Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszi...
De elsősorban nem csak 1 emberben kell gondolkozni... én tuti nem nyúlnák bele de ha más esetleg belenyúlna akkor üdv!
Hi!
Akkor a fekit induktivitás állásban méri és az L/C csain? Akkor miért van a rajzon az a másik csati? Nekem is van egy szűrt tápom ehhez :yes: a táp alapból olyan hogy 9V-ra van megoldva stabilizátorral... "agyonszűrt"? nekem a tápban 4700µF-van üdv!
Szia!
Engem nem zavar a "sok" csavarfej szerintem szép is... De hát kinek mi tetszik... üdv!
Nálam egy kicsit többet jelent az agyonszűrt táp mint 4700µF-ot Bár tudod nekem más a nyákom, azon nincs stab, nekem külön táppal van megoldva abban van vagy 7 kondi, indukció stab és dióda is meg egy graetz. Sprintben van, ha kell odadom.
Nekem is külön táppal van megoldva csak az nem ennyire szűrt...
de az a táp az LCF paneltól külön van? vagy egybe? Lehet hgoy megépíteném de semmiképpen nem teszem bele a dobozba Arra még nem válaszoltál hogy ha nem a nálam jelölt F csatin méri a fekit akkor azok mi a csudának vannak ott?? üdv!
Hát őszinte leszek, fogalmam nincs, de nekem nem csinált semmit, én a csipeszeken tudtam mérni frekit!
Van egy hangkártyás jelgenerátorom, ki is próbálhatod a frekimérőt és meglátod.
az van nekem is...
majd délután kipróbálom...Köszi a tippet..
Sziasztok!
Nah, erot vettem a lustasagomon, ugyhogy itt van nehany kep a nemreg elkeszitett DAC-omrol. Sajnos a doboz elegge konstrukcios-hibas, de sajna nincs tul sok szerszamom az alberletben.... A vegleges verzio egy 2U magas rack doboz lesz.
Nagyon király!
Cikk várható belőle? Mert engem érdekelne. Gratula mégegyszer.
No kipróbáltam nekem az F jelű csatin méri a fekit de a géphez képest 1Hz et csal visszafelé, az nem valami sok szerintem
Ez már "Hűazannyát"-kategóriás! Gyönyörűség! :kalap: :kalap: :kalap:
Nagyon szép, bár nekem nem lenne bátorságom üveglapot tenni tetőnek. Biztos sok munka volt vele
Koszonom a pozitiv ertekelest!
Igazabol a burkolat egy darab hulladek 5 mm-es plexilap, nemi talalt faval az oldalan. A doboz belulrol matt fekete festekkel van lefujva es a lathato alu fulekhez araldit-tal van ragasztva. ez a baj, ugyanis gyenge minosegu volt a festek es elengedte a plexit.... Ha valakit erdekel, vannak a keszites folyamatarol is kepek, esetleg otletcsinalonak nem rossz talan.
Sziasztok!
Ma délután "dobtam" egy Conduktort. Kíváncsi leszek a hangjára. Lassan kész az összes kurrens HE.-ás végfokom.
Szépen megcsináltad!Én is kíváncsi lennék hogy milyen a hangja, mert megszeretném építeni, vagy ezt vagy a VF2-t esetleg a B5-öt.Várom a véleményed ezekről a végfokokról.
Ez már mind készen van, de annyi toroidot, meg dobozt beszerezni, elég húzós. Ezért állnak most nálam a dolgok.
Az elektronikák a legolcsóbbak egy erősítőben, de ha végre minden meglesz, akkor letesztelem melyik milyen és közzéteszem.
Az nincs . Valamiért nekem nem szimpatikus, de nem tudnám megmagyarázni miért. :nemtudom:
De STK van kinn a műhelybe vagy 8-10db
Nekem van egy épített sztereo erősítőm belőle és nagyon megvagyok vele elégdve, jó hangú és strapabíró nagyon.
Tényleg jó. Gratulálok.
(De az operatőri munka az úúúú... )
Akkor gratulálok hozzá. az a lényeg hogy elégedett légy vele. Hát én már csak egy nagy végfokot akarok még ezeken kívül építeni, de azt is csak azért, mert van egy bazi nagy toroidom itthon, meg dobozom is hozzá.
Ez aztán nem semmi, várjuk az összehasonlítást!
Én egy rádióval bajlódom. Nem tud valaki küldeni egy kapcsolási rajzot egy könnyű rádiórol? Az enyém nagyon bonyorult.
Köszi
Ebből menne bele 4db modul. De ez még a jövő zenéje.
Köszi. Majd igyekszem.
Nagyon jó lett! tisztelem, hogy hobbidra ennyi időt, és energiát fordítasz! csak így tovább
Sziasztok
Egy nem teljesen "Ki, mit épített?" topicba tartozik, de nem én leszek az első evvel... Még "régről" maradt néhány LQFP44 -> DIP44 átalakító. Most próbáltam SMD-t forrasztani azt hiszem 3./4.-ik alkalommal és nem tudok 100%-ban dönteni hogy hogy sikerült. Tudnátok mondani egy kis véleményt? Egyáltalán érdemes-e az SMD-vel foglalkoznom? Lehet-e belőle(m) valami? Bár igaz, még nincs minden eszközöm, csak ónfolyasztó és vékonyabb ón kellene... Az ónozás nem lett valami gyönyörű, ezt elismerem, de nincs itthon 1mm-nél vékonyabb ónom. Köszi szépen (A képek tudom nem a legtökéletesebbek, de sötét van, erős lámpával a "kis-sarkomban" próbáltam lekapni... na meg a fényképező is elég hogy úgy mondjam viharvert...)
Idézet: „Ha valakit erdekel, vannak a keszites folyamatarol is kepek, esetleg otletcsinalonak nem rossz talan.” Szerintem sokunkat érdekelné! (És ha kérhetem, légy szíves, és használd a "Válasz" gombot. Köszi! ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |