Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   241 / 3599
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Nov 24, 2008 /

Én most értem haza, errefelé olyan havas eső esik hogy csak:eek2: -tem
A mellékutak csúsznak is.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 24, 2008 /

Jó volt!
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Nov 24, 2008 /

Na erre sem sokkal jobb a helyzet! Latyakos havas eső, ha reggelre fagy, na akkor korcsolyával mehetek melózni! Már ha tudnék korizni!

Ja kicsit megkésve, de gratula az új modiknak az előléptetésért!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 24, 2008 /

errefelé csak az eső esik egész nap, és mellé jó hideg is van! :wow2:
(#) Georgee hozzászólása Nov 24, 2008 /

Nah most csak magamban de veszett nagyot káromkodtam és elkapott a röhögő görcs
Tesco gazdaságos gáz
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Nov 24, 2008 /

Na az lenne a durva ha ez lefagyna!
És köszi .
(#) googa hozzászólása Nov 25, 2008 /

Szükségem lenne egy 1937-es Ford Coupe makettre, Bburago vagy ilyesmi.. Az mondjuk jó lenne, ha 1:24 méretaránynál nagyobb lenne (ilyet találtam már a Revellnél). Nem hotroad-os változatot, hanem gyárit keresek. Segítsetek találni, olyat amit itthon meg tudok venni viszonylag olcsón! Nem akarom vele zavarni a fórumot, úgyhogy ha gondoljátok privát üziben. Ha van valakinek egy eladó, az is nagyon jó lenne. De ki is kölcsönözném pár napra! A főbb méretekre van szükségem. Egyébként találtam egy 3D modellt a neten, AutoCAD változatban ,de ezért is egy rakat dolcsit kell fizetni, meg aztán honna tudjam, hogy az jó-e?! Köszönöm!

ui.: Remélem nem veszett fejsze nyele!
(#) kobold válasza Action2K hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Sosem késő. Én is köszönöm
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Üdv Topi! Szerintem azt mindenki tudja ki a nyertes! Szerintem minden Fórumtárs tisztában van ezzel ( remélem)!
Engem nem érdekel az év honlapja című oldal! Egyszerűen ott is a pénzről van szó, és nem arról hogy melyik oldal a jobb, vagy közönség centrikusabb!
Ennek az oldalnak egy olyan értéke van, amit egy oldal nem tudna nem hogy lepipálni, de produkálni sem, semmilyen szinten! Nekem csak ez számít!!!

Kitartás, minden jót! Amper
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 25, 2008 /

Most veszem észre az új moderátorok jelenlétét!

Megkésve de én is azt mondom hogy minden jót, és sikeres moderálást!

szerk.: akkor most hány moderátor is van összesen?
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 25, 2008 /

A francba nálunk esett a hó az éjszaka és még most is esik. De utálom ezt az időt. itt egy nem túl jól sikerült kép.

DSC00281.JPG

(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Idézet:
„Mellőzte ő, kicsillagozta”

Épp az a baj, hogy nem mellőzte, úgy kellett a moderátor kollégának kicsillagoznia.
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Idézet:
„egyesek szeretnek az internet (névtelenségégének) homályába elbújni! Onnan könnyű köpködni.”

Ne izgulj, nekünk is megvannak a magunk eszközei... Azóta a spionka már nem tagja az oldalnak, pedig megpróbálkozott minden, fellelhető trükkel, mint az IP cím rejtése, a "névtelen" e-mail, stb. No de nem azért vagyunk itt, hogy ezt hagyjuk! :hehe:
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Te most komolyan lelőtted szegény gumicsirkét?! Hiszen már így is tök kopasz!
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Háááát, izéééé, gondoltam neki már úgyis mindegy.
Jobb lett volna ha a :bohoc:-on, vagy a :beka2:-án töltöm ki a dühöm?
(#) Kovidivi hozzászólása Nov 25, 2008 /

Sziasztok!
Mai napon ezt történt velem: Megtudtam, hogy ma buktam el félévre legalább 150EFt szoc.támot (és akkor még keveset mondtam....). És miért? A kedves ügyintéző kolléga miatt... Mikor le kellett adni a papírokat, ott voltak nálam az eredeti papírok, és azok fénymásolatai, mert kollégiumra is pályáztam, és szoc. támra is egyszerre, és minkettőhöz ugyanazok a papírok kellettek. Adnám be a papírokat, erre mondja a srác, hogy elég egy példány is, mert úgyis onnan gépelni be a dolgokat. Erre visszakérdezek: melyiket adjam? az eredetit, vagy a másolatot? Ő meg tiszta lelkiismerettel mondta, hogy a fénymásolat is jó. Aztán kiderült, hogy nem jó :S A sráctól még direkt meg is kérdeztem, hogy akkor rendben vagyunk? most meg szívhatom a fogam... (esetleg nem lehetne valahogy jogi útra terelni a dolgokat? a probléma, hogy csak szóbeli egyezkedés történt, nincs semmit, amivel be tudnám bizonyítani az igazam...) Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Ennyire nem ért a munkájához? fellebbezést beadtam, de teljesen feleslegesen, mert a papírok leadási idejéről lecsúsztam. pedig én ott voltam időben... hmmm... erre nem tudok mást mondani, csak azt, hogy legközelebb ha rajtam múlik, ugyanilyen rosszul fog járni (vagy rosszabbul a butasága miatt), az tuti... Ilyen ez az iskolai rendszer :S információt nem nagyon kapsz, és találsz, csak tapogatsz a sötétben... Remélem, megértitek a mérgemet... Senki más nem járjon hasonlóan!
(#) Georgee válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

nem csak az iskola ilyen mindenhol vannak apró betűk én megszerezném a srác számát és küldenék neki egy SMS-t este megkereslek tartalommal (a vége az off volt)
(#) Action2K válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Megértlek! Mi is buktunk, volt olyan amibe bepaliztak és még a jog is az ő oldalukon állt.

Idézet:
„a probléma, hogy csak szóbeli egyezkedés történt, nincs semmit, amivel be tudnám bizonyítani az igazam...”

És őneki van valamije, amivel az ellenkezőjét betudja bizonyítani?

Amúgy s**r az ilyen dolog, van ahol az "asztalborogatásos", "feljelentgetéses" fenyegetések bejönnek, és rendbe hozzák a hibáikat. De ez ingább a szolgáltatóknál fordulhat elő, nem pedig a hivataloknál.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Áááá, miért bántod (bántanád) szegényeket?
(#) Frankye válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Azért két dolgot tudnod kell:
1. A jog ismeri a szóban kötött megállapodás (szerződés) fogalmát is.
2. A jóhiszeműségedet tudod bizonyítani, hiszen a másolatok ott vannak, csak az eredetiek nem.
Mindenképpen fellebbezd meg! Annyit megér, még ha el is utasítják a fellebbezésedet!
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Igaz is, pláne hogy jönnek az ünnepek! Marad a .

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!

Nálunk kisütött a nap, és piszkosul olvad. Ennyi volt a tél?
(#) bandikala válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Én a te helyedben megkeresném a srácot egy hidraulikatömlővel és két gorillával.De én nem vagyok a helyedben.
(#) Georgee válasza bandikala hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

áhh tul drága én maradnék egy nagy kapacitású kondi mellett persze feltöltve és ha látnám az utcán akkor annyit mondanék neki hogy ezt a fénymásolatért
(#) Action2K válasza bandikala hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Valahogy ezt a kettőt nem tudom összehozni.
Ha ott a két gorilla, akkor minek a hidraulikatömlő, illetve fordítva.
(#) bandikala válasza Action2K hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

A hidraulikatömlővel rohadt nagyot lehet ütni,tapasztaltam a saját bőrömön.
A gorilla pedig testőrnek kell,hiszen fő a biztonság!
(#) Georgee válasza bandikala hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Idézet:
„fő a biztonság!”
fő a kapcsoló
(#) bandikala hozzászólása Nov 25, 2008 /

Várjatok.Lemaradtam.Ki lett kinevezve mikor,hol és mivé?
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Idézet:
„fő a kapcsoló”
Fő az ebédem, jaj oda ne égjen!
(#) Action2K válasza bandikala hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

(#) Kovidivi válasza Frankye hozzászólására (») Nov 25, 2008 /

Már fellebbeztem, de ez egy iskola. azt csinálnak, amit akarnak... A sok komment alapján jogos a felháborodásom, de már most látom, hogy semmi esélyem sincs a dolgok megváltoztatására. majd a következő félévtől újra igényelem a szoc. támot... mást nem tehetek sajnos
Következő: »»   241 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem