Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Kutya legyek, ha nem alszok ott, ilyen körülmények között.
Akkor nem lógatom a nyelvem, és billegtetem a fülem.
Kedves Fórumtársak!
A békéscsabai Vasutas művházzal egyeztettem az idei Viharsarki Hobbi Elektronika találkozóról. Közösen kitűztük a június 15-ét, szombati napot. További fejleményekről majd jelezni fogok itt.
Ok, köszönjük szépen.
Tervezek ott lenni ismét. Február 16-18 Gyulán leszek, ha valakinek abba az irányba a környékemről szüksége lenne valamire, akkor jelezze nyugodtan.
Mi meg nagyon fogjuk figyelni a fejleményeket .
Folyamatban van a jogsi. Ha a fentiek megsegítenek akkor autóval fogok menni.
Nagy örülés és hálás köszönet.
Gondolom minden a szokott (jól bevállt) módon lesz berendezve, meg minden ugyanúgy mint eddig. Idézet: „Folyamatban van a jogsi.” Nagyon okosan teszed. Szerintem valahol az alapműveltség része, miként a beszéljünk legalább egy idegen nyelvet középfokon, tudjunk játszani egy hangszeren is, annak kellene lenni... A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2024
Reméljük, minden rendben lesz a jogsival, kocsival...
Már csak egészség legyen, meg térerő...
Remélem irónia is van benne. Pl. az emberek 70 %-a botfülű, az sosem lesz képes játszani egy hangszeren.
Még hogy hangszer .... Engem énekből azért nem buktatott meg a tanár mert ebből a tárgyból nem volt szokás buktatni . Ma már a fiatalokat matematikából felmentik , miért kellene a kottának nevezett titkosírást ismerni egy átlag embernek ?
Na azt tényleg mindenkinek tudni kell !
Feleléskor nekem is elég volt felmondani a dalszöveget.
Idézet: „ beszéljünk legalább egy idegen nyelvet középfokon” Ebben teljesen igazad van, én is szégyellem, hogy 55 évesen csak hiányosan(!) olvasok angolul. Beszédet nem értek. De sokkal fontosabb lenne az: magyarul tudjunk. Mert napi probléma ez. Szövegeket képtelenek olvasni, írni -magyarul.
Én is például
Idézet: „tudok csinálni szalmából egeret.”
Szeretnélek látni Békéscsabán, vagy lehet megyek arrafelé korábban hagyatéki tárgyalásra (ez esetben lehet beugrok).
Gyere be, mert küldenék majd a rendezvényre trafó szigetelő papírokat, mipolan csöveket - aki tudja használni, főleg... valamint egy doboz használt elektroncsövet. Valamikor a helyi TV szerelő ismerősömtől kaptam és azt mondta, mindet működő készülékből bontotta. Aztán le akartam mosni az egyiket a por miatt és lejött a sárga felirat... Aki felismeri, meg kell neki, legyen gazdagabb velük.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2024
Nekem bőven 100 darab felett van. A zasszony megölne ha elhozom akár csak megörzésre is. Bár kezdőknek tudok belőle osztogatni.
Ha korábban nem is, Csabára menet Június 14 péntek délután benézünk.
A nem veszélyes hulladék ingyen vihetőknek nagy keletje szokott lenni, még az is előfordul, hogy menet közben egyszerűen "elpárolog" belőle valamennyi...
Kitekert közmondással:Nyomtató (szállító) diyernek nem lehet lekötni a kezét...
Tudomásom szerint Méteresben lészen marhapöri, és eddig még senki nem halt éhen Békéscsabán.
Szerintem lészen megint Audiofil barlang, ha más jelentkező nincsen, akkor Gery78 moderálásával. Felajánlásból várható rengeteg ingyen tekercselési cucc, Granpa mester szerintem uralja a tekercselési vonalat.
Nagyon nagy köszönet a szervezésért.
Készülünk a 8KWG rádióklubbal. Az audiofil teremből kiűzöd a kufárokat?
Igazán nincs mit!
A tervek szerint ott csak zene lesz, börze nem. Már tavaly sem volt.
Ahogy látom, a hagyományos börze jelleg már nem domborodik ki annyira, ámbár nem tilos.
Ami persze nem jelenti azt, hogy ne kerekedne ki az ember szeme: "Azta, mennyi cső." És járja a köröket végtelenségig, de nem vesz semmit, mert kivágja az asszony. Az igazat megvallva, engem nagyon meghatott ha4023 fórumtársunk gesztusa, amikor még zárás előtt is vagy ötödszörre odamentem megsímogatni azt a középállású műszerből a második sorban a harmadikat, olyan szépen nézett. Végül megkérdeztem: Mennyiért adod? E, ee, eze, ezt, Őt? Vigyed, legyen a tiéd. Aztán dolgoztam vele egy csomót, mire magnetométer lett belőle...
Eredetileg azért hívtam életre a csabai találkozót, hogy személyesen is találkozzunk, ne csak itt, a fórumon, virtuálisan. Személy szerint nagyon örültem, amikor megismertelek többeteket személyesen is.
Közben persze börzének is kezdett otthont adni az egyre bővülő rendezvény, ami szintén sokakat bevonz, mint eladót és vevőt is.
És a világon nincsen ezzel semmi gond, sőt nagyon örülünk hogy van, és megyünk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |