Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok,
Talán valaki tud segíteni: hogy van angolul az "EPH", mit használnak a szaknyelvben?
Erre gondolsz?
Equipotential Bonding
Szerintem ez lesz az.
Köszönöm.
Potential Equalization
de villanyszerelésben inkább Equipotential Bonding Cikk. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2021
Sziasztok, bocsi, de elfelejtettem hogyan kell felhasználó nevére rákeresni.
Segítenétek? Köszi.
user:Kari55
Hozzászólás keresés Már ha a hozzászólásokat akarod látni. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2021
Köszi, így írtam de nem találtam.
Mégegyszer megpróbálom... Most sikerült. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2021
Akkor most igazságot teszek, elmentem terepfelmérni mnyugger fórumtársunknak.
Keletiből 5-ös busszal 40 perc menetidő volt a bejáratig. Azért ennyi, mert a Blaha átépités alatt van, és állandó a dugó, tehát a busz sem tud menni. Illetve a liftet is tákolják folyamatosan. Azaz a kötelező 70 lépcső (mármint a liftig), volt még +90, ami a lift lenne... Cigiző palotaőrt elkaptam, azt mondta hogy mire megyünk addigra már készen lesz a főbejárat, meg a lift is, de ez utóbbi már régen készen is van, csak most szivtam meg, hogy éppen oda öntötték le a betont... Másik útvonal metróval a Moszkva térig, onnan Várbusz. Megvan hogy honnan indul, az gyorsabb. Bár ha már kirándulsz, ne a föld alatt gyere... Hazafelé a 16-os busz, villamos a Nyugatiig, ott egy halászlé/haltepertő ebéd (én fizetem), majd 73-as troli a Keletiig. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2021
Mármint itten gondoltam.
Ha te fizetsz, többünket is meghívhatnál ...
Ezt milyen jól tetted! Azonban arrafelé is nézz körül (ha időd engedi), hogy mnyugger Siklót is szeretne, és valószínűleg a hajókázás is terv lenne neki (ha jól értettem)
Mind az utánajárásod (szó szerinti is), mind a felajánlásod nagyon pozitív!
Kár, hogy dolgozom… Mi lesz ez, spontán találkozó?
Idézet: „mnyugger Siklót is szeretne, és valószínűleg a hajókázás is terv lenne neki (ha jól értettem)” mnyuggernek meg majdnem mondtam mit és hová.
Elvileg szokott lenni, Ráhebnek hivjuk.
Éhenkórász macskák is jöhetnek. COVID miatt elmaradt, mostanság... Több panasz is érkezett már emiatt Van rá igény, egyébként?
Köszönöm, hogy megnézted.
A hajóról már lemondtam. Az én tervem 2-es metró a Batthányi térig. Onnan 19-es villamossal a Clark Ádám térre. Onnan fel siklóval a várba.
Azt is lehet, csak akkor korábbi vonattal célszerű jönni.
Sikló jó, de azt már nem fogom előre lepróbálni.
Azt már én megtettem, videó is készült róla: Bővebben: Link.
Új telefonom van.
Szeretném kipróbálni a 2021.08.07.Nextgen_KL_iGO_Luna appot. Valaki segítene nekem feltelepíteni? Mit hova másoljak, hogyan?
Internet nincs rajta? Jobbnál jobb navigációs programok vannak még ingyen is. Például a Waze…
Nincs.
Waze fent van, de nem megy offline. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2021
Sygic. Még nem vezetett félre és offline.
1400 Ft a jegy a siklóra, és nincsen nyugdijas kedvezmény.
De ha ekkora utat megtettél, akkor ezen már tényleg ne múljon...
Bár én is inkább az "iGO Navigation"-t javasolnám, mert az fenn van a GooglePlay-en, és 1 hétig ingyenesen próbálgatható, és ha tetszik, nem túl drágán, tíz pénzért megvehető, én is megvettem, de ha mindenképp azt a sajátot akarod,
akkor: -Másold be azt a mappát a telefon belső tárhelyére, -Keresd ki a mappát a belső tárhelyen, nyisd meg -a továbbiakról inkább képet készítettem, azt kövesd. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2021
Haverom szeretné ezt körbe vágni de nem tudja hogyan. Tudtok valamit mondani?
Az probléma. Sajnos be kell látni, hogy az okostelefonhoz szolgáltatás is elengedhetetlenül szükséges. Megértem, ha nyugdíjasként otthon töltöd a napjaid, így wifivel megoldod. De, mint a példa is mutatja, néha ki kell mozdulni, és akkor az elérhetőség, vagy akár a navigáció miatt kell valamennyi mobil net. Már csak azért is jobbak az online verziók, mert mindig friss az adatbázis, talán ritkábban visz erdőbe. Most a lánchíd és a rakpart lezárása miatt kaotikus a pesti közlekedés, sok járat hónapokig hatalmas dugóban, terelve közlekedik. Biztos elérhetők a szolgáltatódnál eseti díjcsomagok is ilyen helyzetekre. De nem megtéríteni akartalak, csak (mivel 8 éve nem fogtam androidot a kezembe) alternatívát szerettem volna nyújtani. Amúgy engem is érdekel, az elmúlt évtizedben mennyit fejlődött az android, ezért rendeltem is egyet a szolgáltatómtól. Jövő kedden hozza a futár. Legalább ilyen alap kérdésekkel is képbe kerülök…
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2021
Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, de pl. (nem a reklám helye) a T -nél van napi korlátlan net ezresért, vagy 10 napi is. Csak be kell kapcsolni, vagy kapcsoltatni.
Gondolom, a többinél is van hasonló opció. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2021
Ennyi "Vajha mester" egy rakáson...
Volt egy konkrét kérés, erre (szinte)csak "pótlék"-ok felsorolása van...
Persze, mert a Lánchíd felújítás mindent megkavart a pesti, és a budai oldalon is. A kishajózás sem tudom épp hogy mostanság hogy áll, mert ott is megy a kever kavar. Létezik a "lánchíd pótló" kishajó, de mire oda jutsz, lesz egy kis gubancos terepjárat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |