Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
most próbálom a 4.11-et és próba közben az ADD részben rányomtam a DROP gombra és eltűnt a DIODE sor a listából! Ezt hogy tudom visszacsinállni???
Valaki segítsen hogy tudom visszahozni a DIODE részt, mert nemtudok nélküle haladni tovább!
Hello!
Használt a menüben libray use résztszét, nyugottan !
Megtalálltam!!!! Köszi!
Magyarítást nemtudsz hozzá?
Tehát: fent menüsor, találsz benne olyat hogy: library (uhh ezt írtam el az előbb ) , erre klikk, majd megkeresed az use... -t, erre megint klikk, majd kiválasztod a megfelelő lib-et ( amit kidobtál) és megint használhatod
Köszi!
Csak kicsit furán írtad elsőre, de megtaláltam közben! Magyarításról valami infó?
Ha van olyan aki vágja a progit és tudna nekem segíteni, akkor megköszönném ha felvenne MSNre!
Előre is köszi!
Jó, akkor éppen nem kell kijelölni.
Szia !
Olvasgatom az Eagle manuált, de nem találok benne olyant, hogy az alkatrészek értékeit / neveit lehetne valahogy mozgatni, forgatni... Van erre lehetőség ? Üdv!
Smash ikonra kattint -> alkatrészre kattint -> Move vagy Mirror ikonra kattint -> alkatrész neve (értéke) melletti-alatti-feletti kis kereszttel odébbvisz, forgat, tükröz ->ÖRÜL!!! - legalábbis remélem...
amikor az alkatrészeket elhelyez a board-on
És be állítom, hogy az autorouter pl 20 mil szigetelési távolságon dolgozon és az alkatrészek is úgyan ilyen távol legyenek egymástól de én közelebb raktam le az eagle arréb rakja? Tom
Az alkatrészeket az Eagle szentnek és sérthetetlennek tartja, tehát ahova Te leraktad, azokat ott hagyja. Ha tudja, akkor kikerüli (autorouter), ha nem, akkor hagyja "a levegőben lógni" az összeköttetést.
Ha pedig rányomod az ellenőrzést, kiírja, hogy hiát talált. De javítani Neked kell.
Sziasztok!
Lehet az eagleben léterhozni olyan alkaterészkönyvtárat, amelybe mondjuk az általam gyakran használt alkatrészeket be tudom másolni a könnyebb elérhetőség miatt? És a lényeg, hogy ha igen, akkor hogyan?
Igen, lehet.
Ha csak 2 oldalt visszalapoztál volna, akkor látod ezeket a hozzászólásokat is: 1. hozzászólás 2. hozzászólás Tudom, hogy a lustaság fél egészség, de ennyire nem kéne egészségesen élni!
Smash után nincs lehetőség újraegyesítésre?
Nam vagyok lusta csak elkerülte a figyelmemet. már vagy 1,5 órája ólvasom e fórumot, persze nem sorban, DE köszi a segítséget
OK, akkor próbáld ki legközelebb a keresőt! :crazya:
És persze szívesen!
Hi !
Van unsmash, jobb egér gomb... 5.x verziótól felfelé
Amikor az alkatrészt a sematikus rajzon leteszed, akkor hozzá képest "valahol" vannak a neve (pl.: R3) és az értéke (pl.: 1 kOhm). A "smash" után ezeket a feliratokat el lehet mozdítani/forgatni az alkatrészhez képest. Az újraegyesítés ennek az ellentettje, azaz amikor a feliratokat az alkatrész-szimbólumhoz rendelik (újra).
eagle ben az alkatrézs listát honnna lehetne frissíteni?
vagy az ic-ket hol találom meg(műveleti erősítő!)
Ha egy picit visszaolvasol (6-8 oldal, maximum!), megtalálod ezt a linket.
Sziasztok!
A következő a problémám. Újratelepítés után az alkatrészkönyvtáraim nem jelenítik meg az alkatrészeket, csak a tokozásokat. Tud vki segíteni? Köszi előre is
a műveleti erősítőket a linear név alatt találod
Hát ha jól értem akkor az use után megnyitás ( ?), de nem igazán történ semmi
Valószínűleg azért, mert a brd-ben akarsz alkatrészt hozzáadni. Ott valóban csak a tokozások látszanak. Az alkatrészt válaszd ki a schematicban, ott látni fogod a kapcsolási rajzban használható szimbólumokat is. Ne feledd, a program csak azokat a könyvtárakat látja, abból tudsz válogatni, amelyeknél a nevük mögötti pötty zöld színű (és nagyobb).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |