Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Köszönöm, de nekem az akkori dizájn miatt lenne jó 386-os kategória.
Való igaz, azokban a régi dizájnokban még voltak érdekes (de nem feltűnő) elképzelések, és ráadásul mechanikailag volt is benne anyag.
Egy mai gépházra én rá sem mernék ülni, mert egyből "össze-rottyanna" alattam. A régiek meg - egy az egyben mint a T34-es. Jelenleg a használt gépem egy eléggé régi Compaq Prosignia gépházban van. Igaz, elég van rendesen önsúlya, ámde elfér benne a jelen kor gépe, s fizikailag szinte minden mechanikai behatást és macerát rendesen elbír. Egy mostani gépház? Lehet hogy nagyon csicsás (no meg csili-vili), ámde papírvékony lemez. Mint pl. a mai autók.
Ne haragudj, de muszáj megkérdeznem, utána törölhető a hozzászólásom: Miért kellene elbírja egy gépház hogy ráülsz? Miért kell T34 erősségű legyen? Milyen praktikus előnye van a stabil gépháznak? Nekem újabb, az említett papír vékonyságú van, de elvan az asztal alatt...
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2022
Moderátor által szerkesztve
Informatikusként kerültem már olyan helyzetbe, hogy szék nem volt, de magasról kellett levenni valamit... Egyébként meg a súly önmagában nem jelent semmit ezeknél. HP DC7100-7600 házak dög nehezek, azt gondolnánk van benne anyag. Van is, viszont az oldalát csak akkor tudod visszarakni, amikor az oldalára fekteted, mert önmagában elvetemedik a doboz
@Tinky: pentium2 körüli IBM thinkpad talán akad, amit tudok adni (körül kell néznem, hogy megvan-e még)
A hétvégén kukáztam egy hiányos piros cb667 tárcsás telefont. Nincs meg a tárcsázója és a kagylója. Ha esetleg lenne valakinek egy tárcsázója és egy kagylója szívesen elfogadnám.
A vékony ház berezonálhat. Még azt sem viseli el, ha belerúg az ember gyereke.
Kedves fórumtársunk ingyenes feljánlása által hozzájutottam pár kézibeszélőhöz (nem kagyló!!!). Piros az nemesebb célra át lett alakitva és eljándékozva.
De fekete még van vezetékkel, ha kell továbbadom.
Szia Huba
Találtam 2-őt is, képeket küldtem a kapott imél címedre Üdv:Tóni
Huba ugyan nem vagyok , de DeceBaL fórumtársunknak fekete kézibeszélőt fekete vezetékkel szivesen továbbadom. Szerintem teljesen korrekt, ha ingyen vihetőben kaptam, ugyanúgy megy tovább, ráadásul a kolléga még értelmes célra is használja esetleg. Számtárcsám felesleges már nem igazán van.
Bocsi, nem neked válaszoltam, hanem DecebaL fórumtársnak, neki címeztem, csak rossz linket nyomtam
Uraim!
Tudja valaki közületek, hogy hol kapok hosszú lábú fólia kondit (100nF / 630v)? Eddig csak rövid lábú WiMA-t találtam, ha esetleg valakinek lenne bármilyen hosszú verziós, akkor cserébe fel tudom ajánlani ezeket. 4 db-ra lenne szükségem.
Például pesti srác vagyok, de úgy látszik vak is, mert néztem az Arwillban (csak nem eléggé).
Köszönöm szépen!
Meg szégyenlős is, bizonyára azért nem írtad ki az adatlapodra, hogy Bp-i vagy...
No ezt elfelejtettem, nyertél. Most módosítani akartam, hogy beírom az irányítószámomat, de az elmentéséhez jelszóváltoztatást is akar, de azt meg én nem szeretném.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2022
Ezt én sem értettem meg, harmadszorra sem.
Most újra nekifutottam. Ha az emilcímet kitörlöd, és meghagyod a jelszóváltoztatás mezőben a jelenlegit, akkor módosíthatod az irányítószámot. A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2022
Köszönöm, csak, hogy meglepetés legyen, nekem alapértelmezetten nincs semmi a jelszóváltoztatás mezőben.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2022
Nekem is van két olyan gépházam, amely papír-vékonyságú, és valójában sohasem ülök rájuk (az csak példa volt a silányságukra). De tényleg olyanok, mint a mai autók.
Az egyig gépházam (nagyon pofás és fekete) például annyira silány, hogy a hátsó oldala szinte behajlik a házba beszerelt tápegység súlya alatt, holott az sem igazán nehéz. Ha meg 4x, 5x erősebben belehajtom az oldalzáró csavarokat (általában önmetszőek), máris oda van a menet! Nekem is az íróasztalban van, nem is látom gyakran, de azért ha van benne anyag, az sosem baj.
A múltkor kaptam felajánlásban egy 32MB-s CF kártyát, de sajnos az összes elérhető kártyaolvasót végigpróbálva se akart látszni a windows számára.
Szóval ha esetleg van valakinél a fiók mélyén mai szemmel nézve nevetséges kapacitású (16Mb-512Mb) kapacitású CF kártya, akkor szóljon rám. Ettől függetlenül köszönet a felajánlóknak! Idézet: „Ha kitöltenéd kb. hol laksz...” Én már elvből nem segitek azoknak, akik titkolják hogy hol lehetne nekik segiteni...
Olyan vaaagy! Pedig segíthetnél nekik. Nálad a kapu előtt
Például Cua (ha személyeskedünk) mesternek szinte bármit megtennék, ha becsönget.
De aki még azt sem vállalja hogy 1234? A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2022
Van egy eredeti Canon, 32 MB-os CF kártyám amit az érzelmi értéke miatt ereklyeként őrzök, de neked adom az Amigás idők emlékére (a Macrocosm remake-ed a mai napig a telefonom slágerlistájának Top 10-ében van).
Milyen hangszerbe kell a kártya?
Új-Zélandról Kelet-Bp. felé jártában becsönget?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |