Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   364 / 3610
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

köszönöm. Jól esik. Nálunk sosem volt divat pazarolni. Nem térdeltettek kukoricán, de leszidtak, ha valamit tönkretettem. "Amit megesztek-megisztok, elhasználtok, nem sajnálom, de amit ki kell dobni, azért a szívem szakad meg!" (Ez tartja magát Eötvöséknél) Képzeld, a mai napig megvan a nagyanyám singer varrógépe! Hogy kiráz a hideg az életrajzmagolástól. Telegépelt A/4 oldalt magoltat. Érettségin mit kért a tanár? 3 sort, térjünk rá a műelemzésre! Amit sosem tanított! Illetve az ÁLTALÁNOS iskolai magyartanárom, abból éltem szakközépben. Mondjuk jó beszélőkém volt... Gondolom hihető
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Köszi, jól eset a dicséret! Ha ezt a volt magyartanárom (o.f.) látná
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Persze, már én sem térdeltem kukoricán, mégis megkaptam(kaptuk) a jó nevelést.
Idézet:
„Ez tartja magát Eötvöséknél”
... és nálunk is, s sok helyen ennek így is kéne lennie.
Az én (megboldogult) nagymamán Neumann (olyan mint a Singer) varrógépe is megvan, s áttalam soha nem fog az ócskavastelepre menni.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Én térdeltem kukoricán, sarokban, de már akkor is trükköztem, mert oldalra kisöpörtem a térdem alól mikor nem figyeltek.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Leleményes a gyerek! Ezt bizton állíthatom!
Az itt (HE) töltött pár hónap alatt, lassan kezdem megismeni a Ti egyéniségeiteket. Azt viszont nem mindenkiről tudom, hogy hány éves. Persze ez látszik a gondolkodásmódjából is, bár ebben volt részem nagyot tévedni is. Ritka a mai jól nevelt fiatal. Persze nem az öltönyős, mindenáron magázódós, "tiszteletem-tiszteletem" köszönésű, agyon udvarias jellemet hiányolom. Ez már a másik véglet.
Az adatlapon jó lenne, ha lenne, hogy ki mikor született.
(#) zenetom hozzászólása Jan 19, 2009 /

Nektek se jön be az http://www.alldatasheet.com/ ?
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Hár nem! :no:
(#) zenetom válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Remélem csak fejlesztik

Vagy, egy kozmikus plazma gerjesztésű lázersugár halad átt épp a műhold, és a földi internetállomás között.
(#) zenetom válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Igen, és a lézersugárt valamelyik hobbista (nem én... ) csinálta DVD íróból

Az nem jó! Az már veszélyes, szinte láthatatlan és éget is! A kinaipiacos biztonságosabb!

Beteg vagyok, fáradt vagyok, unatkozom... Segítsetek a kis Vuknak.
Akakarom mondani a kis Lacikának
(#) wg_kezdo hozzászólása Jan 19, 2009 /

Heuréka megvan mire jó az N95-ös telefonban lévő giroszkóp:
1. Star Wars szofver ami ha hadonászol a telefonnal úgy hangzik, mintha Darth Véder fénykardozna.
2. Vízmérték high-tech kőműveseknek.
(#) Action2K válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Na ettől áll égnek a hajunk! Igaz Peti! De gondolom másoknak is!
(#) wg_kezdo válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nekem sem pénzem sem energiám ilyen telefonra szóval ezt egy ismerős mesélte aki ilyet kapott és hát nagy SW rajongó....
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Nekem elég, ha odaírja a korát, abból ki tudom számítani.

Nekem HÁR bejön!

Gyorsan leírom neked, hogy én 52 vagyok, mert alig néhány hét, és már hazugság lenne...
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Én most a 40-re gyúrok, de október még messze van!
(#) Action2K válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Nekem (nekünk), azzal van bajom, hogy milyen felesleges dolgokat beletesznek a gyártók.
(#) wg_kezdo válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Ezt soha nem lehet tudni, mert ahogy a legenda szól a számítógépnek sem jósoltak nagy jövőt minek is kéne az egy átlagembernek és tessék....

Ja én "30-ra gyúrok", ha megérem a tavaszt.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Igen, igen! Ha a Peti nekem szólt, akkor harmadszorra is igen! :yes: :yes: és harmadszorra is :yes:! Egyébként EPM Február 9-én lesz 24 éves! Vénember! A magam részéről 3510 i telefonomból az ébresztőt, a telefont, és az sms-t használom. A svájci bicskámból (A legegyszerűbb és legolcsóbb: kés, sörnyitó) pedig a kést. Egyszer egy szegény kivetett öreg kóbor kutyusból kullancsot szedtem ki. A csipesszel, ami benne volt a bicskában. Ment a hypóba, de a szegény kutyus hálás volt... Na én ilyennek a gazdáját tenném ki otthonról! Az elcsapott kutyám után (szándékos a szóhasználat, nem helyébe!) egy sintértelepi jószágot tervezünk, vagy hazaviszem a német vizslát, ami Baján kóborol. Figyelitek az átvezetést? Hogyan hoztam össze három OFF-témát! Távol állnak egymástól (mint öreg néni az atomfizikától), és mégis sikerült!
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 19, 2009 /

A paranormális tevékenység új értelmet nyer! A messengeren be vagyok jelentkezve, és a tálcán pedig azt mutatja: nem. Erre varrjon valaki gombot! Szerk.: illetve egyszerre be is, meg nem is! Nézzétek a mellékelt screenshotot!
(#) titi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Szerintem a tálcán is bevagy jelentkezve, csak kétszer van megnyitva, és az egyikbe nem vagy, de a másik fut.
Ugyanis lehet egyszerre több MSN-t is futtatni.
Pl. nálunk is ez a helyzet, kettő fut, az egyiken én, a másikon az asszony van bejelentkezve.
(Két, külön MSN címünk van.)
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

A legviccesebb, hogy mindkettőre kattintva a bejelentkezett ablakom jön fel!
(#) gydanee válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Hali!
Ez tényleg így van, bár én ezt már megszoktam.
Esetleg milyen az MSN-ed és a servicepack-od?
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Beagle fajtájú kutya nem érdekel egyébként, ha már témánál vagyunk? Nagyon okos típus ez a kutyafajta. Egyik nap találták egyik ismerősömék itt a közelben, még fiatal kutyuli, kb. 3-4 hónapos lehet. Szóval még hozzá lehet szoktatni új gazdihoz lazán.

Kép róla csatolva.
(#) DuMatyi válasza gydanee hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

8.1-es verzió, Plus! 4.70-nel. Csináltam egy restartot, és eltűnt a kettősség! Általában üzenetrögzítőnek használom. Aki akar ír. Sajnos sokat vagyok a gép előtt (tanulok, gépelek...).
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Ezer köszönet! Körbetelefonáltam a családot, de sajnos nem az enyém a döntő szó... Nincs egyetértés, hogy puli, kuvasz, UV, vagy komondor legyen... Hiába győzködtem mindenkit! Nálunk extrém módon fafejű jellemek gyűltek össze, mindenki ragaszkodik az álláspontjához. ( UGYE NEM látszik rajtam? ) Konszenzus ritkán van. Emellett nagyon körültekintőnek kell lennünk, mert van egy elkényeztetett hisztis 9 éves puli kan (valamikor 3 kutyus volt), és fene tudja, hogy merjünk-e hozni mellé, vagy féltékenységében szétcibálja (Képes a bejárati ajtó előtt fél napig hisztizni, hogy engedjük be, mivel elrontottuk Karácsony alatt, hogy ne legyen kint a hidegben...) Köszönöm még egyszer, de nem sikerült meggyőzni Rendes volt tőled! Örök hála! Ja, és a beagle nem szereti a lépcsőzést. Izületes lesz tőle, úgyhogy liftnélküli panelbe nem ajánlott.
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 19, 2009 /

Offoló kollégák!Ebből találkozó lesz! Nézzétek a szavazást! Szerk.: Tranyóka! Aztaaa! Attila, komolyan veszélyezteted googa titulusát!
(#) wg_kezdo válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 19, 2009 /

Fogadjunk, hogy pesten lesz a találkozó jó messze innen :peace:
Következő: »»   364 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem