Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. Saeco odea giro bekapcsolás után, kéri a légtelenítést. Ha megtörtént, felváltva pirosan villog a zacc és a vízkő gomb, és zölden világít a gőz gombja. Kikapcsolás után ismétlődik az egész. Mi lehet a gond? Köszönettel Péter.
Vízkőtelenítést kér. Tarsd nyomva 6másodpercig a gőzgombot, azzal tudod törölni.
De egy vízkőtelenítést nem árt csinálni
Már próbáltam,de nem reagál a gombnyomásra, akár pmeddig nyomom. A gomb biztos,hoby jó.
Szét szedve rámértem a kapcsolóra, és jó az érintkezés. Esetleg valami más? Valaki szerint a daráló. Viszont teszt módban működik rendesen a daráló.
Utána olvastam, tényleg daráló hibának írják.
Mielőtt tesztelted a darálót kézzel (kulccsal) mozdítottál rajta?
Nem. És a teszt módban darál, teszt módból kilépve, kéri a légtelenítést, utána a víz kövezést. De törölni sem tudom a kérést, és víz kövezés programot sem indítja el. Kikapcsolás után, kezdődik minden. Légtelenítés.stb.
Akkor valószínű valamiért nagy a motor árámfelvétele azért hoz hibát. Takarítsd ki a darálóját, zsírozd meg a szöghajtását.
Daráló kitisztítva. Működik a gép. Kérdés,hogy ez volt a baj, vagy a daráló forgórésze áll olyan pozicióba, hogy a hibás rész, nem kefénél van.
Ez jó hír! Elég nagy a kefe benne, szóval inkább szorulhatott. Sok régi darált kávé volt az alsó kés alatt? Nekem mikor rossz volt a motor, akkor teszt módba sem ment. Kicsit fordítottál a tengelyen, akkor ment.
Igen,az alsó kés alatt, sok és kemény kávé volt.
Sziasztok. Jura z6 kávégép tisztító tabletta adagolást , őrőlt kávét nem érzékeli . Tudja valaki hol található az ajtó nyílásnál a kapcsoló vagy erzékelő ?
Sziasztok!
Van nekem egy DeLonghi ESAM 2600 típusú kávégépem ami nagyon röviden darál és csak nagyon híg kávét csinál. a zac tartóba meg nem pogácsák vannak hanem csak egy minimális morzsalék. Központi egységbe ki let cserélve 2 db o gyűrű meg a daráló részt ki takarítottam. de a hiba jelenség meg maradt.
Hol áll a kávémennyiség-szabályzó tekerője?
Fél állásban de az mindegy mert most teljes fel tekertem de semmiváltozás.
Akkor ott vezérlőpanel hiba lesz, nagy valószínűséggel.De szerencséd van, mert ez újraprogramozható, ha van hozzá PIC-procihoz való programozód.
Sajnos az nincs. Pég szeretnék vele meg ismerkedni rengeteg PIC ic-m van itthon.
Nincs az adatlapodon a lakhelyed (bár sosem értettem, hogy mi titkos egy település névben), de ha pl Budapest, vagy vonzáskörzete, akkor könnyebben találsz olyan embert aki tud segíteni ebben.m Csak egy jól működő-hasonló- gépből kell kiolvasni a programot és beírni a tiédbe, és már kész is. Vidéken kicsit nehezebb, de ott is van megoldás.
nem titkos csak nem tudom kitölteni sajnos nem engedi
Sziasztok!
A hiba a darálóba lesz mert ha por kávéra állítom és teszek bele por kávét akkor azt szépen le főzi. a vezérlésnek szerintem semmi baja mert ha az nem menne akkor a gép nem működne jól.
Ha a hiba a darálóba lenne, akkor nem darálna. A vezérlés mondja meg neki, hogy mennyi ideig daráljon.
Többször olvastam már, hogy ilyen gondok vannak a delonghikkal. Keress rá a neten. Én feltekerném teljesen a kávéerősség állítót és 7-10 kávét lefőznék vele.
Takarítsad ki a darálót. Esetleg cserélj kést és megjavul. Egy 5-10 darálásra , főzésre szükség lesz utána míg helyreáll. Ha ez nem segít akkor valóban újra programozás. Nekem a legtöbb esetben segített az új kés 80%ban
most fel tekertem teljesen a héten így használják majd.
már túl vagyok a daráló kipucolásán sőt még a viz vezetékeket is ki pucoltam mert televolt kosszal.
Szia!
Én egy Jura C5-nél jártam úgy, hogy kiszerelve mérve tökéletes volt a mikro kapcsoló, beszerelve pedig nem működött.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni Jura C5 KPE pozicionálásában Budapesten? Ki van szerelve, meg lett tisztítva, tömítések cserélve, csak be kellene pozicionálni mert így nem működik a gép. Természetesen nem ingyen kérem. Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2022
Ha valakinek van a képen látható delonghi kazánból rossz, akkor megvenném. A felső részére lenne szükségem.
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2022
A SINI nél ezen a cikkszámon van olcsón csak a kazán üresen. Ez a cikkszáma 5513227941
8500ft+ áfa
Nekem van, ha jól emlékszem kettő is. De csak este felé leszek otthon, így csak akkor tudom megnézni. Azért írj rám, ha még aktuális!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |