Fórum témák
» Több friss téma |
Ha komoly problémákat vet fel, akkor miért használják a világon szinte mindenütt tömegével?
Még a milliós High-End cuccok jó része is RCA csatikkal van szerelve, pedig azokat elvileg minden apró hibaforrástól mentesen építik. Nem kötözködni akarok, de szeretném megérteni az efajta földhuroknak a problematikáját. Mi a különbség a között, hogy egy DIN csatlakozóba 2db független árnyékolt kábel van szerelve, ahol a közös földpont a csatin belül van, illetve ha ugyanezt a két független árnyékolt kábelt 1-1 RCA csatiba szerelik, ahol az aljzatok földpontja van közösítve?
https://www-tubecad-com.translate.goog/2018/08/blog0434.htm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc
Még keresek ilyeneket... Majd Ő elmagyarázza
https://www-tubecad-com.translate.goog/2016/09/blog0355.htm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc
Köszönöm. Gyártod nekem az elfoglaltságot.
![]() Reméltem hogy pár mondatban egyszerű magyarázatot tudsz mondani, ezeket meg olvashatom.
Rajzolni is kellene hozzá, ahhoz meg most nincs hangulatom. Ódenka tette ki ezt a földhurokról szóló cikket, de most nem találom a közel ezer között.
Amúgy is érdemes John Broksie elmélkedéseiből olvasgatni, rengeteg érdekes és elgondolkodtató dolgot lehet itt találni.
Topinak van egy cikke a földhurkokról, de az a "hagyományos" földhurokkal foglalkozik, amire én is gondoltam.
Pont azon gondolkodtam, hogy honnan szerzek előlapot, mert ugyi megrajzolni könnyű. Lehet, hogy tényleg nagy fejszébe vágtam a fámat.
![]() ![]() Idézet: „honnan lesz doboz, azt még nem tudom” Eddig valamiért azt gondoltam -talán a téma címe okán-, hogy egy 1025-öst építesz át. Annak van doboza.
Igen, de ez nem 56mm, hanem 78mm magas lesz, mert nem férne el minden. Az előlap 2-2mm-el nagyobb le-fel irányban, 1-1mm-el, jobbra-balra túllóg, hogy legyen mibe beleakadni a kezünknek.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2022
Akkor ez nem 1025, hanem egy valamilyen más erősítő, és annak is elsősorban a mechanikája. itt már céloztam rá, hogy az alapméretű dobozba nem fér el a tervezett beltartalom.
Várom az elektromos részek alakulását, illetve kíváncsi leszek hogyan lehet jól összekötni ezt a sokmindent.
Nos, igen. Csinálok egy remélhetőleg jobbat és majd azt hazudom, hogy ez is Orion, csak ezt külföldi exportra gyártották, ezzel is fényezve a jó hírnevet. A világon egy darab lesz ebből.
![]() ![]()
Akkor ez inkább egy LÓRION márkájú készülék lesz.
![]()
Félre nézek 1-2 napra, és Te meg lassan befejezed az erősítőd.
![]() Hihetetlen! Én jelenleg csöveset kezdtem el építeni. Ne nevess ki. Tegnap letekertem a már kész(gyári) táptrafóról az egyencső fűtését. Na meg kilemezeltem... Azért ehhez képest Te jobban haladsz. ![]()
Nem sietem el, hátravan még 1-2 nyák. De már kitaláltam a rádiót és a cd-t is.
Készül a védelem is, Proli007 terve alapján.
Készülget a körtés panel és a gombsor...
De, csak a kedvemért kinyitottak.
![]()
Ilyesmi lesz a bemeneti panel és felülről rádugva a RIAA és az output stage.
Kicsit drágán dolgoznak, de volt, amikor még gyártottak hobby nyákot. Az még megérte. Igaz, csak egy oldalas volt és elég csúnya a kémiai ónozás. De hobby célra több mint tökéletes. (Nyákáruház.) Azóta inkább JLCPCB. Ők sem olcsók, de azon az áron legalább rögtön 5db panelt kapok.
![]()
Igen, de, ha elrontom, akkor mindjárt van 5 rossz, szép nyákom. Így legalább lesz, 1 rondám.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |