Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azthiszem keresek egy gyufát és beszorítom az F4 F6 közé az 5-öst! Amúgy tényleg működik!
A módszerem: (bár már valami mysql izét dob ki az oldal...)
Így szavaz egy hardveres....
Hamagyorsan fejlesztési leírás: WiFi-s mobil szavazóberendezés PIC-kel, hogy még a mekksültkrumpizóból is tudjunk szavazni! :taps:
Már a harmadik helyen tarunk! Csak így tovább!!!
Azalatt is működik, nekem is az van!
Pikk-Pakk s máris megüssük az első helyet... A közönségszavazás állása
FF alatt:
Linux alatt: Szerkesztés -> beállítások -> Adatvédelem Sütiknél kivételek -> hozzáad evhonlapja.hu utánna az említett honlap gond nélkül megy. Windows alatt: Eszközök -> beállításöok, a többi ua. mint Linux alatt. Ahogy elnézem a myvipesek is rájöttek, úgyhogy nyomjátok. Újraértelmezzük a DoS fogalmát
Vakegér vagyok, de meglett...
Valószínűleg senkinek sem lesz gyanús, hogy pont az elektronika-barátok honlapja mosta le az egész mezőnyt...
Fogadok 5db 10k ellenállásba, hogy megüssük a második helyet délutánra...
Igaz, csak a szomszédországban nálunkfele már 12:45 van, úgyhogy legyen a GMT szerint 10:45
Hűha, ezt most olvastam:
Idézet: „A közönségszavazás regisztrációhoz kötött, egy e-mail címről mindösszesen egyetlen szavazás lehetséges, illetve érvényes a szavazás teljes ideje alatt.” Most akkor mi lesz?
Percenként ezer ....
Néha már too many connectionst dob a mysql. Hiába lúzer az ki sütiben tárolja el hogy szavaztál -e. Csak hogy biztosak legyünk az eredményben csatoltam a Linuxos fórumtársak kedvéért egy pici shellszkriptet. Másodpercenként kér le új oldalt. Lehet nyomni több szálon stb.
Az majd kiderül!
Nálam még nincsen dél, és már ezüstérmesek vagyunk!
Az meg pláne nem lesz gyanús, hogy a semmiből feltűnve, egy fél nap alatt lezúztuk az egész mezőnyt, mitöbb, ha valaki felnéz a HE-re a másik táborosok közül, egész véletlenül miről olvashat? Hát nem a napi viccekről és friss cikkek garmadájáról. :kuss:
Tegyétek addig privátra az offolós témát. Esetleg offoljunk össze gyorsan 3 oldalt, hogy ne legyen gyanús
Szerintem lőjük be az első helyet, utánna írok egy másik shellscriptet, ami figyeli ki az első és közbeavatkozik ha valami gond adódna. Ezt be kellene tenni valami jó sávszélű helyre, és nem lenne több gond.
Egy észrevétel: amikor benyomva tartom az F5-öt, akkor 5 perc alatt durván 4 ezer (!) szavazat megy be, míg a programos verzióban másodpercenként egy. Esetleg a programot nem lehet átírni, hogy gyorsabban szavazzon?
A sleep parancs elfogad törteket is. Írd át sleep 0.1 -re pld. De szvsz célszerűbb több szálon több szkriptet futtatni.
Egy kicsit változtatok az előző írásomon:
Szóval mi lenne, ha legalább olyan oldalak szerepelnének a dobogón, amikre "szükségük lenne" az embereknek?! Olyan, amiből tudást is meríthetnek? Sajno ilyet nem tudok, de gondoltam megosztom Veletek az elképzelésem!
Sajnos én a PC programokhoz nem értek! De mint gyerek67 is írta:
Idézet: „így szavaz egy hardveres”
Ok, ezaz elkezdem húzni Pilisvörösvárat a második helyre .
Nos amiket találtam, az én véleményem szerint:
Bővebben: Link És a szavazólink Ami azt illeti, nem volt második olyan oldal, amit szívből szeretnék a dobogn látni, mert mindenkinek szüksége lenne rá, de találtam egy oldalt, ami szerintem hasznosabb a myV*P-nél! Bővebben: Link És a szavazólink Amiket leírtam, azért írtam, mert szeretném , hogy olyan oldalak lennének a dobogón, amik valamit is adnak az embereknek!
Nos kivettem a tollbetétet az F5 mögül, mivel elsők lettünk! A többit Rátok bízom!
Jó elsők vagyunk. Levettem a lábam a gázról
A vegyélvisszát tekerem, igaz itthonról karcsú a sávszél. Pilisvörösvár kapott tőlem 4000-et.
Ámberek!
Idézet: „Természetesen a pákahegyet ma ingyenesen elküldjük Önnek” Hétfőre ide ér örö s bodota' :yes: ui: Idézet: „az elkóra viszont nem tartunk igényt”
Bezzeg ha egy komlett forrasztó állomást küldtek volna, nem reklamálsz...
A lényeg a lényeg, hál' Istennek, ők is pozitívan álltak a dologhoz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |