Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez jó volt! Mindig boldogságot tuszd lendíteni az emberbe! nállam legalább is ez van most, meg máskor is...
Jó reggelt mindenkinek!
Téma indítóbnak bedobom ezt: Gondoltam egyet, és a muterom élettársának letöltötem az APEH$ oldaláról az adóbevallási programot, és az adókártya igénylő "plugint". Eddig minden rendben van, elkezdem kitölteni neki, és közben a közterület jellegénél tartottam, miközben véletlenül rákattintottam a srokban található kis piros "szamárfülre", és lám, milyen formái jött elő, a közterültet formáinak. A kép magért beszél. Erre mindig azt mondom hogy: mindig tanul az ember! Akkor én Komáromban veegyész akna-alsó, állat és növ. kert, árnyék, ház, játszótér, kapu, lakóház, lépcső, pince, sarok, telep, szél, temető, tető, utcában lakom, majd a levélre így szíveskedjen mindenki feltünteni!
Állítólag nyelvtan órán elhanzott valamelyik "villanyász" suliban a következő:
"Pista fiam mondj egy megszemélyesítést! Megb...ta az áram! ... Nyelvtanilag helyes...
Pl. a Kiss Ádi is mondogatta a Showder Club-ban.
Sziasztok!
Informatikai gondom van azért írtam ide. Kipróbáltam az alábbi dolgot: Bővebben: Link de mikor mindent visszaállítottam az alapártelmezettre, akkor ugyanúgy nem engedte, hogy olvassam a file-okat amik többszörös mappákban voltak. Most odáig jutottam, hogy az előbb még a partícióba sem engedett be, most állítgatom folyamatosan a dolgokat de nem enged be a partíción belüli mappákba. Ami csak simán a partíción van film azt engedi megnyitni, törölni, módosítani, viszont a mellette lévő mappára jobb gomb-tulajdonságok menüben azt írja ki, hogy 0 byte foglalt terület stb... előbb a partíciónál is ezt írta ki. Nem tudom, hogy lehet visszaállítnai. Már csináltam rendszervisszaállítást is, meg ezeket is visszaállítgattam úgy ahogy a többi partíció van (ami működik) Valaki tudna segíteni? Tudom, hogy ez elektronikai fórum, ezért tettem csak ide fel a kérdét.
Fiuk! Ha még ma este rendelek Hestore rol akkor hétfön átvehető lessz a csomag? Fontos lenne, mert kimegy egy barátom és csak hétfön tud bemenni.
Szerintem ez leginkább attól függ, hogy a rendelt termékek valóban a központi raktáron vannak-e.
Kedves Moderátor Urak!
Nem tudnátok Tranyókát úgy idomítani, hogy emlékezzen annak a nevére, aki már ismeri a szabályokat kívülről-belülről? Amikor megjelent az oldalon, mindenki Vele okosította az újjakat és mivel ész nélkül kattingattam én is a linkekre, sokszor végig kellett rajta rágnom magam. Aztán már figyelemesebb (fóbiás) lettem és minden kattintás előtt megnéztem hova mutat a link. Aztán meggyógyultam de most újra beszívattyúztam Tranyóka tanulmány túráját. De már nem szeretném többször... Köszönöm, ha legalább elolvastátok! googa
Pont azért írtam, mert ma megint bele nyúltam hosszú idő után
Fiúk!
Az mért van, hogy én nem találkoztam "Tranyókával"? Meglátta az asztalomon a jó öreg orosz kétsugaras szkópomat az orosz tekerőtárcsás multiméteremmel, meg mindenféle kütyükkel és úgy döntött, hogy: áhhh, ennek már nem kell magyarázkodnom! Ui.: Megyek Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmet nézni, 2 óra múlva jövök vissza.
Sziasztok
Nekem is bejön a tranyóka... De egy fehér lapon, és ha bejön akkor a fórum szabályzat se jelenik meg csak a fehér lap.... Lehet azért mert linuxom van? További szép estétt sziasztok
Ez nem volt szép!
Már megint beugrottam! Jó pap holtig tanul!
Érdekes, én direkt rákatintotam, de csak a HE kezdőlapja jött be kijelentkezve, (holott be voltam ) TO-92 ügynöknek biztos vannak angol kapcsolatai és épp teaszünetet tart
Vicsys link-je után/miatt kétszer kellett tranyókát végig-kattingatni!
Én most csináltam másodszor, mert véletlenül rámentem (nem egészen véletlenül), a link nem arra mutat, de átdob. Mikor először csináltam még nem volt a kétperces időzítő. Topi, az új téma nyitása link csak nálam nincs fent, mint régen, vagy egységesen eltüntetted, javítani kellene tranyókát is.szamóca azóta se került bele az impresszum-ba
Véletelnül láttam most egy női focimeccs utolsó három percét. Olyan bedobást láttam, azt hittem rosszul látok, rá is kerestem gyorsan a YouTube-on: Footsal Throw In
Onnan meg egyből ráakadtam erre, ez is nagyon komoly: 6-7 punch/second
Haláli ez a tranyó de legalább mosolyoghatna.
Nincs új a nap alatt! Nem akartam plagizálni
Nokérem! és mi az: drót végén egy darab szén?
amatőr villanyszerelő. Mi volt a kezdő villszerelő utolsó mondata? Ugye a kék a fázis? ampervadasz, el ne olvasd! Mert nem tudod abbahagyni a röhögést
...és mellbedobással nyertek Ha a bíró férfi volt
Már én is , bár nem tudtam beazonosítani miffajta tranyó
Majd ha vissza pislog a szén akkor az én voltam!
Nah azt hiszem kész vagyok még egy tükörrel már töltöttem fel de ugy érzem hogy ez jobban sikerült , nah de a gravírozás mellet az elektrót se felejtem. Szerintetek milyen lett?
, vagyis elképesztő! Hogyan tudtad ilyen precízen belegravírozni a mintát? Gratulálok!
szeretek rajzolni, meg fantázia. A legjobb no alkohol no kézremegés . Nah jó meló után sör megengedett.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |