Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha van 7 szilvafád, van - e hozzá kutyabőr?
![]()
A ringló szilvát én inkább gombócba gondolom, (jókora kiadós darabok ám) meg finom, nagyon finom lekvárnak, isten őrízz pálinkának. Eszembe se jutna.
![]() ![]()
Rendben, elismerem, hogy nagyon finom, a gombócot én is szeretem!
![]() Amúgy.... Arra még nem gondoltál, esetleg.... , hogy úgy is csak ott áll... A szilvapálinkát... hogy esetleg az "Ingyen elvihetőbe"...? ![]()
Bizonyára már nagyon finom lehet, hisz olyan arnysárga színű már. De nem adom ingyééé elhurcolkodtatóba.
![]()
Lekvárból még lehet pálinkát csinálni, de fordítva nem. Régi öregek ezzel nyugtatták magukat, ha a mama parancsa lekvárnak ítélte a gyümölcsöt.
Ugyan nem engem kérdeztél, és csak egy szilvafám van, ellenben van mellé kutyabőr is
![]() Kíváncsi lennék hányan tudják mi az.. ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
Volt, de már dédnagyapám idejében szétmállott. Kb. költözéskor.
Kutyabőröm nekem is van, igaz, nem keretben, hanem a Tappancson.
![]()
Lányok szerint ott mutat a legjobban a bunda.
![]()
Júj te Gabi te! Miket nem gondolsz?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2020
Nem baj. Nagyon finom a levese. Imádom.
A lányok bundájának tudok egy nagyon jó helyet.
![]()
Vannak akik igen. Nekem tetszik, ha kultúrált.
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2020
Ahány ház.. mint tudjuk. Mindenesetre ez a globális felmelegedés magával hozza a vékonyabb bundák viselését
![]()
Valaki felismeri e? Mi ennek a növénynek a neve?
Tudtommal bukszus néven fut. Volt nekünk is de a puszpángmoly egy nyár alatt tönretette az összeset.
Kecskerágó?
Fehér moly nálunk is megtámadta, aztán évre rá virul mint a fene...
Szintén. 50 évig semmi sem bántotta, most végleg kimúlt valami fehér lepkétől.
Az egy kis csenevész kölyök korú bokor. Alakítani kell, különben majd alíg bírsz vele később.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2020
Jó melyen fel kell akkor ássad még a környékét is, mert hétmillió pici hajtása lesz.
Glialka-val be kell permetezni a leveleit (a használati útmutatót követve). 1-2 héten belül a gyökeréig elpusztul (belülről elégeti).
Mi az az "Ostag"??? Túl fiatal vagyok hozzá?
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2020
Idézet: „Mi az az "Ostag"??? Túl fiatal vagyok hozzá?” Kijarasi_korlatozast_vezetnek_be_Magyarorstagon Lásd közlöny. A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2020
Nem szúrta szememet, pedig nem szóképes olvasást tanultam.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |