Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mindenesetre az épp ébredező rügyeket elrendezte.
Hej! Pehely!
![]()
Őszintén remélem, hogy nem. A barack, a szilva, a körte mind virágban van. (Nagy a baj: nem lesz pálinka!
![]() Idézet: „(Nagy a baj: nem lesz pálinka! )” Tehát nem lesz fertőtlenítő szer! Megdöglünk! ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
Nem lesz őszi barack, se sárga barack megint
Mirabolánból (fosóka) is lehet főzni, annak a mennykő sem árt. Nálam terem 1-2 mázsa.
![]() T Attila: Még (barack) lekvárt is lehet főzni belőle! A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
Az meg mi?? Csak nem a fosószilva, azok a kis kerek sárga rengeteg bizbaszok?
Nálunk is ez megy...
![]() Éppen most kezdett el nagy pelyhekben szakadni a hó, szerencsére (még) olvad.
Ha az, akkor abból van lila is, nem csak sárga.
A karantén okán írták youtube-on, hogy ki mivel üti el az időt. Oda írtam, hogy elektronikai mműszerrel próbálkozok. Válasz: Te nem tudnál lélegeztetőgépre tervet csinálni? Mi meg legyártatnánk. Van itt bárki aki tudja hogy fogjon hozzá a kérdező? Nem én akarok bele vágni.
Sehogy. Annyi tanúsítványnak kell megfelelnie, hogy mire megjönne az engedély végre, már Afrikába se lehetne eladni...
Most komolyan, miért kell felvásárolni az összes izopropil alkohol sprayt? Bárhol kérdezem, elfogyott.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
Világjárvány tombol éppen. Kézfertőtlenítőnek használják.
Az bizony! Sárga, kék, vörös(ez nincs nekem). Olyan baracklekvárt főztem belőle, hogy a Nyúl csak nézett.
![]() ![]() ![]()
Ja meg azért, hogy többszörös áron árulják majd.
![]()
Azonban nagy valószínűséggel a barkácsboltokban kapható termékeken ez olvasható flakonon:
Idézet: „97.2% 2-propanolt tartalmaz, így fertőtlenítő hatással, mint biocid (nem egészségügyi termék!) - Kérjük minden esetben kérje kollégánktól akár vásárlás előtt a termék biztonsági adatlapját és győződjön meg róla, hogy a felhasználás céljára a termék megfelel! Elfogyasztva, bőrön át felszívódva, belélegezve is mérgezést okozhat!” A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is. Csak legyen valamennyi cukor, vagy keményítő tartalma.
Egyébként volt olyan eset is, hogy pestisjárvány idején a részeges orvos maradt életben, pedig sok beteget látott el.
Mifelénk meg ónabónának nevezik, ha ez ugyanaz lenne, amire én gondolok.
Az nem fosószilva. A ringló majd akkora, mint egy teníszlabda. Abból finomabb dolgok készűlnek, mint elpocsékolni pálesznek! Van ilyen fánk. A "fosószilvának" nevezett szilva errefelé az a kis sárga rengeteget termő fa. Árkok szélén, itt-ott utcákon ritkán még látni, illetve kint a határban elhagyatott kerteknél.
Nálunk is magától nőtt.
Kellene is irtani, ha Granpa ráérne "ingyen ebédre". ![]() Bezzeg a "sok pénzért vettek" meg döglenek ki, mint a fene...
Az nem fosószilva, inkább fosató szilva.
![]()
Szóval Grampa finom ebéddel csábítható el??? Az a nagy helyzet, hogy grampa oda neked kevés lesz, mert gyökerestől kell kiirtani, különben száz kis új nő helyette, azt meg még borzasztóbb kiirtani.
Idézet: „...elpocsékolni pálesznek!...” Tesééék??? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |