Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv mindenkinek.
A problémám a következő: Van egy MP510 nyomtatóm, ment is szépen, mígnem egyik szín beszáradt, történt már ilyen, nem esünk kétségbe. Fejegységet kiszedtem, tisztító folyadékba áztattam. Másnap elővettem, kiszírítottam majd bele a nyomtatóba. A nyomtató válasza: a behelyezett nyomtatófej nem megfelelő. Na szép, gondoltam valami elszállt. Szétkaptam, CSAK egy S93C56 os Eprom figyel benne (és semmi más, látszólag). Leforrasztottam, fellábaztam (drótok hogy ki tudjam olvasni) kiolvastam, végülis szabályos adatnak tűnt. Elmentettem. Vissza a fejet a nyomtatóba. A nyomtató válasza: nincs fej a nyomtatóba.. :S Gondoltam Elszált az eprom tartalma miközben buzeráltam. (Megnéztem képes e még adatot tárolni, írtam- olvastam) Újra szétkaptam, kimértem melyik szigeteken tudok hozzáférni az epromhoz mert van mégegy működő fejem. Megtaláltam minden lábat, csináltam egy csatit hozzá, majd a működő EPROMját kiolvastam. Összehasonlítottam, lényegében a kód hasonlít, persze van eltérés, de gondolom ez csak gyáriszám stb lehet.. Szóval beleégettem a fej tartalmát (úgymond leklónoztam a működőképeset). Először működőképeset bele nyomtatóba, teszt-> megy remekül. Rosszat bele, teszt-> nincs fej a nyomtatóban.. :S Egyszóval nem jártam sikerrel. Tudna valaki segíteni, ezek hogy is működnek? Nem a szemcseszórás érdekel, hanem elekronikai dolgok, azonosítás, meg hogy egyáltalán hogy állapítja meg, hogy van e nyomtatófej a gépben. Külsőre teljesen azonos mintkét fej, nem hiányzik róla semmi. Tehát az érzékelés is elektromos útol történik. Minden segítséget szívesen veszek. Az Eprom tuti hogy jó, mert a csatival kiolvastam mindkettőt, és az eredmények megegyeztek, tehát EPROM működik. Ötlet?
Sziasztok!
Van egy Canon MP160-as multifunkciós készülékem és azt a hibaüzenetet írja ki, hogy E5. Mi lehet a hiba? Köszönöm.
Hello!
Bocs, hogy zavarlak, de szeretnék tőled, tőletek segítséget kérni. Nem rég vettem egy Canon Pixma 610-es nyomtatót. Olyan gondom van vele, hogy Duplex nyomtatásban szeretnék kinyomtatni dokumentumokat és bármit állítok az egyik oldalra rendesen kinyomtatja az adott dokumentumot a másik oldalra meg fejjel lefelé ![]() miért van ez? kéttucat papírt elpocsékoltam erre de akkor sem nyomtatja rendesen. Egyszer próbáltam, hogy az alsó kazettából adagolja a papírt, abban az esetben kinyomtatta rendesen, de másnap ugyanazzal a beállításokkal megint fordítva nyomtatott a másik felére a lapnak. Na ezt magyarázza meg valaki, hogy mitől van ![]() . Várom válaszotokat! Üdvözlettel: András Ip1500 PIXMA http://www.savefile.com/files/1039880 http://printer1.blogspot.com/2006/09/canon-pixma-ip1500-waste-i_115920523227065218.html http://printer1.blogspot.com/2007/08/this-is-software-for-permanant-reset.html http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=78112&st=1620 Találtam egy megoldást neked itt: http://forums.techarp.com/technical-support/20091-canon-ip1500-prin...r.html Esetleg ha nem tudsz angolul akkor nagyjából lefordítom: 1. Ki kell takarítani a kukát így: - Nyisd ki az első fedőlapot, majd kapcsold be a printert, és amikor a patron előjön a rejtekhelyéről, gyorsan húzd ki a tápkábelt. - Használj papírtörlőt azon tartály pucolásához, amit a fej eddig elrejtett, majd zárd be az elülső ajtót. 2. Töröld a tintaveszteség számlálót: - Nyomva tartva az ON gombot, dugd be a tápkábelt. A Power fény narancs vagy sárga színű , ez jelenti a szervíz módot. - Tartsd nyomva az ON gombot, és nyomd meg a RESUME gombot 4-szer. (A fény a nyomáskor változni fog) - Engedd fel mindegyik gombot, és indítsd újra a nyomtatót. (Gondolom ki-be kell kapcsolni) Ez után,próbáld meg futtatni,az első linket. Szebb Jövőt!
Az itt közölt leírás részben értelmetlen mert a papírtörlővel való ügyködésnek semmi értelme.
A "tintatartály" az 2 db szivacslap a nyomtató hátuljában amire a tintát egy szivattyú juttatja el. A 212783 hozzászólásban írtam erről többet.
Egy ideje új nyomtatóm van. Canon Pixma1800. a problémám a következő. Hogyan tudnék átlátszó fóliára vele nyomtatott áramkört kinyomtatni. Eddig próbálkozásaim eredménye, hogy szép kis apró festék pöttyökbe összeállt a festék, ahol pl vonalnak vagy akármi másnak kéne lennie. A régi hp-m is tintasugaras volt, azzal gond nélkül ment ugyanilyen fóliára. Esetleg valakinek ötlet? Valami spéci átlátszó nyomtatható fólia?
Üdv!
Ezeket ajánlja a canon. Normál papír, boríték, Photo Paper Pro (PR-101), Photo Paper Plus Glossy (PP-101), Photo Paper Plus Double Sided (PP-101D), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-101/SG-201), Glossy Photo Paper (GP-401), Glossy Photo Paper "Everyday Use" (GP-501), Matte Photo Paper (MP-101), High Resolution Paper (HR-101N), Pólóra vasalható fólia (TR-301), Öntapadó címkék (PS-101), Super White Paper (SW-201)
Ez eddig oké, az nekem is megvan mit ajánlanak hozzá...
Sziasztok!
Van egy cannon ip4300-as nyomtatóm, mely mindent nagyon lilásan nyomtat. Minden fénykép nagyon lila, és nem tudom mit csináljak vele. Utángyártot patront használok, de idáig semmi probléma nem volt vele. A kézi beállításokban is póbálkozom, de az igazi barna, és igazi piros eltünt. Mit tegyek, mert már komplet cseréltem a patronokat is ?
Mivel ezek közt csak 1 fólia van azt nézd meg milyen, és hasonló felületi minőségű fóliákat keress és próbálj ki.
nekem egy i 250 nyomtatóm van és olyan gondom van,hogy 5 sárga,a hatodik villanás pedig zöld.valószínű,hogy azért villog mert a windosws nem talál hozzá drivert.../és sajna én sem/valaki esetleg tudna segíteni hol találok drivert?
bocs! elszámoltam magam! 4 sárga és az ötödik zöld.tettem fel hozzá nagy nehezen drivert de valamiért nem hajlandó rendesen működni
![]() ![]()
Létezik tintasugarashoz átlátszó fólia, én is szoktam a Canonommal ilyenre nyomtatni. Az egyik fele picit dürückés, arra az oldalra megy a festék.
Hali! Nem valószínű, hogy azért villog mert nincs driver, inkább hardver hibája van! Üdv!
Szia Hurka!
Canon MPC190 multifunkciónális nyomtatóm hibaüzete: Ellenőrizd a nyomtatót (ny.folytat gomb) Hibakód:335 A nyomtatófej kocsija rendben mozog nem akadályozza semmi és nincs papirelakadás sem. A hibaüzenet a készülék bekapcsoláskor jelentkezik. Várom válaszod üdv.
Hello!
Az mp210-es nyomtatóban olyan patron van, ami egybe van építve a fejjel? Köszönöm!
Megvettem az mp210-est. Van egy kis problémám vele. Sima A/4-es lapra próbáltam nyomni néhány fényképet, de eszméletlenül csúnya szineket adott ki a képen. Megpróbáltam az összes módot a hozzá adott programmal, csináltam nyomtatófej tisztítást, fúvóka tisztítást, de ugyan olyan.
Valami ötlet? Köszi
Urak segítsen valaki.
Van 1 ip2000-es nyomtatóm és folyamatosan 5-öt felváltva villog a sárga. Sajnos nincs hibatáblázatom, igy nemtudom mit akar és sehol sem találok olyan programot amivel be lehetne menni konfigurálni a nyomtatót. Ha valaki tudja mit kell csinálni vele segítsen! köszönettel kocici17
Az ügy ürgős lenne.Van egy Canon Ip 4500-as nyomtatóm itt a fej most épp előttem eltohadt a sárga szín valami létyóval (Web-áruházból rendeltem) tisztítgatom 2 napja már valamennyire át is, enged ez a fránya szűrő, de itt a kérdésem valaki távolította már el a szűrőt? A nélkül nem fog teljesen eltohadni?
Attól függ mit jelent nálad az "eltohadt".
Én általában csak olyan tintát veszek, amihez jár egy plusz üveg patron takarító lötyi. De ha ez nincs, akkor én tiszta alkoholt szoktam tenni a patronba, benne hagyni 1-2órát, kiöblítem alaposan, aztán hagyom megszáradni. Szóval amint megtudom mit is akarsz kérdezni pontosan, akkor tudok pontosabb választ adni.
Azt akartam kérdezni hogy veted e mér ki a szűrőt a fejből ami a patron alatt van amúgy utántöltőt patronokat használok és én is gyári tisztítószert használok a fejet kiveszem desztillált vízben 2 órát ásztatom utána ráhelyezem egy papírzsepkendö darabkára ezt egy műanyag edénykében helyezem majd az oldószert csepegtetem rá a szűrőre a papírzsepkendö átszívja a fejen az oldószert, mind ezt egy orosz fórumról szedtem le már 2 alkalommal használt is de most elég makacsra sikerül a sárga eldugulása.
Azt én még nem szedtem ki, mert szerintem nem túl jó ötlet, esetleg próbálhatod még langyos vízzel vagy alkohollal. Amit edig tettem az az, hogy a leg vékonyabb tűvel átszúrtam (ezt akkor kelett, amikor úgy rászáradt a tinta, hogy csavarhúzúval lehetett kapargatni) ez megoldotta a problémát.
Na most már minden renden, hol lehetne venni egy új fejet?? Meg vajon menyi? Egy Canon Ip 4500-as ba?
![]()
Canon i865 nyomtató teljesen kuka. tápból alig jön ki 3V van valakinek rajza hozzá, vagy tápot hol lehet beszerezni hozzá?
sziasztok...nekem is lenn egy kis problémám a nyomtatóval. majdnem 2 éve vettem, eddig csak egyszer töltöttem újra a patron, most másodszor (a nyomtatom cannon ip1300-as) és vettem most egy új fekete patront. mind a két patront behelyeztem a nyomtatóba (a jó helyre) és azután próbáltam nyomtatni, és azt irta ki, hogy nem ismeri fel a szines patront vagy h nincs jól behelyezve. még próbáltam azt is, hogy csak a fekete patronnal nyomtassak, de akkor hiányolta a szinest....... őszintén nem tudom mi van vele....ha valaki tud segiteni azt megkérem,hogy irjon, előre is köszönöm,
eerykaa |
Bejelentkezés
Hirdetés |