Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez tényleg durva
![]() Azért részt vennék egy ilyenen ![]()
Helló
Így már nagyjából értem a lényegét, de ezzel az a gond, hogyha a videó ki van kapcsolva készenléti állapotba, akkor is villog. ![]() ![]()
Ha lenne pár komolyabb, komolyan vehető jelenkező (csapat) innen a fórumról, akkor kiírhatnánk egy szabályzatot és egy versenyt! 10 nevezővel már lenne értelme!
Elsőnek itt vagyok én...
Lennél, vagy leszel?
Urak! Mi volt az a gengszter rap zene, vagyis ki volt az előadó, mert nem találom csak valami Keyne West vinyogását, ha erre keresek: "Heartless, we are living in darkness..." Köszi!
Ó, tényleg. Köszi! Imádom!
Esetleg egy harcirobotos nevezés?
Harcirobot az lesz... Írom a szakdolgozatom, készülök a vizsgáimra... :bummafejbe:
Semmi gáz. Tavaly ilyenkor 20 tantárgyam volt még hátra, 2 szigorlat (elektronika, mechanika), a szakdolgozat, nyelvvizsga és az államvizsga. Simán ment, mert elegem volt már a suliból és be akartam fejezni. Így érez az ember 10 félév után, ha a suli csak 7 féléves
![]() Csak ínyenceknek: Amish Paradise
Szeretem ezt a paródiát!
Nem mai darab, ugyan úgy, ahogy az eredetije a Coolio-tól. Bővebben: Link Nem mai összecsapott trutyi! Igényesen kidolgozott, nagyon jó kameratechnikák, fantasztikusan jó világítás! Hihettek egy volt TV-snek!
A fűtő tesnek van egyszerűbb módja is!
![]() ![]()
Idézet: „Ezzel a "életvitellel" az emberekből kiölik azt a tudatot, hogy egy kis cég termékének, aminek nem olyan csicsás a csomagolása, nem túl designes a készüléke, nincs rajta "hatmillió" ilyen-olyan minősítő logó, meg a legnagyobb X-Y teszt győztese embléma, lehet ugyan olyan jó, ha netán még jobb is!” Ezzel még az a helyzet, hogy ha tudnák, akkor sem vennék a jobbat, mert ahhoz egy msik kéazülék is kéne, hogy pont kompatibilis legyen, és 100% -osan ki lehessen használni az adott készülék kapacitását. Vagy azért mert jobbat nem engedthetenek meg maguknak, így csak a tömeggyártott ocsakságok mellé tehetik a "voksukat".
nem is köszöntem, de most igen, Sziasztok!
Sikerült befejezni a BYD raktárcsarnokot, végre működik minden, a füstablakokon át a vigáliításon keresztül a gázos hőlégbefuvókig bezárólag. Az utolsó füstszakaszt teljesen egyedűl csináltam, mert nem volt más, aki tudott volna segíteni. Miután készen lett, az egészet teszteltük, és elsőre, hiba nélkül működött a "szerkezet". ![]() Mivel nagyon macerás volt a közlekedés, hol anyag kelett, hol ez hol az, vagy az akus merült le, kell a msik akksi, vagy a kötegelő fogyott el, ezért mindig szaladgálni kelett mindenért. Ezért egy megoldás volt, a "békával", közismertebb nevén raklapemeleő, aminek a kerját pumpálva lehet felemelni, majd odébb volnszolni a nehéz terhet. Fogtam és rollerként keztem el használni, meetm is úgy 20-25km/h, val, így meg is volt minimum 20Km vezetés a "béká"-n. Még a rendőrkanyar is annyira megy neki, és a kanyarokban, 90fokban közlekedtem, a főnököm meg csak röhögött, hogy úgy vezem mint a BMW-t, mert olyton keresztbedobom, és kocásra kopna a kereki, a beton meg csak kettő fekete csíkot hagya betonon, mert fém része azon az oldalon leér, ha 180 fokot fordulok vele. ![]()
Megdorgállak én, mint munkavédelmi előadó. Az nagyon balesetveszélyes! Tessék bukósisakot viselni és megkülönböztető, nénó-nénó-kék-kék kiáltásokkal közlekedni
![]() Idézet: komolyabb hasonlatot is irhattál volna mint pl leszögezem mint alkalmazott a főnök cipőjét „Megdorgállak én, mint munkavédelmi előadó.” ![]() ![]()
Na és a kötelező felszerelések hol maradnak? Csengő, hátsó fényvisszaverő, biztonsági öv...
![]()
Nem hasonlat volt. Van ilyen végzettségem és ezért írtam, aztán egy költői fordulattal komolytalanságra váltottam, hogy Köbzolinak jól induljon a reggele.
Wall-E című animációs filmet láttátok? Van itt a linken egy jó kis videó. A srác vett egy ilyen gagyi-robotot és megtuningolta PIC-el, szervóval. Nagyon jó.Itt meg a nagytesó
Az a baj hogy 2d s map ot használ ezért a tárgyak átrendezése karambollal végződhet
![]()
ÜDv googa! Az utolsó napom volt ebben a raktárcsarnokban, és így adtam ki az összes dühömet!
Jól esett nekem, mert aznap végre jó volt a kedvem, gyalogolni meg annyit nem akartam, de nagyon nem. Egy pár órát csak ezzel a "békával", "vezettem". Ha ezt gyalog kellet volna megoldanom akkor... Amikor az önjáróval fenn voltam a magasban nappal, akkor a targoncások alattam teljesen úgy tüntek, mint a tó vizén szaladgáló vizipókok. Minden jót!
Szia!
Nanana! Majd meglátjuk egy pár év mulva! ![]() Te min fogsz nosztalgiázni?
Mi van itt? Minenki lottózik? Senki nincsen itt, negyedöt óta.
A következő kérdésem van felétek: felvettem egy "hobbistát" innen a hobbiról msn-re. Mivel most figyelmesebb voltam, észre is vettem a képen bekarikázott részt, vagyis "előfizetés a partner adatainak frissítésére." Ez a rész nem világos, a végén hitelt is felvehetek, igaz annyi partnerem az msn-en nincsen, és nem is vagyok msn párti sem. ![]() moderátorok, elnézést tudom nem msn portál
Az az msn-es izé én se tudom mit jelent...
![]() De azt tudom hogy holnap megint suli és vááá nem nem nem akarooom ![]()
Nekem is suli, de nekem nem hagyományos hanem auTós iskola!
![]() ![]()
Najó én lassan megyek aludni!
Minden kedves hobbistának Édes Álmok-at! (csak hallgassátok..)
Jaj suli. Már három hete nem voltam suliban. Már azt se tudom, hogy merre van.
![]()
Bárcsak minden nap mehetnék iskolába, ahelyett, hogy dolgozni kellene menni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |