Fórum témák
» Több friss téma |
Remélem jó helyre írok,
szóval az a helyzet hogy kinéztem magamnak a TDA1560Q ic-t, teljesen jópofa, okos kis jószág meg minden, teljesítményre biztosan elég, stb... A gondom az vele, hogy nemigen lelhető fel. Ha valaki lenne olyan jólelkű, és segítene értelmes áron találni belőle, vagy az is jó ha van valakinek, értelmes áron megveszem. Esetleg HA tudna valaki másik , beszerezhető IC-t ajánlani ami tud ennyit, nagyon megköszönném. Amit az IC nek tudnia kéne: Üzemi fesz. 12-18 volt, tip.: 14,4 volt kimenő teljesítmény: min. 30 watt / 8 ohm @ THD 0,3 % max és.. CLASS-H működés. //nyiván mert máshogyan úgysenem lehet 14 voltról 8 ohmra 30 wattot kicsiarni ésszerű határok között. elvileg a TDA1562Q is tudja ugyanezt, de aztsem találok sehol. Végülis ugyanez az IC csak képpes kipumpálni ~ 60 wattot 4 ohm os terhelésre. Eddíg ami árakat láttam azok borzalmasak, 2 helyről kaptam visszajelzést, a kedvezőbb az 2200 + áfa, meg még 1500 csomagküldés (???? okés, ne legyen olcsó, de 2 ropinál többet véletlen se adnék érte komolyan.. ) Az ok: ATX tápot kívánok használni az üzemeltetésre, feltudom húzni a 12 voltos ágat 15 voltra gond nélkül. És ha úgyhozza az idő akkor ugyanezt az erősítőt autóban is szeretném használni. A működési feszültség emiatt korlátolt ennyire. Szóval ha van tipp akkor érdekel. Ha lessz ebből valami akkor a táp-buherálást majd felteszem, meg azt is hogy mennyire műxik jól a dolog. Előre is köszönöm a válaszokat. // mmm... dejó hogy téma nevet nemtok módosítani...
A Hqvideoban van mind a kettő. Olcsóbban szerintem sehol nem fogod megkapni!
http://www.hqelektronik.hu |
Bejelentkezés
Hirdetés |