Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   65 / 129
(#) em válasza lefituta hozzászólására (») Jan 17, 2022 /

(#) Poli válasza szs hozzászólására (») Jan 17, 2022 /

Sok helye nincs, még hezitál.
(#) lefituta válasza em hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

Jó lehet, de pont ilyet kapok egy fórumtárstól szerdán. Mivel az alapkészüléken fém antenna van, és nem gumi, ez akkor nem 900 MHz-es. DE kipróbálom szerdán. Talán jó lesz. Ha nem akkor továbbra is vadászok rá.
Köszönöm a figyelmességed, hogy szóltál.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2022
(#) Gafly válasza lefituta hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

Egy időben sok 49 MHu-es telefont hoztak be. Ha hosszú teleszkóp antennája van, akkor esélyes a dolog. Akkujuk előszeretettel tönkre megy, illetve akkor is és most illegális a használatuk. De valószinűleg kevésbé lesznek hatótáv gondjaid, meg a királyi TV sem sugárzik már arrafelé...
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

Tíezrekért?
Annyiért eladnám.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2022
(#) lefituta válasza Gafly hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

A 49 megásoknak mindkét egysége teleszkóp volt és hosszú. Tele zavarral. Mindent felszedtek,.Aztán jöttek magasabb frekin,, ott már a kézibeszélőnek rövidebb gumiantennája volt. de az alapnak még fém. Aztán jöttek a 900-asok, ott már mindkét készülék rövid gumiantennás volt. A Panasonic készülékeknél a típusszám ha 9-essel kezdődik az 900-as. Hamar kiment a divatból, mert jöttek a dect telók antenna nélkül. Sajnos, azokat már rég kidobták és vettek valami csilivili modernet. Nekem is van pár darab de egyik sem jó arra, amire a régiek.
(#) Gafly válasza mnyugger hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

Erős a szórás.
Nekem csak a homokfúvás és alapozás, valamint egy réteg matt fekete festés 8500.- volt.
Nem tudom amit ennyiért árulnak, az drótkefezéve (ha egyáltalán) és olajfestékkel átkenve van-e?
(#) Kera_Will válasza Gery78 hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

hHáát hangulatos nem is tomTUDOM ... kényelmetlen inkább, mindig belerúgsz az alsó vasakba ... inkább kicsi az asztallap mérete...
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2022
Moderátor által szerkesztve
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Jan 18, 2022 /

Az jó ár.
Az enyém 1000 éves. Anno pirosra lett festve. Sajnos a taposó és a kerék hiányzik.
(#) Gafly válasza mnyugger hozzászólására (») Jan 19, 2022 /

Taposót és kereket tudok ingyen is adni, mert asztalhoz nem kell, sőt útban van a nem eredeti felhasználásnál.
Azért elég perverz pirosra festeni.
Ha megválnál tőle, akkor Gery78 a célközönség, én csak higanygőz lámpát tudok adni, ingyen szállitást, meg homokfúvást/festést tudom hol csinálnak Pesten.
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Jan 19, 2022 /

70 -es évek elején volt divat mindent színesre festeni.
Van Thonet zongora széken. Mikor lekapartam, volt sárga, zöld, legvégül piros.
Homokfuvas, porszoras itt is van.
De köszi.
(#) szikorapéter hozzászólása Jan 20, 2022 /

Sziasztok. Keresek saját célra 4 ütemű motorhoz való gyújtómágnest.
A képen látható kivitel volna érdekes de ha "több hengeres" az se gond. Kísérlethez keresek így többnyire működő állapotú érdekelne.
Cserébe sok kütyüt fel tudok ajánlani kérdezz nyugodtan.
(#) david87 hozzászólása Jan 22, 2022 /

Sziasztok!
Keresek olyan kábelt aminek a külső átmérője 5mm 3x1,5mm szigeteléssel ennyi.
Keverő pultnak a vezetéke.
Képen látható.
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2022
(#) FAZ1 hozzászólása Jan 24, 2022 /

Üdv!

Keresem régi NDK-s AKA RB-25; RB-28, vagy Unifix elektromos kézi mixer teljesen üres házát.
Illetve - leginkább és csakis a sebességszabályzó gomb körüli műanyag lapkát!
(#) Suba53 válasza david87 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Lényeges paraméter, hogy mekkora darab kellene ebből a kábelből? Egy bund, ( 50-100m ) vagy 20m, vagy egy 1,5m-es darab a hálózat bekötésére?
(#) FAZ1 válasza FAZ1 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Pontosítva a dolgot - a képen a felirat felett látható kicsiny és sárga szögletes valamit.

A színe nekem teljesen mindegy lenne, miután már láttam fehérben, kétféle sárgákban (citrom és narancs), valamint barnában és feketében is!
(#) david87 válasza Suba53 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

5m darab csak 2x 16,5V kell átvinnie 500mA
(#) vargham válasza FAZ1 hozzászólására (») Jan 24, 2022 / 1

3D print?
(#) Kera_Will válasza FAZ1 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

OFF
klasszikus...

ON
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2022
(#) david87 hozzászólása Jan 24, 2022 /

Keresek 1 db isosat kapcsolót aminek 9 sor lába van.

002hosszu.jpg

(#) vargham válasza david87 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Kérdezd ott, ahonnan a képet vetted. Lehet, hogy van neki.
(#) FAZ1 válasza vargham hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Na ja!
De ahhoz valójában kellene egy speciális 3D nyomtató, meg kellene egy eredeti mintadarab, amiről majd maga a nyomtatvány elkészül. Ami volt, az sajnos simán ripityomra törött.
Még csak össze se tudtam szedni a darabkáit, így aztán a fele töredék hiányzik.
(Mert hát - az asszony "megint ügyeskedett"!)
(#) FAZ1 válasza Kera_Will hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Ez sajna "nem kivehető ajtós", hanem egyből darabokra törős, és persze nyomok nélkül széthulló.
A másik fele a szövegnek - hogy NDK-s - az igaz!
(#) FAZ1 válasza david87 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Nekem valahol van ilyesmi, de Neked mennyire lenne sürgős?
Ami nekem van, azt tudom, de azt már nem, hogy hol, melyik dobozban.
Ha annyira nagyon sürgős lenne, talán szánnék rá kis időt, hogy mihamarább előkeresem.
(#) david87 válasza FAZ1 hozzászólására (») Jan 24, 2022 /

Nem sürgős mert az erősitőmbe akarom betenni sztereó mono átkapcsolonak.
(#) FAZ1 válasza david87 hozzászólására (») Jan 25, 2022 /

Megnézem és megkeresem.

Majd jelzek, ha megvan.
(#) vargham válasza FAZ1 hozzászólására (») Jan 25, 2022 /

Én a dédnagymamámtól örököltem, és mind a mai napig rendszeresen használjuk. A mienknek semmi baja.
(#) FAZ1 válasza vargham hozzászólására (») Jan 25, 2022 /

Próbáld meg egyszer leejteni (mint nálunk az asszony). Rögtön lesz neki baja!

Mellesleg mi is - vagy jó 30 éve, mikor egyszer Kalocsán jártunk, az ottani Skálában vettük. (szombati napon)
Viszont 2 nap múlva máris *** (ROSSZ) volt, mivel akadozott a "járása". Megnéztem a vezetékét - az volt rányomva - Electrobanat, Made in Romania.
Így aztán rögtön (hétfőn) elvittem a Ferenc körúton az akkor még létező Ravill (vagy Ramovill) kisszervizbe.
Ott azt mondták - "ha 3 napon belül visszaviszem a vásárlás színhelyére, ingyen kicserélik".
Én meg - inkább javítsák meg itt helyben és garanciában, hiszen ezért visszavinni Kalocsára - számomra teljes mértékében csak felesleges kiadás lenne! (úti költség, idő, stb.)
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2022
Moderátor által szerkesztve
(#) ha6qt hozzászólása Jan 25, 2022 /

Sziasztok,

Szívesen elfogadnám az alábbi alkatrészeket (Budapesten, Egerben):

- Remix Ellenállás a képen látható kivitelben, akár többféle érték 200-400Ohm között, 20-30W teljesítménnyel. Fontos számomra a vastag lábas kivitel, a lábára sorkapocs fog menni.
- 3 és 5 pólusú Tuchel dugók. A dugók bolti elérhetőségét ismerem, köszönöm szépen. Tudom, hogy sokan halmozunk hasonlót a fiókban, nem szükséges Kínát gazdagítanunk.

Köszönöm!
Attila
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2022
Következő: »»   65 / 129
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem