Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Rendben.
Majd írj pm-et, ahol a részleteket meg tudjuk beszélni. Szép napot! Péter
Szia!
Köszönettel elfogadnám a Ricoh fényképezőgépet. Ma 0-16-ig át lehetne venni a Forgách utcánál?
Sziasztok,
Haylou T17 BT 5.0 sport fülhallgató. Rendben van mindene, eredeti dobozában, nem használt S és L gumikkal. Maga a fülhallgató nem volt sokat használva. Ha valakinek szüksége lenne rá, debrecenben személyesen, vagy postázom is, ha hozzájárul a postaköltséghez, de ha ez gond valakinek akkor azt is átvállalom. Nekem csak a polcon áll.
Ha NGY mégsem viszi el beállok a sorba.
Sajnos nem tudom elhozni a kazettákat afp-től, így le kell mondjak róluk.
Hátha más örömmel elviszi. A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2024
Idézet: „Sajnos nem tudom elhozni a kazettákat afp-től, így le kell mondjak róluk. Hátha más örömmel elviszi.” Én akkor jelentkeznék a kazettákért, nekem munkahelytől nincs messze
Rendben.
Majd írj pm-et, ahol a részleteket meg tudjuk beszélni. Szép napot! Péter
Simán lehet azt még hasznosítani, nekem pl az a tervem, hogy régi konzolok videó kimenetét rögzítsem egy ilyennel, vagy akár streamelni is lehetne vele.
Szia! Érdekelnének a DVD lejátszók. Köszönöm előre is!
Nekem van egy hasonló WinFast kártyám, de az a 4 pines alaplapi bemeneten adja a hangot a kép mellé, ami azt jelenti, hogy amelyik gép alaplapján nincs már 4 pines hangbemenet, abba nem tehető be. Emiatt kihasználatlanul porosodik egy rég nem használt gépben a kártya, persze az se segített rajta, hogy időközben már a kábeltévé is digitálisra váltott.
Miért ragaszkods a 4 pin-hez? Amin nincs 4 pin ott van minden lapon a hdaudio csati (az előlapi kivezetéshez)
Sziasztok!
Akinek DIGIS kábele van az még élvezheti az analóg adásokat. Elég sok csatorna fent van. Üdv: Gábor
A Digi-nek nálunk a kerületben csupán irodája van (Corvin Pláza), de Digis kábel az sehol sincs! Ennyit hát a szolgáltatásukról.
Pipi jól írja, egy mezei bal-jobb analóg audio jön ki a 4 pinen, bármibe bedugható, külső erősítőbe, rca, jack, alaplapi csatiba stb. csak át kell kötözgetni a madzagokat/dugókat.
Szia !
A Váci úton a Forgách utcánál vagyok a Mekivel szemben. Kedden és Csütörtökön 9-16 óra között érte lehet jönni!
TA gyártmányú vállalati A3-as leporelló nyomtató 12 tűs a képen látható állapotban.
Szivattyú vezérlő tápegység 24V-os
Samsung SyncMaster 206BW táphibás
Trust, APC, QCM szünetmentes tápegységek akku nélkül, amikről így nem tudom, hogy jók e vagy sem.
ASUS VW193 monitor.
Az LCD törött benne, viszont az elektronika működik!
Szia, a szünetmentesekre és a szivattyú vezérlő tápegységre jelentkeznék. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2024
EMG 1396-5 szkópzsinór fellelt állapotban elvihető Bp.16.kerületből.
Az előlapi csatlakozás lehetőségét nem szeretném megszüntetni egyik gépen sem, valamint az legtöbbször mikrofon bemenet vagy bedugáskor kérdezi meg a gép, hogy mit dugtam be.
@444Tibi Azt tudom, de azt se szeretném, hogy a gép hátulján csak azért kijöjjön egy kábel, hogy jack csatlakozóra átbarkácsolva ismét az alaplapban végződjön.
A szkópzsinórra jelentkezem.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2024
A nyomtatót köszönettel elfogadnám.
Sziasztok!
Elvihető 9 db tavalyi épületgépész szaklap. Sajnos a novemberi hiányzik, ha időközben megkerülne, azt is adom vele. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2024
|
Bejelentkezés
Hirdetés |