Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia ! A Grundig rádió ha szabad engem érdekelne! Üdv
Ki ne dobjad, ámbár nekem a kábel két vége nem párzik.
Került még néhány dolog a csomaghoz.
Régebbi alaplap hibás Acer noti maradékai, a Compaq ha a csillagok állása megfelelő, akkor bekapcsol, de nincs benne HDD és memória.
Szia! Kérhetek képet róluk? Látnom kellene ....
Pedig rengeteg olyan eszköz van, amihez ilyen csatival kell a GPS antennát kapcsolni. Pl. autóba fejegységeknél jellemzően ez a fajta csatlakozás van.
Azzal van a bajom, hogy SMA csatlakozóval és koax kábellel kezdődik, majd kéteres lapos vezetékkel végződik.
Ha mondjuk rákattintasz, hogy ne a kis ikonba hozza fel a képet, akkor látnád, hogy végig koax...
Bár igaz, ezen nincsennek bikinis csajok, valószínűleg azért nézed kicsibe
Szia!
Engem érdekelne de nagyon messze vagyunk egymástól... Ha Budapest fele eljutna... Üdv: Gábor
Ez ügyben holnap du. írj egy privit, mert elfelejtem!
Az csak a por rajta, amitől két eresnek látod
ELBAFTA-ról hazafelé jövet el tudom hozni.
Igazatok van, alaposabban meg kellett nézni.
Csak tegyél rá/mellé egy cetlit, hogy HA5AWS, mert egyébként el fogom felejteni...
32db HIBÁS 2.5" SAS vinyó, 10k rpm, pár felpörög de csapkodja a fejet, a többi néma Levente...
Foxposttal vagy MPL-el el is küldöm, ha fizeted az árát, csomagautomatában feladva.
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy hol találkozunk azt magánba! Üdv: Gábor
Sziasztok! Ingyen elvihető egy Kipp &Zonen regisztrátor, kb 40 ismeretlen állapotú tollal, két bontatlan és egy megkezdett tekercs papírral Budapest XVI. kerületéből. Utolsó próbánál még működött.
Szia!
Köszönettel elfogadnám a regisztrátort Üdv: Alex
Ez mire használható ?
Változó feszültség értékek időbeni regisztrálására. Pl. hálózati feszültség akár többnapos változásai, vagy földrengés jelző szeizmikus érzékelői időbeni regisztrálására, vagy hasonlók.
Leánykori nevén a papírra sokat ír.
Elvihető a képen látható dolgok. Postázni nem tudom.
Jelentkezni itt ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |