Fórum témák
» Több friss téma |
A fa..omba... Kurva jók!
Akkó vazze csináljátok
Nem tudom hogy most tényleg építesz-e ládákat, vagy csak tényleg szájhős vagy, de eddig még nem raktál be olyan képet, ami ne lett volna meg az internet más sarkain is.
Példa a SpeakerPlans oldaláról erre gondolok pl. Így nem túl meggyőző amit írsz.
Húúúú!
Már régen szivattak meg ennyire...Roland! (csak nehogy kiderüljön, hogy a speakerplans.com-on is Roland írta a cikket!) :bohoc:
áááá, Te elöbb megtaláltad a neten mint én.. majd legközelebb
amugy igen Roland csak szájhős:yes: :yes: :yes: :yes: :nyes: ezek után, nem mossa le róla senki! :no: :no: üdv Idézet: „(csak nehogy kiderüljön, hogy a speakerplans.com-on is Roland írta a cikket!)” nem derül ki... mivel magyarul nem tud rendessen írni akkor majd angolul tud? :no: :no: :no: :no: Idézet: „Bukás” Idézet: Tiszta haszon!„Ez nem is olyan rossz, pár perc alatt építek ilyen hangfalakat és begyülytöm a nyereséget” Affene hogy kell ilyen halvány betűkkel írni? Vagy csak én vok nyomi?
Azt kell mondjam nem igazán illik más tollával dicsekedni.
Ezután még ebben sem vok biztos: Idézet: „amugy el mondom diszlexiás vagyok ez miatt nem megy a nyelvtan de mind egy. Azért bocs” Bármennyire is sajnálom, de tanulság képpen. Javaslom a téma zárolását!
Sőt, ráadásul a képet még át se nevezte!
Amit az internetről szed le az ember azt más is meg tudja találni [link=http://images.google.com/images?q=dsc2.jpg&imgsz=small%7Cmedium%7Clarge%7Cxlarge&ndsp=20&svnum=10&hl=hu&lr=&rls=AMSA,AMSA:2006-15,AMSA:en&start=160&sa=N]http://images.google.com/[/link]
Nem, a nyomi nem Te vagy!
Eddig azt hittem, hogy úgy néz ki, hogy idézet. :yes: De én sem tom.
Heló!
Szerintem a témát nem kellene zárolni Roland miatt, mert attól, hogy ő ilyen, attól még másnak lehet normális kérdése a témával kapcsolatban...(nem hiszem, hogy ezek után még válaszolna Roland)
Off
Igazad van , de az igazságérzetem nagyon berzenkedik, valami büntit nagyon megérdemel. On Sorry.
Teljesen igazad van, mert ez a legnagyobb pofátlanság.... és még ő kér segítséget..... (bár nem hiszem, hogy hallunk még felőle)
Beírod, szögletes zárójelek (AltGr+f és AltGr+g) közé, hogy OFF, aztán a végére ugyan így, hogy /OFF. Ennyi a trükk. De sztem fejezzük be az OFF-ot...
Valszeg a lekváros buktája épp elég bünti lesz...
Ha nem, akkor majd helyre igazítjuk...
Addig jár a sánta kutya a kútra, amíg bottal ütik a korsó nyomát, vagy mi...
:yes:
Nos, azt hiszem kellőleg kitárgyaltuk a dolgot. Maradjunk inkább a témánál, és hagyjuk az OFF-ot.
Hát gyerekek...ez nem semmi megérzés
Én már az ELEJÉN tudtam, hogy ez egy ilyen szájhősös téma lesz Nézzétek meg a 4-dik hozzászólást a témában Én MÁR AKKOR sejtettem, hogy itt valami bűzlik...
OK, srácok, zárjuk le a témát. Foglalkozzunk értelmes dolgokkal!
Akkor kérdeznék, hogy legyen valami értelmes dolog is a sok OFF után.
Van egy 400W-os Pioneer mélynyomóm, ami be van építve egy 3 utas hangfalba. hósszú ideig (10óra) kb 140W-ról hajtva mennyire szabadna felmelegednie a hangszórónak? Mert a buli vége felé már igen-igen forró a mágnes, meg az egész membrán. Hosszú távon nem fog így megdögleni a hangszóró? (kb heti 1 buli van)
Hosszútávon biztos nem tesz jót. De 1hetes bulit sztem is kibírja
na mivan? nem építettél másikat?
Szerintem nagyon beindulhatott a bolt mert három hete nem volt itt!
Hello
Szeretnék egy tölcséres dobozt építeni egy darab monacor sph-60x-el azt szeretném kérni segítsetek elindulni szinte semmit nem tudok a tölcséres dobozokrol egy rövid felvilágosítást nagyon megköszönnék m,eg azért mégis hog csináljam a dobozt esetleg valami tervező progi ezer hála előre is!!!!!!!!!!!! Hello Krisz
Nézegesd át ezt a Könyvet. Van benne pár jó dolog (szinte minden)
Hi!
Tölcsér... sok kínlódás, sok szitkozódás... de megéri! Ne is keress hozzá progit. Tölcsért csak kipróbált bevált terv alapján szabad építeni. Ez nem egy reflex láda. Viszont a hangja... leírhatatlan, aki tölcsér épít és jól megcsinálja, az nem akar már mást. Itt egy link: LINK Nagyon korrektül le van írva minden. Sokat lehet tanulni belőle. Sok sikert! Frank |
Bejelentkezés
Hirdetés |