Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3323 / 3599
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Nyúl már a harmadikat nyűvi (nagyon módjával, mert neki is unalmas). Ez első kettőt továbbadtuk ilyen okból, de úgy 3-4 évenként "rájön" (a roham), hogy kell neki.
Az elsőben úgy volt ~150 km, hogy unokaöcsi átjött 5-6×, és beletekert 15-20 km-eket.
Én 10' után megőrültem tőle, pedig úton, -az öreg ESKA-val-, 3-5 óra sem volt sok a tekerésből.
(#) bbalazs_ válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Köszönöm, akkor majd tavasszal futok még egy kört. Úgy tűnik, a tisztítás nem úszható meg. Csak mivel a belsejét nem tudom elérni, így nem tudom, van-e értelme egyáltalán festeni.
(#) Bakman válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

(#) Remci válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Anyám föld csere után mindig lefújja Chemotox-al a cserépben lévő földet.
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Létezik valami talajfertőtlenítő granulátum, amit a komposzthoz is használok, de a nevét csak kedd táján tudom megnézni. Kertészeti boltokban lehet kapni.
(#) Kovidivi válasza Bakman hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Ez jó cikk volt Ezeken már túl vagyunk. Amit még ki akarunk próbálni, az a virágföld rovarirtóval való lekezelése, de nem szeretném, ha a növény is megsínylené.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2021
(#) Kovidivi válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Akkor elugrok hétfőn a kertészeti boltba, és tanácsot kérek. Nekik muszáj, hogy legyen valami szerük...
(#) Kovidivi válasza Remci hozzászólására (») Okt 9, 2021 /

Ezentúl alkalmazni fogjuk. Az új virágföld volt tele lárvákkal.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2021
(#) nagym6 válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 9, 2021 / 1

Csak ötlet. Ha nem nagy mennyiség, a föld kiterítve hőlégfúvóval jól megmelegítve, minden bogár lárva elpusztul a melegtől. Vagy sütőben, tepsiben. Nincs vegyszer. A kipárolgott víz pótolható.
(#) Kovidivi válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 10, 2021 /

Sajnos nagyon sok virág lett átültetve/pótolva a földje ezzel a muslincással.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 11, 2021 /

Adott egy felül töltős mosógép amit ma hoztak. Hogyan oldanátok meg azt, hogy ne legyen önjáró? Centrizéskor úgy mozog hogy ihaj.
(#) attika válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Vagy sok benne a ruha, vagy nincs kiszintezve, vagy már teljesen tropa benne a lengéscsillapító.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Ha ez egy békebeli Hajdú akkor ez az alap üzemállapota.
(#) dokidoki válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Lehet, hogy nem vettétek ki a dobrögzítő csavarokat a hátuljából beüzemeléskor? A leírásban szerepel!
(#) Remci válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Vagy a lábain kell állítani,hogy szintbe álljon. Ha az is jó, és úgy is elmászik,akkor egy gumilap alá.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Indesit.
Dokidoki: azt nem néztem.
Remci: a csavarok szintezve vannak. A két állítható talp tövig becsavarva. Gumi alátét van.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 11, 2021 / 1

Ha zsir új, akkor esetleg.
(#) attika válasza Gafly hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Idézet:
„Lehet, hogy nem vettétek ki a dobrögzítő csavarokat a hátuljából beüzemeléskor?”

Ezt a lehetőséget már leírta előtted dokidoki
(#) Gafly válasza attika hozzászólására (») Okt 11, 2021 / 1

Idézet:
„Ezt a lehetőséget már leírta előtted dokidoki”

Ebben neked tökéletesen igazad van, de szerinted megértette és felismeri a kérdező azt, amit el kell távolitani?
Ezen a linken legalább van pár szemléltető ábra, mert sok csavar van ám egy mosógépben.
Mellesleg a hozzászólásodban nem éreztem segitő szándékot...
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2021
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 11, 2021 /

Mozgasd meg a teleszkópokat, mert beragadhatnak.
(#) Moderátor hozzászólása Okt 12, 2021

Inkább Jani fórumtárs ugráló mosógépe mint ez a gyerekes civakodás - egymás heccelése.
Megköszönjük, ha befejezitek.
(#) Régi motoros hozzászólása Okt 12, 2021 /

Üdv néktek, festő szaki van köztetek?

Szükségem volna (porszürke) RAL7037 számú spray festékre, itt a városban már vagy öt helyen voltam, sehol sincs pont ez a számú. Na most az volna a kérdés, hogyan lehet megállapítani, színben fényességben és árnyalatban melyik a hozzá lehető legközelebb eső szürke? Van erre valami kalkulátor, vagy táblázat, vagy akármi? Mert a sorszámozás az bizony nem az árnyalatot követi.

A szemel való összehasonlítás nem játszik, főleg, hogy nincs mivel összehasonlítani...

Nem kell nagy mennyiség, csak egy flakonra volna szükség, úgy meg nem igazán éri meg +1000 Ft postaköltséget fizetni, ha online rendelném meg. Az egyedi keverés is kb +1000 Ft, ha kérem...
(#) nedudgi válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 12, 2021 /

Pedig van...
Bővebben: Link
Vagy másik városban kerested?
(#) Régi motoros válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 12, 2021 /

Nyíregyházán nincs piktor. Vagy csak nem tudok róla?
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2021
(#) nedudgi válasza Régi motoros hozzászólására (») Okt 12, 2021 /

Nem tudhattam, hogy Nyíregyházán keresed.
(#) Moderátor hozzászólása Gafly hozzászólására (») Okt 12, 2021

Szerintem már Jani is tudja, mit keressen, ezzel a kérdést el is napolhatjuk.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 12, 2021 / 2

Megoldódott a probléma. 1000 köszönet mindenkinek.
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 12, 2021 /

Idézet:
„Ami felületesen nézve a készülék szerves részének látszik”
Én is pont így láttam, ezért nem vettem ki. Leírásában nem szerepelt. Miután a mosógép plafonig ugrált kivettem, és akkor láttam, jól tettem.
(#) Egri Frédi válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 12, 2021 / 2

Pedig a használati utasítás első oldal első sorai ezzel kezdődnek ...
De a régi beidegződések még élnek bennünk ...
Vettünk egy TV -t, Rádiót, Mosógépet és "szégyellni való volt" ha el kellett olvasni a használati utasítást. Nem értesz hosszá, nincs semmi műszaki érzéked, stb ...
- Bedugod
- Bekapcsolod
- Működik
- Örülsz
- Használod (évtizedekig)

Manapság már a dobozból való kiszedéshez is leírás, használati utasítás kell. Némelyik olyan furmányosan van hajtogatva, hogy széttépés nélkül művészet a kicsomagolás.. Egy TV - ha be is kapcsolható - távirányító nélkül olyan, mint a Windows egér nélkül. Forgószék, lapraszerelt bútor összeszereléshez kapott "kulcs" -ból már eladó is van a fiók mélyén. Igazából nem is éri megtartani, mert "egyszerhasználatos" a minősége.
(#) nagym6 válasza Egri Frédi hozzászólására (») Okt 12, 2021 /

Idézet:
„Pedig a használati utasítás első oldal első sorai ezzel kezdődnek ...”
Annál a gépnél nem. Sehol egy szó sem róla. Gondoltam a dologra, de nem mertem kivenni a hátsó nagy méretű "kereszttartót".
Következő: »»   3323 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem