgy, de mindenkit érint? Ráadásul az itteni közönség véleménye inkább érdekel, mint pl a fácsén vagy index fórumon kommentelőké.
Ezzel csak a homokba dugja a fejét az oldal, miszerint minden rendben van.
Szerintem teljesen idevaló a téma és nem kellene tiltani, de ti tudjátok.
(#) Topi válasza Boglarka83 hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Nem tilos, én örülök, ha megosztjátok egymással gondolataitokat, magam részéről is érdemibb vitának gondolom, csak egyfajta önmérsékletet kérek, és annak megfontolását, hogy nem biztos hogy innentől még 100 oldalnyi COVID-19 kell mindenkinek.

Többségben vannak az olyanok a fórumon, akik meg tudják reményeim szerint ítélni, hogy az a hír amit linkelnek megfelel-e a valóságnak, így egyfajta forráskritikát gyakorolnak. Ennek alkalmazását kérem továbbra is.
(#) Pumuckli válasza Topi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Írjuk át a topicot [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, politika, COVID-19 és szénsavmentes topik-ra.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2020
(#) zsolt58 hozzászólása Márc 20, 2020 /

Sziasztok.
Úgy gondolom ez nem elektronika igy hát ide írom. Az autómba van egy quad-core t3 k2001m androidos kijelzo. Erre szeretném rá rakni az IGO navigációs programot. De sehogysem tudtam megoldani hogy a felbontas jó legyen neki.
Először 1024x600-as skint kért utána 512x300-asat. Ha jól tudom a sys.txt-be kell át írni de ez van írva :
[rawdisplay]
highres = 1
;screen_xy="auto"
(#) Gafly válasza Topi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Meg van az a része, hogy ugyanazt osztjuk meg, beállitástól függően többször is.

Van egy módszer amivel mindkettő elérhető: ideiglenesen kiemelt külön topik a járványtémának.
Ezt már több külföldi fórumon is láttam, ahol így zárták karanténba az erről szóló párbeszédet.
Fórum a fórumban.
(#) Topi válasza Boglarka83 hozzászólására (») Márc 20, 2020 / 1

Ezt semmiképp nem támogatom. Vannak abszolút hiteles* információ források, ahonnan lehet tájékozódni.
* jelen pillanatban hitelesnek mondott

Tekintettel arra, hogy nincs 100%-os kontrol a külön ezzel foglalkozó topikban megjelenő tartalmak felett, így olyanok is napvilágot láthatnak egy ilyen topikban (még ha csak ideig-óráig is), ami köhh. nem felelnek meg a valóságnak finoman szólva.

Jogi szempontból nem gondolkodtam az oldalra nézve, szóval elfogadom a döntést, részemről a vírustéma itt lezárva.
(#) Gafly válasza Topi hozzászólására (») Márc 20, 2020 / 1

Miután a fórom neve "Hobbi elektronika", talán erre kellene fókuszálni.
(#) Sanyesz5 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Kivéve a topic-é, én is kiváncsi lettem volna tagtársak véleményére értelmes keretek közt, de az oldal gazdájáé az utolsó szó így megértve.
(#) sany hozzászólása Márc 20, 2020 /

Szerintem, ha nem viszünk bele politikát, akkor ez bizonyos fokig lehet írni a témában.
Persze, ha a moderátorok is engedik.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

rom -> rum
(#) usane válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2020 / 1

Mindig csak az alkoholizalas
(#) nedudgi válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2020 / 1

Te ennyire antialkoholista vagy?
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

rom --> rum --> BUMM
(#) sargarigo válasza pucuka hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Ti már nagyon érzitek a hétvégét mi?
(#) sany válasza usane hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Fertőtlenítőszer.
(#) pucuka válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Nekem mindegy is lenne, amúgy is karanténban vagyok egy lábtörés miatt már január vége óta. azért rendszeresen fertőtlenítem magam, kívül is, belül is.
(#) Gafly válasza pucuka hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Ne már
Idézet:
„amúgy is karanténban vagyok egy lábtörés miatt már január vége óta.”
(#) nedudgi válasza pucuka hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Kinek a lábát törted el?
(#) Rosszmáj válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

... és a karantén a kóter leánykori neve.
Bocs, de ez kikívánkozott.
Egyébként jobbulást. Ha jól számolom, nemsoká lekerül a bilincs. Vagy gipsz, vagy mi.
(#) tbarath válasza Topi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Na banyek, én meg most írtam egy hosszú választ egy előző oldali kommentre, aztán ahogy a itt a legfelsőt elolvastam egyből töröltem.

De a lényeg: az öregek és betegek a veszélyeztetett korcsoport, főleg akikre mindkettő igaz. Az olaszoknál a halottak átlagéletkora 79,5 év, a kórházba kerülőké 60. És ez ugye felülről eléggé limitált, szóval nem arról van szó, hogy néhány 500-600 éves torzítja a statisztikát.

Szóval mindenki parancsoljon rá a veszélyeztetett korcsoportba tartozó szeretteire, hogy zárkózzanak be, ne menjenek sehova, de tényleg. Nincs puszizkodás, nincs ölelkezés, nincs unokázás, semmi, csak telefonon. A bevásárlást intézze más, tegye le a táskákat az ajtó elé, majd jelezze telefonon hogy be lehet vinni. Elpakolás után szigorúan kézmosás, a bevásárolt dolgok közül pedig amit lehet azt fertőtleníteni. Bevásárlásnál is törekedni kell arra, hogy lehetőleg fertőtleníthetően csomagolt árut vegyünk nekik.
(#) pucuka válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

A sajátomat. Leeset a rokimerciről, mire észrevettem, és megálltam, már reccsent is. Először azt hittem, hogy csak a cipő tépőzára, de másnapra kiderült, hogy nem.
Gipsz az nincs, belülről lett összeszegezve. Érdekes volt a dokik hozzáállása, kérdezgették fáj-e, én meg kerek szemmel néztem, nem érzem.
A műtétet is altatás, érzéstelenítés nélkül végezték, mondtam gyárilag van érzéstelenítve. Volt is csodálkozás.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

És azt olvastad, hogy a "pestiek" ellepték Siófokot, meg a Balaton környékét? Mondjuk Becehegyen ez nem jellemző. Itt csak két új macskát láttam; a régi meg eltűnt.
(#) sany válasza granpa hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Itt az utcán is népvándorlás van. Juhé, itt a nyár!
(#) granpa válasza pucuka hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Elég morbid a "gyárilag érzéstelenítve". Jobbulást kívánok!
(#) granpa válasza sany hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Valóban: Rövid gatya, trikó, mokaszin, sör, izzadás.
(#) sany válasza granpa hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

De , talán, szerencsére benéz a tél. Igaz, azután jön a nyár. De szerintem sokaknak nem lesz kedve sörözgetni se.
(#) nedudgi válasza pucuka hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Jobbulást!
(#) pucuka válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 20, 2020 /

Köszönöm. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kell a lábamat használni, mert amúgy sem tudnám.

granpa:
Lehet, hogy morbid, de létezik egy érzéstelenítés fajta, mikor a gerincbe adják az injeciót. Ezt a műveletet már 14 éve elvégezték, csak tartósnak bizonyult.
Következő: »»   3124 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem