Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem értemIdézet: „Eredeti Makita dc18rc akku akksi aksi akkumulátor töltő” Többször találkoztam már ilyen nyelvezetű hirdetésekkel, szerintetek ezek a megnevezések egy mondatba tömörítve több, jobb eladhatóságot biztosítanak, esetleg valami nem kiforrott algoritmus számlájára írható?
Csak annyi, hogy bármelyik szóval kereshető legyen.
-Az is rátalálhasson, aki akksi -az is, aki akku -az is, aki aksi szóval keres. És természetesen az is, aki normálisan akkumulátort keres
Számomra ez egyet jelent a pongyola kifejezések használatának bátorítására.
Érdekes módon a fórum többi részén ezt nem tolerálják, egyébként nagyon helyesen..
Persze, hogy pongyola -és csak a hirdetőhöz hasonlóan rossz helyesírásúaknál ér el némi eredményt. Sok "akku, akksi, stb" fog megjelenni, még "töltő" is.
De ha valaki (helyesen leírva) akkumulátortöltőt keres, az nem fog e hirdetésre ráakadni.
Látnál termék megnevezéseket olyan helyeken, mint pl. Amazon vagy Aliexpress, vannak olyanok, amik tulajdonképpen kifejezés halmazok, hogy a lehető legtöbb lehetséges módon keresve megtalálható legyen az adott termék.
Idézet: „Látnál termék megnevezéseket olyan helyeken, mint pl. Amazon vagy Aliexpress,” Bevallom töredelmesen, láttam már a fentebbi online piacterek hirdetéseit. Tolakodóak,de próbálok ellenük védekezni a különféle blokkolókkal,s ha van ami engem érdekel, akkor annak a pontos megnevezését használom, és nem írom be a keresőbe hogy gumi, mert akkor a dömperkerék köpenyétől az óvszerig bezárólag mindent a képembe nyom... Bár lehet csak begyepesedett szemléletű vagyok.
Az apróhirdetés moderálásával kapcsolatban továbbra sem a fórumban kell panaszkezelést indítani, arra mindenkinek megvan a lehetősége a moderálási kérelem formájában.
A törölt hirdetés pedig egy fűnyíró, ami egyértelműen az elsődleges apróhirdetési kategóriákon kívül eső termék (lásd szabályzat). Ez a pontos indoklás az érvénytelenítés szövegében is megtalálható, ami tisztán látható a Saját menü / Apróhirdetéseim oldalon az érvénytelenített hirdetés sora alatt is. Ezen felül mindenkire (még a régi tagokra is) vonatkozik, hogy moderálással kapcsolatos észrevételre a moderálási kérelem részleg való, egyéb műszaki webes problémára pedig a Hiba jelentés. Ezen felületek előnye, hogy azok olvassák, akik érdemben a kérdésben tudnak választ is adni, ami minden esetben hasznosabb, mint a fórumban reklamálás, amiről a moderátorok ráadásul nem is kapnak értesítést, ellenben a normális erre való felületeken tett észrevételekről igen. Köszönjük. A fórumszabályzatnak megfelelően, az apróhirdetéses reklamáció törlésre került. |
Bejelentkezés
Hirdetés |