Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv a csapatnak! Egy tárcsa kondi kapacitására lennék kíváncsi.
R60 O65 1819N Okker sárga.
Fényképezd le. A számok alapján nem lehet egyértelműen azonosítani.
Felesleges...egyértelmű, hogy ez nem is kondenzátor.
Köszönöm. Nekem a google nem volt a barátom... vagy csak láma vagyok...(de nem hiszen, hisz' nem tudok olyan messze köpni...
Üdvözletem !
Teljesen laikusként kérdezem hogy ez milyen panel ? István
Milyen feliratok vannak az IC-ken? A képről nem lehet azonosítani. A panel feliratai alapján talán valamilyen feszültségfigyelő.
Képkeresővel Suzuki shift-light vezérlő, bármit is jelentsen.
Ha világít a második LED, mindenképpen sebességet kell váltani, mint az igazi rally autókban...
Köszön az infót és hogy rászántátok az időtök .
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ennek csatlakozónak a beazonosításán, hogy milyen néven keressem? Esetleg lehet hogy Bosch saját dolog? (Robotfűnyírón van). Pinek közötti táv. kb. 4mm, belső átmérő 11mm körül. A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2024
Bosch Indego 400, amennyire beért a tolómérő, ha minden igaz 1,5mm.
Közben találtam egy képet a csatiról ebayen:
Ezeknek az aranyozott érintkezőknek is pontosan 1,5 mm az átmérőjük...
Ezekből könnyű házilagosan legyártani egy dugót. A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2024
Üdv!
Egy encoder beazonosításban kérném a segítséget. Adott egy SONY 1-473-392-11 encoder,, sajnos csak ennyit tudok róla. Mivel lehetne helyettesíteni?
Milyen néven és hol találok ilyen csatlakozót vagy ilyen csatlakozóval szerelt kábelt ?
Helló!
Adott a képen látható nagy fehér "kocka", ami egy tűzhely vezérlőpaneljén lévő relé. A jelenség egyelőre csak égett szag. Megpróbálnám kicserélni mielőtt nagyobb bajt csinálna. Ha ugyanilyet nem kapok, akkor mivel helyettesíthetem? Gondolok itt a 6VDC és 16A/250VAC feliratra. Köszönöm
Sima raszteros csatinak tűnik
https://www.hestore.hu/search.php?q=szalagk%C3%A1bel szerelt kábelt egyesével csatlakozózva látok.. de a cellux összefogja
Van neki rendes tipusszáma, nem tudom elolvasni...
A lábbekötése is kérdéses ha helyettesítő kell, valüszínűleg 8 lábú? a morze érintkezők 2-esével paralell vannak kötve, a nagyobb gond szerintem a 6V-os tipus gyors beszerezhetősége lesz. itt van 5V-os, talán kompatibilis bekötés, esetleg soros ellenállást tehetsz, mechanikai méreteket ellenőrizd https://www.hestore.hu/search.php?filters=&q=%2016A%20rel%C3%A9
ja, hogy ez sarus csatis... nehéz eset, sok sikert
Én a Lidlben vettem komplett készletet, krimpelő szerszámmal együtt.
Hestoreban is kapható hozzá minden. |
Bejelentkezés
Hirdetés |