Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv,legfrissebb munkám,ez az 1w-os veronica,bfr96-al,és 2n3553 al.Így kb 2watt.Ki épített ilyent?A tapasztalatom az,hogy nem akar,80 mhz felett menni,ha meg megy,akkor leesik a teljesítmény.Aki épített ilyent,megoszthatná velem a tapasztalatait.
Ejejj Attila mester, örömmel látom, hogy szépen alakulgat az erőmű! Sikerült kiküszöbölni a zavarokat amiket az oldaladon írtál? Sújra van vagy fél kiló az egész táp gondolom
![]() Előre is gratulálok!! ![]()
Üdv.!
Nem tudom hogy mi ez, de tetszik a nyák moduláris felépítése, illetve az átlátható és esztétikus alkatrész-elhelyezés.
Szerintem ez az:
Bővebben: Link
Én nem vagyok Yahoo tag
![]() De szerintem is adóvevő szerű. Gyönyörű munka!
Üdv, gondoltam felrakom én is legutóbbi projektem
![]()
Igéretemhez híven tettem fel videot.
Előzmény Ha valaki nem szeretne visszaolvasgatni, ez egy mikrokontrolleres vezérlésű üvegház modell. Itt a video linkje: Bővebben Link Azt vegyétek figyelembe, hogy 95%-ban bontott anyagból készült. ![]()
Szia!
Jó lett!! Be is lesz népesítve, vagy csak demó?
Szia
Belenne, csak időm és ötletem nincs rá. Valószínüleg tuja csemete kerül bele.
Hmm... na majd ha lesznek tojások a teknősünknek, akkor valami ilyesmi vezérlésű keltetőt építek majd (hőmérséklet és páratartalom).
![]()
Az lenne a mégtutibb, ha a videó interaktív jelleggel futna, azaz az 5 kapcsolós vezérlő egyik kapcsolójának le-fel billentésével a videó alatti zenét ki-be lehetne kapcsolgatni :beka3:
Egyébként jó! ![]() Teljesen olyasmi jellegű, mint amit a legutóbbi vezérléstechnika laboron játszottunk automatika gyakorlaton. Csak azt mi kis méretű PLC-vel csináltuk.
Bonsai fákból egy kert!
Egy két gyíkkal! ![]()
Egy kis nosztalgia
![]() Megtaláltam 1-2 db MT8870-es DTMF dekóder IC-t és hát nem nyugodtam míg el nem használom ![]() ![]() ![]() Amit tudni kell róla: Mega8-as proci veszi és dekódolja az adatot, StD-ről interruptol, RS232 szintillesztőről vezérli a számítógépet. ULN2004-es tranyómezőről vagy optocsatikat, vagy optotriakot irányít. (még nemtudom ![]()
Akartam feltölteni még képet és eltüntek az előzőek
![]()
Hát... mit ne mondjak, van külömbség, és nemcsak a technikára gondoltam, hanem a kivitelezés minőségére is!
Ebből látszik, hogy s mint fejlődik az ember!
Szép
![]()
Nagyon ráértem ma, úgyhogy készítettem egy kisebb fajta villogót bontott alkatrészből.
![]()
Köszi, még a sw visszavan de az már gyerekjáték
![]()
Szerintem olyan oroszos.Túl nagy lett nem?
Lehetett volna még csökkenteni a méretén olyan szellős. Na jó csak gonoszkodok de amugy ügyes csak hová fogod fölhasználni? Gombelemmel kulcstartóra?
Áááááá! Nem hiszem el!
Én is épp hasonlón gondolkodtam, miután hozzájutottam pár SMD ledhez. ![]()
Nagyon tetszik ez a minimalista stílus! a nyákod hány mm-szer hány mm? észre lehet venni egyáltalán, hogy két mm-rel arrébb villan fel egy led?
![]() ![]()
Jó lett a szervó vezérlőd. Tetszik a ledes visszajelzője
![]()
Dióda: Azér' ilyen szellős, nehogy túlevüljenek a tranyák
![]() Kovidivi: 1,8*1,8 mm ![]() Altium designer 6 nyákterv jó lesz? G-Lex: Köszi, győztem összeválogatni a bontott ledeket Van arról is nyákterv, ha érdekel valakit. Kiegészítettem 1-2 funkcióval (végállásba, félállásba ugrás) és kivezettem a nyomókombokat, hogy külső ezközzel is lehessen mozgatni. ![]()
Öhöm!
Nem 18*18 mm-ert akartál írni, vagy 1,8*1,8 cm-ert? ![]() Egyébként nyugodtan csinálhatod kisebbre és ne félj a túlmelegedéstől, majd teszel rá egy ilyen hűtőt! ![]()
Igazad van, elírtam.
![]() ![]()
Köszi, akkor inkább tervezek egyet a sassal
![]()
Jaj a védjegyem!
![]() Pár éve én is elkezdtem gondolkodni rajta hogy mivel tehetném később is felismerhetővé az általam készített nyákokat. És hogy-hogynem nekem is ez az Eagle logó tetszett a legjobban. A lendület nem sokáig tartott mert csak pár nyákra került rá, és azóta sem használom. Épp a múlt héten került a kezembe egy ilyen bontásra ítélt nyák. Kár hogy nem védettem le ![]() Nem baj majd ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |