Fórum témák
» Több friss téma |
Nekem meg kijött a postás és a csomag helyett csak egy előre kinyomtatott papírt dobott be, hogy menjek be a postára...
Köszi. A sokat, jól, és olcsón feltételekből nem olyan egyszerű egyszerre mindhármat teljesíteni.
Ez tök korrekt! Van hova fejlődnünk! De pár 10 év múlva úgyis Kína gyarmata leszünk, akkor majd talán rend és fegyelem lesz. Persze ez nagyon sokunknak nem lesz jó.
Ilyet ma én is kaptam. Annyival más a helyzet nálam, hogy tegnap reggel kaptam róla egy sms-t, hogy ott a csomag
Volt egy másik csomagom ugyaonnan, ugyanolyan kézbesítési verzióval, azt meg kihozta ma az MPL...
Ezt a postás kérdést nagyban meghatározza a helység és ismeretség kérdése. Legalábbis itt nálunk.
(jól ismerem a postásomat + a hivatalt)
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A gerbv tökéletes az ellenőrzésre. Rétegenként meg tudom nézni, hogy minden ott van-e.
Most már csak a JLCPCB oldallal küzdök: kiválasztom a szállítási módot, a PayPal fizetést, majd ez az üzenet fogad: "Payment Failure! Dear customer, please kindly provide our support (support@jlcpcb.com) with the user interface displayed now and operation time for helping you solve the problem." Ezek után törli a feltöltést is. Valaki tapasztalt már ilyet? Ha igen, ossza meg velem a megoldást. Köszi. A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2021
Egyébként máshol tudsz fizetni a PayPal-oddal?
A jlcpcb ügyfélszolgálat segit megoldani a pronlémádat,
Ök tudják miért nem tudsz fizetni nàluk.
Szia nekem még nem csinált ijet ILYET soha
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2021
Moderátor által szerkesztve
Máshol minden probléma nélkül tudok. Két lépcsős azonosítás van beállítva.
Sajnos ők is csak azt tudták mondani, hogy írjak a PayPal-nak. A fura nekem az, hogy a sikertelen fizetés után a feltöltött fájlok is törlődnek.
Ott valami hiba van az oldalon, szerintem próbáld meg később újra.
Hasonló szituáció nálam is volt. Sima bankkártyával tudtam csak fizetni végül. Többszöri próbálkozásra sem fogadta el a PayPal kártyát.
A már ezen topikban említett cégtől megjött az első adag panel - ARC lebegő tápos stabilizátor.
ITT az előzőleg megépített és sikeresen működő házi készítmény. Igen elégedett vagyok, jó lesz ez nekem...
Sziasztok!
Nekem is volt hasonló gondom, az ügyfélszolgálat javaslatára másik böngészőből simán tudtam fizetni.
Nem tudjátok, hogy a JLCPCB -től rendelt nyák vám szempontból minek minősül? Azaz hogy arra is vonatkoznak a július 1 -től érvényes szabályok, vagy az más?
Minden nem EU-ból érkező árura, termékre... vonatkozik.
A JLCPCB nem EU-s. A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2021
Moderátor által szerkesztve
Szerintem ez a közbeeső belgiumi lerakat még nem mentesít, de hátha.
Egyelőre semmit sem, nyákot se rendelek, míg a Dunának nem mennek az intézők.
Jobbra lent ott van a Country of origin = CN, szóval a From szerintem nem számít.
Az, hogy kinából hol ér földet a csomag, a vámszabályokat nem módosítja
DDP-s paritással kell kérni a szállítást. Akkor az esetleges biztosítás kivételével minden költség az eladót terheli.
Sziasztok.
A JLCPCB-nél lehet olyat csinálni, hogy 10*10cm-es nyákra több egyforma kis tervet felmontírozni és azt egy kontúrmarással kérni?
Szia!
Ha egyforma tervekről van szó igen.
Csináltam már ilyet, de ez csakis akkor éri meg ha akciós a 10x10-es nyák, ugyanis ha külön gyártattam volna le a nyákokat akkor valamivel olcsóbb lett volna! Tehát szerintem kalkuláld ki mindkét megoldás árát, hogy melyik az olcsóbb.
Megèrnè, mert kb 21*13mm tervròl van szò. Ezekből akarok felrakni amennyi felfèr.
Nézd meg mennyi fér fel (sacc/kb. 7x4 -> 28). Aztán nézd meg, hogy mondjuk 30db (vagy a nyák darabszámnak megfelelő) ekkora panel mennyibe kerül. Az esetemben 6db panel fért el a 10x10cm-en. 20 db panel készült, tehát 120db lett feldarabolva. Aztán megnéztem, és a 120db kicsi panel gyártása olcsóbb lett volna. Persze nem volt nagy a különbség, de úgy nem kellett volna a panel feltördelésével foglalkoznom. (a körbemart darabokat kicsi fülecskék fogják össze, ezek mentén törhető el).
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2021
Lassan hozzá kell számolni a gyártás árához a vámkezelést, és a 27% ÁFA-t is !
Szia!
Ez jó ötlet. Melyik böngészővel sikerült? Én Firefox-ot használok.
Plusz ezeket a pici füleket le is kell ám csiszolni! Na ez a kellemetlen munka. Porol, nem lesz minden nyák azonos, és nehéz fizikai munka, ha nem csiszológéppel végzed. Szóval lehet jobban megéri, ha már a 120db kész nyákot kapod kézhez, még ha picit drágább is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |