Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen ez lesz az. Pont most akartam belinkelni én is. A 2. és 3. oldalon van az MMS beállítás.
Ááá, ezeken már túl vagyok és egyáltalán nem is értem. Mi az, hogy "képtelen kapcsolódni a szerverhez..."?
Wap meg van rendelve. Tudom, hogy hülye kérdés, de...
Hát basszus, eddig nem kellett külön wap-ot rendelni. Most ez az új, vagy mi? Domino csomagom van és elvileg idáig mindig működött. Na jó, már egy jó ideje nem próbáltam.
Akkor próbáld ki a wapot. ha ne megy, akkor nincs megrendelve és meg kell rendelned. Elég húzós árban van. Én múltkor akartam megrendelni, de megláttam, hogy mennyibe kerül és mennyi a megengedett adatforgalom, inkább hagytam az egészet.
Hát képzeljétek el, lépkedek az önkiszolgáló menüben, erre azt mondja, hogy a net start be van kapcsolva. Kikapcsoltam és cserébe bekapcsoltam a wap start-ot, le is vont egy kis lovét a genyó...mégsem megy. Elég szar érzés.
A wap megy, vagy az sem? Azért ez már a k*cs*gség határa, hogy még mindig ilyen drágán adják a wapot. Már van mobilinternet, meg 3G, a wap meg még mindig drága a többihez képest is.
Megint cseverésztem 11 percet az ügyfélszolis Hölgyeménnyel. Beszélgetés közben többször elküldte a beállításokat, de nem jöttek meg a telómra. Elvileg sms formátumban kell érkeznie, sms-t meg kapok egyéként. De semmi nem történik... Nem jól van ez így
Semmi sem segít, már mindent megpróbáltam.
Egyébként hol vagytok, nagyon kiürült a fórum ezen része?! Sehol egy pihenő pákás?
De igen, az okosabbak már az ágyban pihennek. Nekem is reggel kelés, mentem, elteszem magam holnapra. :oooo:
Ha jól emlékszem a cikkek-hírek között itt is fent van az "1.0"-ás verziója ennek a robotkutyának, most találtam egy új videót nem is rossz:
Harci kutya... Mondjuk amíg ilyen hangos nem hiszem, hogy harci helyzetben bárki is szívesen használja, de ígéretes a járása
Üdv!
Épp a napokban néztem hogy a WAP még nagyon drága valami 250Ft-ot kérnek 10kb adatforgalomért, ez azért eléggé húzós. Oké, hogy a wap nem olyan nagy méretű de ha 1-2 képet leszedsz már el is ment és akkor lehet fizetni a sok pénzt a plusz kilókért.. Pedig nekem csak menetrendek megnézéére szokott kelleni, meg programok, műsorok megnézésére, ebből is összejöngyorsan, mert nem a régi szöveges világ van, ezt is telinyoják képekkel! Üdv!
A belföldi WAP-ról vagy a roaming-ról van szó?
Mert a belföldiben már vagy 600 Ft-ért van 5 Mb ami több, mint elég szerintem. Legalább is én rendszeresen használom (hírek, e-mail stb...).
Vao, ez nagyon komoly.
Tiszta olyan oldalnézetből mint ha az első 2 láb egy hátrafelé haladó ember, a hátsó 2 láb meg egy előre haladó ember lenne. "Motorhanjga" a táptól lehet? Mert mikor a tesztműhelyben (vagy hol van) akkor meg semmi hangja nincs.
Hát, szerintem ez elég dúrva, ha igaz. Nem hiszem, hogy jár már ilyen dinamizmusnál a robottechnika.
Most mondja a szomszédunk, hogy tegnap este 10 óra környékén, egy alak állt kint a kocsimnál az utcán, a másik meg éppen beugrott a kerítésen át az udvarba. Hallgattam is, hogy a szomszéd kutyák nagyon idegesek voltak este, de nem gondoltam, hogy baj van.
A szomszéd rájuk ordított, erre elszaladtak. Szerintetek ma visszajönnek? Én visszajönnék. De nem tudom mit akarhatnak. Csak nem jönnének be a házba, ha bent vagyunk láthatóan. Mindenesetre fülelek és futócuccban várom őket... Remélem lesz egy jó verés belőle! De jobb lenne, ha nem jönnének vissza. Sőt...
Még régebben olvastam erről, hogy hidraulikusak a lábai, és ezért zúg, mármint a benne lévő robbanómotor, ami a hidraulikaszivattyút hajtja. Ha jól megnézed, akkor a "tesztműhelyben" mellette gurul az állvány, amiről kapja a delejt (meg a többit) Szerintem...
Nagyon egyzserű a dolog!
Amikor "magától jár" akkor egy hidraulika szivattyút, egy 1kilowattos motor hajtja, ami előállítja a szükséges nyomást, a hidraulikának. Teszteléskor, ugyan ez volt, csak akkor a hidraulika szivattyú, nem megy, hanem egy kompresszorról kapja a a levegőt. (az a jó pár cső erről árulkodik) Az önjáró is így működik, csak ott egy villanymotor működteti, a szívattyút, és lábak helyett kerekek vannak ott. A motornak az energiát meg egy 440Ah -ás savas akksi biztosítja. Feltöltve úgy 18h -át kéne mennie, ha nem én gyilkolom.
Volt itt valamelyik régebbi hozzászólásban egy hivatkozás egy hírre/cikkre, ami az Atmel és a Microchip viszonyát taglalta. Talán olyasmi is volt benne, hogy az Atmel felvásárolni készül a Microchip-et. El akartam olvasni, de most nagyon nem találom. Valaki, aki tud ilyesmi cikkről, vagy tudja melyik hozzászólásról beszélek, vagy magára ismer, mutasson rá! Köszi!
üdv mindenkinek.
Látom Norberto már osztja a piros lapot. Sárgát már nem kap senki. Ma is hosszú volt a napom. Kábeltálcáztunk, és 70 -es kábelt is füztünk a kapcsolótérbe, nagy küzdelem árán. A többi nap sem volt semmi. Anyagot küldött a Vil$lati egy 6 tonnás aútóval 4db 110 gégecsövet, 34db gipszkartondobozt (65), egy csomag menetes pálcát. Azon gondolkoztam, hogy ha kábeltálcát, vagy "C" sínt küldenek, akkor azt mivel hozzák? Jambo Jet -tettel? .
Mi ez kérem, építési napló?!
Ha jól emlékszem egy kétütemű motor hajtja (vagyis az adja a naftát) ezért a nagy hang.
Párom pl nem tudja végignézni azt mondja olyan, mint két félbevágott ember vonaglása.
Mondhatjuk úgy is! attól függ hogyan érted a munkanapló kifejezést.
Van egy bogárka szerű robotuk is a robotkutya megalkotóinak : Bővebben: Link
Ez jó volt! Ha valami érdekes sztorit látok hallok, amin már sírva röhögnék, akkor kényszert érzek, hogy azt itt leközöljem. Ma már csak papír kell ahhoz, hogy mérnök legyen az ember, és az ő hü**eségét a munkásosztály szenvedi meg. Habár, nem minden esetben szenvedés, néha kifejezetten szórakoztató! a családot ne részletezzük, az egy külön téma, és éppen kedvesnek sem mondható, amit itt inkább nem közölnék, mert a végén piroslapot kapnék, vagy félreállítást.
Ha ennek a felvonulásnak vége is lessz, lessz másik, ahol újabb "bolondságok" lesznek a tervezésben. Szóval em lessz hiány! |
Bejelentkezés
Hirdetés |