Fórum témák
» Több friss téma |
Egy Sony tipusú erősítőbe keresnék Sup 18n15 típusú FET-et, vagy valamilyen helyettesítőjét, sajnos az általam ismert boltokban sehol sem találtam, próbáltam a neten is de ott sem volt sehol ilyen FET.Segítségeteket szeretném kérni, hogy honnan szerezhetném be 4 Db kellene.
A segítséget előre is köszönöm! Fontos lenne Fet
Szia! Ez esetleg megfelelő? A sorban a harmadikra gondoltam...
A legjobb az lenne ha pont ugyanilyen lenne valahol,mert az egyikben sima dióda van a másikban pedig shottkey remélem jól írtam
Igen, amit én mutattam, abban valóban nem "sima" dióda van, de szerintem ez nem nagy gond. Azért van benne schottkey, mert azt magasabb frekvencián lehet használni, illetve a nyitóirányú feszültségesése is kisebb. Kerestem még hasonló paraméterűeket "normál" diódával, azonos tokozásban, de nem igazán találtam. Az ára sem olyan vészes, szerintem kipróbálhatod azt, amit mutattam. De majd megmondják a vérprofik, mit gondolnak!
Üdv!
Ha D osztályú erősítőd van akkor helyettesítheted a zolee1209 által javasolt FET-tel, talán még jobb is lesz.
Miért gondolod
jobban levágná a tranzienseket ? de amúgy d osztályú pwm es
azért, mert kevesebb fesz esik rajta -> nagyobb teljesítmény -> kevésbé melegedig -> 10-20 perces működtetés után nem csökken a teljesítmény.
Pako válasza még egy indok, hogy jó az, amit mutattam! :yes:
Walter Schottky meg fog haragudni, hogy nem jól írjátok a nevét / forog a sírjában /...
1000000 helyen lehet olvasni róla a neten.
Nekem a billentyűzetemen az "e" betű az "y" mellett van és véletlen azt is leütöttem... Köszönöm, hogy leírtad, ritkán használom ezt a kifejezést, és nekem is helyesnek tűnt, amit damkodav írt.
Szia
sajnos nem lett megfelelő de azért megy a pont.
Köszönöm! Nem biztos, hogy ezekkel a FET-ekkel rosszab lesz a hangzás! És ezt amúgy is csak próba után tudod meg!
BTS432-d2 FET-et szeretnék cserélni egy klímavezőrlő panelen, de nem találtam ilyet. Hogyan lehetne helyettesítőt találni? Létezik valami netes összehasonlító katalógus ahol a főbb paraméterek alapján kidobja a megfelelőt?
Ez nem lesz jó? Bővebben: Link
Bővebben: Link
Beírtam a googleba hogy BTS432d2, csak magyar nyelvű találatok És lám kidobta a megoldást
Helló!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy videó, melynek a tápjában tönkrement a kapcsoló FET. Eredetileg egy 2SK2632-es fet volt benne, mely 800V, 2,5A és Rds 3,6 Ω tulajdonságokkal bírt. Amit itthon találtam a helyére, az egy P6NC60FP, mely 600 voltos, 6 amperes és az Rds 1,2 Ω. Szerintetek ez megfelelne az eredeti helyére? Az is előny ennél a FET-nél, hogy egyezik a tokozása, mindkettő To-220FP tokban van. Csatolom a kapcsolási rajzot és az adatlapokat a könnyebb átláthatóságért. Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv!
Én azt mondom egész nyugodtan tedd be a helyére.
Csak a fesztűrés szempontjából kételkedtem, hogy elég-e a 600 voltos FET, minden más szempontból előnyösebb ez a FET.
Mondom, én azt mondom tedd be a helyére. Nem lesz semmi probléma. :yes:
Hello
Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám helyettesíteni ezt a MOSFET-et: P4NC60FP ? Egy TV-nek a tápjába volt, ez hajtotta meg a trafót. Előre is kösz!
Szia!
Kapható, miért akarod helyettesíteni?Bővebben: Link De ha helyettesíteni akarod:Bővebben: Link
Kösz! Gondoltam hátha találok otthon valamit, van elég sok bontott TV de csak tranzisztoros meghajtásúakat találtam.
szeretném megkérdezni, hogy a BSS138 típusú N fetet mivel lehet helyettesíteni?
lehetőleg ne SMD tokozású legyen mivel most is az zavar előre is kösz
Én BUZ90A szoktam betenni helyette Ph,ST,gyártmányút.Ez jó gyors nem melegszik 40KHZ-en sem.IRF nem bírja +sül hamar és zárlatba megy át.
Sziasztok! Gitár erősítőből szedtem ki egy rossz N csatornás JFET-et de sehol nem találom ezt a típust!
Nem tudnátok mivel lehet helyettesíteni? Típus: j111 Nagyon köszi ha találtok valamit
Igazad van de én nagyon messze lakok Pest-től, 1 db fetért meg nem rendelnék ha nem lenne muszály. Itt is van elektó bolt de ilyen fet nincs ezért kellene valamivel helyettesíteni. Ötlet?
Hát.. Inkább azt írd meg akkor, hogy mi a helyi bolt kínálata...
Amivel lehet próbálkozni: J107, J108, J201, 2N4416, 2N5457, SST112, stb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |