Fórum témák
» Több friss téma |
adatlapot nem találtam, de ezt tudom róla:
BU536 SI-N 1100V 8A 62W
Valami hasonlót nekem is kihozott. De több kellene róla
Jóestét mindenkinek.
Egy kis segitség kellene.Szeretnék átírni egy epromot/lehet hogy nem eprom/ de az én programozómban ilyen adat nincsen."5P08C3". Azt szeretném kérdezni hogy mivel lehetne ezt helyettesíteni,Eggyáltalán mi ez? GOGo barátomat kérdeztem de ő nem tud Magyarúl,Én meg salynos az ő nyelvét nem értem.
Kezbetnek egy link: part=BU536
biztos, hogy eprom?
Nem lehet, hogy TL071 műveleti erősítő? (gyanus a 8 láb...)
ez egy EEPROM és az ST gyártja, de az is lehet hogy microvezérlő. Adatlap vagy leírás egy szál sincs róla, még egy nyamvadt képsem. Sőt még az ST oldalán sincs fent, úgyhogy lehet már nem gyártják.
Nemtom mi az eprom es a m.vezérlő között a külömség,de ez adatot tartalmaz,azaz egy kódót is,amit egy másik ugyan ilyenből kellene kiolvasnom,és ebbe beleírnom.Ez nem egy régi dolog, sőt 2004 óta gyártják ilyen IC-vel ezt a berendezést.
Nincs itt titok csak nem gondoltam hogy érdekes.
Ez egy 16 szelepes benzin motornak a tuningolt IC-je. Azért gondoltam hogy ismet eprom mert elöttem már valaki ezt lemásolta. Csak nem tudom hogy ki,és hogy mivel helyettesítette.
Sziasztok!
Kicsit felébresztem ezt a topikot. Linkelek egy képet egy IC-ről. Van belőle pár darabom (egy egész cső ), csak aztat nem tudom, hogy mire jó ez az integrált áramkör...pedig nagyon izgat...de én sajna nem találtam róla infot... Itt a kép
Sztem ez az:
ISL83491IB: 3.3V, Low Power, High Speed or Slew Rate Limited, RS-485/RS-422 Transceivers [INTERSIL] Adatlap Intersil oldala Transceivers = adó-vevő egyben
Üdv!
Nem tudja esetleg valaki, hogy azokat az RNxxxx típusjelű, tranzisztornak látszó tárgyakat mivel helyettesíthetném? Kép
Köszi szabi! Szerintem ez lesz az
(Én valószínűleg azért nem találtam, mert Intel-nek tituláltam a gyártót, nem Intersil-nek ...de úgy látszik, megoldódott a problémám!)
Sziasztok.
Van egy kijelzőm, amire 2 dolog is rá van írva, de egyikhez se találok adatlapot. A következők vannak ráírva: ST-06021 PC-1 94HB ST-R06021F Plíz segítsetek találni hozzá adatlapot!
Van egy IBM típusú egerem azt szétszedve, találtam benne ezt az alkatrészt amit a scroll forgat és fogalmam nincs, hogy micsoda. Nem tudnátok valami támpontot adni hogy mi lehet a típusa...egy datasheet nagyon jól jönne.
A hátára rá van vésve négy szám 4831. Előre is köszönöm! ja igen az egér típusa: MO28UO
Inkrementális szögadó. (Incremental Encoder)
Van egy Ez milyen alkatrész? topic ahogy szabi83 barátunk is említette....
Forgásjeladó. Van 3 lába.
1 közős és a többiből meg kijön 2db négyszögjel. A két jel fázisa határozza meg a forgás irányát, és nagyságát. De légyszi legközelebb nézz körül, hogy milyen totyikot hozol létre!!!
Sziasztok. Volna egy kérdésem egy EPROM-mal kapcsolatban. Ez a 27C256-15A Az adatlap szerint ez egy uv-fénnyel törölhető eprom. Csakhogy ezen a típuson nincs ablak. a képe alant tekinthető meg. Köszi a segítséget.
Ha még nem volt használva akkor tudsz bele írni, ha volt használva akkor már sehogy.
Megnéztem és az adatlap szerint ez egy egyszer írható csak olvasható memória.
Idézet: „One Time Programmable Read Only Memory” Javítsatok, ha tévedek ITT az adatlap
Hát úgynéz ki, hogy nem tévedtek. Köszi a segítséget.
Halee! Érdeklődnék hogy ez milyen alkatrész???
Samsung mikróban volt és hogy érdemes-e kiszerelni????? Ez volt ráírva: DANGER HIGH VOLTAGE DISCHARGE CAPACITOR BEFORE SERVICING CLASS 220 SHV-EURO1 230V 50Hz CD405B4 AC DPC-M ENNYI! szal édemes-e kiszedni?? és ha igen akkor mire tom használni???
akkor senki nem rtudj hogy mi ez?
kár! na mind1 akkor bye
Én nem tom, hogy ez mi, de szerintem ne várj konkrét választ 15 perc alatt.
Esetleg egy képet ha felraknál talán tudná valaki, hogy ez mi.
Ez lenne az!!!
amugy tom ,hogy nem kée ilyen gyorsan választ várnom,de csak most hozták és már este 6kor vinnem kell el!! szal nincs sok időm! de azért köszi a választ! üdv!
Valami nagyfeszültségű trafónak tünik.
De van itt valahol mikrotrafó totyik. Ott talán többet megtudsz róla.
Hali!!
A RaRban 2 cuccról van kép de nem tudom hogy mik ezek !!PLS HELP!! hátha te tudod |
Bejelentkezés
Hirdetés |