Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 439
(#) ichr válasza Tomee hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

még nm jártál vidéken...
(#) Tomee válasza ichr hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

Hát ja. Még nem voltam vidéki elák boltban.
(#) Norberto válasza Tomee hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

De hát ha az ember egy áramkört rak össze, akkor az valószínűleg nem kizárólag IC-kből fog állni...szóval ha már IC-ket, drágább dolgokat küldünk majd postán, akkor a passzív elemeket miért hagynánk ki a csomagból? (Ellenállások, kondik árában is van különbség Bp és "vidék" között...miért ne lenne???)
(#) szabi83 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 11, 2006 /

így van sajna van kül, nem is kicsi!
pl ellenállat ami 2, 2.5 ft a hq videoba az itt kanizsán 5 FT !!!!ha 25 -t veszel akkor is, hqban akkor olcsóbb peddig...
hiába múltkor 12 ezerért rendeltem
(#) tatabike válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 12, 2006 /

Jóvanna szabi, Te vagy a király... Én az IC-ket nézegettem inkább, pasziv alkatrészeket általában ott veszek, ahol éppen vagyok, vagy ahova beesek, szinte mindegy... De azért az egy kicsit bosszant, hogy 1-2ezer forintos cuccoknál 2-3szoros eltérés is lehetséges árban. Mert az nem érdekel, ha egy kondi 20 Ft vagy 22, vagy 25...de azért egy 1700 Ft-os cuccért 3600-at kérni máshol, az fáj....
(#) MNorb88 válasza tatabike hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

Hy mindenkinek! Nem tudjátok-e véletlenül hogy,hol vehetnék DA722-es IC-t! Már vagy 30 helyen néztem de nem találtam, ahol volt ott nár kifutott!
(#) szabi83 válasza MNorb88 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

oszt, mit tudsz elmondani erről az icről??
tokozás? láb? esetleg kép!

üdv
(#) ndavid87 válasza (Felhasználó 466) hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

Sziasztok!

Már mindenfelé keresgettem valami borítást (dobozt)
az erősítőnek, de hiába.
Végső megoldásként előbányásztam egy cdrom
meghajtó borítását, és befedtem egy fekete műanyag
öntapadós fóliával.
Ma beugrottam a helyi (Hatvani) elektronikai üzletbe
hangszórót nézegetni, és rákérdeztem, hogy van e
ilyen doboz.
Hát volt.
Van fémes, és műanyagos is, minden méretben, és formában, és fele anyiba kerül, mint az interneten.
Gyorsan vettem is egyet, és most fülig ér a szám!
Ebben el fog férni minden, és jól is fog kinézni!
(#) MNorb88 válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

RGB to NTCS/PAL ENCODER 6V 16p
(#) szabi83 válasza ndavid87 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

mennyi volt??
(#) MNorb88 válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

Itt van egy vázlatos kép az AD722

figMDIP.png

(#) ndavid87 válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

2800Ft
(#) gerpetya válasza ndavid87 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

Sziasztok!

Most tűnt fel ez a téma igazán, eddig nem is vettem észre.
Nem tudom, hogy kérdezte-e már vki (nem volt kedvem végig olvasni a közel 150 hozzászólást.

A kérdésem: Grafikus LCD kijelzőt hol lehet venni olcsón?
Vagy honnan szerezhetek olcsón olyat, aminek "érthető" vezérlése van? (gondolok itt pl egy régi használt teló kijelzőjére) (érthető = nem bonyolult, van leírás is vagy el tudja vki magyarázni )
Nem szükséges színes, sőt nem is fontos. Bőven elég a monokróm kijelző, de 100x80-as felbontása min. legyen.
Honnan tudnék ilyet szerezni?

Vmint, mennyit szánjak rá?

Előre is köszi a helpet!

Üdv:
gerpetya
(#) szabi83 válasza ndavid87 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

hááát, akkor maradok a fából készültnél..
ez amugy is kicsi lenne sztem nekem.. 10-1x cm magas a trafóm pl

nah azért kösz az infót
(#) Thom válasza ndavid87 hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

Marha f...a ez a doboz!
Valahonnan nekem is kéne szerezni ilyesmit, mik a méretei?

Uraim! Kerüljük a vulgáris szavak használatát! Köszönöm: Moderator
(#) ndavid87 válasza Thom hozzászólására (») Jún 13, 2006 /

35*15 cm 6 cm magas, de volt nagyobb is:yes: .
(#) szabi83 válasza ndavid87 hozzászólására (») Jún 15, 2006 /

SOS
nem tudja valaki mi van a Miktroelektron BT -vel?? skálával szemben a pincében, nem veszik fel a telót,üzenet rögzitő van!!!!
:help:

azért kellene mert hétfőn megyek bp-re és ott van 2000ft ét "bazi nagy" h.borda... kb 10*30 cmes vagy 5 cm vastag/magas

meg ott vettem olcsón leddet ~tizenegy-két forintért, de nekem 200 kellene... min..
nagyfényerejű 5mm-st viztiszta

üdv Szabi
(#) tatabike válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 15, 2006 /

Passzolok, én budapesti vagyok, de nem az a környék, még csak meg sem tudom nézni Neked, itthon hentergek dögrováson....Az incomp itt mellettem műxik, Király utcai bolt még mindig nem műxik...
(#) szabi83 válasza tatabike hozzászólására (») Jún 15, 2006 /

aham, ott vajon mennyi lehet a nagyfényerejű 5 mm es led? s merre van ez a bolt?

"hentergek dögrováson"
mitörtén veled megent?

Most épp ilyen reumás bántalmak gyötörnek, tiszta lutri az életem, minden nap más végtagom használhatatlan, és sosem tudom előre melyik, csak mikor reggel felkelek. Ma épp a jobb kezem nyert könyöktől lefele. Tegnap bal kéz könyöktől felfele, előtte napokon meg a lábaim felváltva. Végülis már 33 éves leszek, mit várjak az élettől...?

Na mindegy, nekem is csak a rögzítőjük válaszolt, úgyhogy nem tudom mi van. A bolt pedig a Bercsényi u 32/a-ban van, a 11. kerületben. Nézd meg egy térképen, nem bonyolult.

TE! amugy nem a Mikroelektront kérdeztem!!
ott már voltam 4* is kb :-p

a másik azaz "incomp", ami itt van meletted... az hol van? amugy a nyockerbe megyek

Az Incomp meg hetedik kerület, Vörösmarty u. 5. A LEDek nem tudom mennyik itt, én 100 Ft körül láttam a nagy fényerejűeket...

Na, itt klikkelj az árlistára, írdd be, hogy LED, aztán kidob annyit, amennyit egy hétig nézegethetsz...

Mi a frásznak 200 db LED? Telemátrixolod vele a mennyezetet a szobában...?

Idézet:
„Telemátrixolod vele a mennyezetet a szobában...”

NEM autóba hátsó lámpa búrába fék, villágítás és persze index..
amugy fék 2*21W a lámpa 2*5W index 2*21W ez helyet csinálom de hát... mitől lesz jobb? kevésbé szíppantja az aksit??
5W helyet lesz ~ 7W -t
21W helyet is ~7W -t lesz
háát... mind 1 elvállaltam megcsinálom.. ő fizet és le lesz rendezve ..
(#) scatman válasza szabi83 hozzászólására (») Jún 15, 2006 /

:finom:

Ej szabi, itt nem az a lényeg, hogy ne szívja le az akksit annyira, hanem a dizájn. Teljesen máshogyan világít egy LED-es lámpa, mint egy izzós. Nekem nagyon tetszik pl. hogy az indexen sem veszed észre, hogy mikor áramot kap, szemmel láthatóan felizzik, aztán meg elsötétül. LED-del meg olyan mint a stroboszkóp szinte, rögtön teljes fényerő, majd teljes sötétség, nem érzékelni fel/le-futást, nagyon jól néz ki, majd meglátod. Féknél meg kifejezetten előnyös, hogy abban a pillanatban felvillan, ahogy a fékre lépsz, nem úgy mint egyes régebbi autókon, ahol szinte másodpercek kellenek, hogy elérje az izzó a csúcsot...
(#) tatabike válasza tatabike hozzászólására (») Jún 15, 2006 /

Amúgy ez akkor nagyon szembetűnő, mikor egy kocsin hátul a hagyományos féklámpák mellett van egy LED-es pótféklámpa középen. Érzékelhetően előbb gyullad ki, mint hagyományos, izzós társai, majd figyeld meg...szerintem ez tök jó dolog.

aham okés akkor dizájnos lesz
amugy ez is "régi" kocsiba lesz Trabiba...
de nem tom mért kell le régizni amikor én is simán lenyomok egy suzukit akkár, na jó múltkor valami tuningolt sárga seát akkár mit nem, de hát az 2 literes én meg csak 6 decis 595ccm..
sőt nem egy szer elöztem 80-al döcögő VW-t
meg mellesleg az én Trabim 100km-en 80-90-al csak 5 litert eszik, ellenben más (új) kocsikkal..., mert úgye ott a 7.5 -es fogyasztás is 90km/h-val van számolva!!
nah nem akarlak megsérteni csak:

"Trabant Motor - Vígan kotor"
"minek az erő ha nem úralod"
"ez nem fater lízinges kocsija"
Satöbbi

hja kösszee a linket!!

és bocs az offolásért
Következő: »»   7 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem